Tyyny- ja peittosetti Unesi Luxus

89,00 

Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Laadukas tyyny- ja peittosetti on osa Unesi Luxus -tuoteperhettä. Untuvamainen Unesi Luxus on allergiaturvallinen ja ylellisen pehmeä. Unesi Luxus -tuotteet kestävät hyvin pesua ja käyttöä, ja ne valmistetaan Suomessa Jalasjärvellä. Tyyny- ja peittosettiin kuuluu 150 x 200 cm kokoinen peite sekä 50 x 60 cm kokoinen tyyny valkoisina.

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen toimitus ja maksuvaihtoehtoina myös lasku sekä osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

UNESI LUXUS tyyny- ja peittosetti, kotimainen

Untuvamainen Unesi Luxus -sarja on allergiaturvallinen ja ylellisen pehmeä. Laadukkaat Unesi Luxus -tuotteet kestävät hyvin pesua ja käyttöä. Tyyny- ja peittosettiin kuuluu valkoinen peitto koossa 150 x 200 cm sekä valkoinen tyyny koossa 50 x 60 cm.

Ominaisuudet:

Materiaali: päällinen 100 % GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, täyte GRS-sertifioitu 100 % kierrätyspolyesteri, spiraalipolyesterikuitu

Pesu: 60 °C, kevyt linkous, muotoilu kosteana

Koko: peitto 150×200 cm ja tyyny 50×60 cm

Tuotteen valmistaa Lennol Oy Jalasjärvellä. Tuotteet on Avainlippu-merkittyjä.

Valmistusmaa

Suomi

Peiton koko

150 x 200 cm

Tyynyn koko

50 x 60 cm

Materiaali

Päällinen 100 % GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, täyte GRS-sertifioitu 100 % kierrätyspolyesteri, spiraalipolyesterikuitu

Väri

Valkoinen

Pesuohje

60 °C, kevyt linkous, muotoilu kosteana

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tyyny- ja peittosetti Unesi Luxus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaiset tyynyt ja peitot

Lennol on kotimainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa tekstiilejä sekä pehmusteita yli 50 vuoden kokemuksella. Tehdas toimii Etelä-Pohjanmaalla, Jalasjärvellä, jossa myös valikoiman tyynyt ja peitteet valmistetaan noin 30 työntekijän voimin. Lennolin tuotteilla on Avainlippu-tunnus, mikä osoittaa että tuote on valmistettu Suomessa ja sen valmistaminen työllistää Suomessa. Lennol valmistaa myös sohviemme selkätyynyjä ja pehmusteita.