Kuparin värinen VM Carpet Esmeralda matto, joka on aseteltu makuuhuoneen lattialle sängyn viereen.

VM Carpet Esmeralda matto

191,00 954,00 

Toimitusaika 2-4 viikkoa

VM Carpet Esmeralda matto on aikaa kestävä ja vaivattomasti hoidettava matto, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. Maton loimi koostuu huovutetusta villasta ja kude paperinarusta. Matto on käsitelty likaa hylkiväksi, ja reunat on kantattu leveällä chenille-kantilla. Esmeralda-maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®-pohja, joka antaa matolle ryhtiä ja se sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

VM Carpet Esmeralda matto

VM Carpet Esmeralda matto on aikaa kestävä ja vaivattomasti hoidettava matto, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. Maton loimi koostuu huovutetusta villasta ja kude paperinarusta. Matto on käsitelty likaa hylkiväksi, ja reunat on kantattu 70 mm leveällä chenille-kantilla. Matto on kotimaisen VM Carpetin valmistama.

Maton materiaali

Esmeralda-matto on 45 % villaa ja 55 % paperinarua. Maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYEX®-pohja, joka antaa matolle ryhdikkyyttä ja pitää sen tukevasti paikallaan käyttäjän alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikenlaisille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan, ja lisäksi se on hajuton ja kierrätettävä.

Maton väri

Esmeralda-matto on ostettavissa viidessä sävyssä: valkoinen, beige, kupari, harmaa tai msuta matto.

Maton koko

Verkkokaupasta Esmeralda-matto on tilattavissa useassa vakiokoossa. Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät laajemman valikoiman VM Carpetin mattoja. Matto on myös tilattavissa omilla mitoilla.

Maton hoito-ohje

Maton hoitoon suositellaan imurointia ja tarvittaessa tuuletusta. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla ilman hankausta. Matto suositellaan pesettämään pesulassa.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä.

Valmistusmaa

Suomi

Tyyppi

Villa-paperinarumatto

Materiaali

45 % Villa 55 % Paperinaru

Hoito-ohje

Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohje

Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Koko

80×150 cm, 80×200 cm, 80×250 cm, 80×300 cm, 133×200 cm, 160×230 cm, 200×300 cm

Maton korkeus

8 mm

Kantin leveys

70 mm

Toimitusaika

2-4 viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VM Carpet Esmeralda matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *