Ale!

TRIO modulisohva irtopäällisillä, Outlet

2 880,00  4 809,00 

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Leveys: 272 cm
Syvyys: 96 cm
Korkeus: 78 cm
Istumasyvyys: 66 cm
Istumakorkeus: 42 cm

Kiss-kangas
Kankaan pesu: 30 ºC
Materiaali: 60 % CO, 40 % LI
Hankauskesto: 24 000 Martindale
Pesumerkki varovainen 30 asteen pesu, piirroskuva.Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva.Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys max 150 astetta, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen vesipesu eli emulsiopesu, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Luonnonmukainen kivipesty puuvillapellavakangas kierrätysmateriaalista.

Keravan myymälän mallikappale edullisesti heti mukaan tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Kulman puolta pystyy itse vaihtamaan moduliosaa siirtämällä. Mahdollista ostaa myös uudet irtopäälliset toisella kankaalla. Trio-sohva irtopäällisillä muuntuu helposti tilanteen mukaan modulipaloja siirtelemällä. Rahi sisältyy hintaan. Modulipalojen verhoilun saa kokonaan irrotettua ja pestyä. Sohva on valmistettu omalla tehtaallamme Keravalla. Sohvalla on 20 vuoden runko-ja joustintakuu.

3D-kuva

Varastossa

Tilaa kangasnäyte
  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
272 cm
Syvyys
96 cm
Korkeus
78 cm
Istumasyvyys
66 cm
Istumakorkeus
42 cm

Kangasnäytetilaus KISS

Tilaa kangasnäyte

TRIO modulisohva irtopäällisillä, Outlet

Muhkea kotimainen Trio-modulisohva irtopäällisillä on moneen muuntuva sohva. Sohva rakentuu ympäriverhoilluista modulipaloista, joiden paikkaa voi helposti vaihtaa kotona tilanteiden eläessä.

Sohvatyynyt

Selkätyynyjen täytteenä on ylellisen pehmeää koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta ja istuintyynyissä HR35-vaahtomuovia, jonka pinnassa on myös koteloituna höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta. Koteloituna tyynyjen täyte ei pääse niin paljon liikkumaan, ja se on aina helppo pöyhiä uudelleen muotoonsa.

Tutustu myös sirompaan Duo-modulisohvaan irtopäällisillä.

Modulisohvan verhoilu

Verkkokaupassa voit ostaa Trio-modulisohvan neljällä eri värillä. Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.

Kiss-kangas on kierrätysmateriaalista valmistettu luonnonmukainen kivipesty puuvillapellavakangas. Tämän kankaan jokainen kuitu on hieman erilainen, mikä tekee siitä ihanan eläväpintaisen. Siinä on 60 % puuvillaa ja 40 % pellavaa ja sohvan huoltoa helpottaa se, että sohvan irtopäälliset voi pestä 30-asteisessa vedessä. Kokonaan irrotettava verhoilu on kiinni rungossa huomaamattomalla tarrakiinnityksellä. Sohvan muunneltavuudesta on hyötyä esimerkiksi muuton yllättäessä tai järjestystä vaihdettaessa, sillä sohvasta saa tehtyä helposti eri tiloihin sopivia kokonaisuuksia.

Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Irtopäällis sohvan runko

Tämän kotimaisen kulmasohvan runko valmistetaan massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen.

Verkkokaupan Trio-modulisohva rakentuu seuraavista moduleista: Vasen moduli käsinojalla (136×96 cm), oikea moduli käsinojalla (136×96 cm), moduli ilman käsinojaa (100×96 cm) ja rahi (60×96 cm). Modulit ovat kiinni toisissaan kätevällä krokotiilikiinnityksellä, ja kulman puolta pystyy itse vaihtamaan moduliosaa siirtämällä. Sen voi myös irrottaa sohvasta erilleen ja hyödyntää nojatuolina.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Trio-modulisohvassa on reilu syvyys 96 cm istumasyvyyden ollessa 66 cm. Trio-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 16 cm.

Sohvan jalat

Tässä modulisohvassa on kauniit 10 tai 14 cm korkeat kantikkaat jalat petsatusta koivusta. Jalkojen väreinä joko tammi, pähkinä tai wenge.

Ilmainen toimitus sohvalle

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Kulmasohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Trio on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

  • 2 istuttava sohva
  • 2,5 istuttava sohva
  • 3 istuttava sohva
  • divaanisohva
  • avokulmasohva
  • kulmasohva
  • nojatuoli
  • rahi

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

272 cm x 196 cm

Leveys

272 cm

Syvyys

96 cm

Korkeus

78 cm

Istumakorkeus

42 cm

Istumasyvyys

66 cm

Käsinojan leveys

16 cm

Väri

Kiss 166 Blossom

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: HR35 vaahtomuovi, jonka pinnassa höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.
Selkätyyny: höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Jalka

Tammi, Wenge

Jalan korkeus

10 cm

Jalan muoto

Kantikas tai pyöreä

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Saatavuus

Osta verkosta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TRIO modulisohva irtopäällisillä, Outlet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Trio-modulisohvassa on reilu syvyys 96 cm istumasyvyyden ollessa 66 cm. Trio-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 16 cm.

Sohvan tyynyt

Trio-sohvan selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennonHöyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynyjen sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus. Selkätyynyt on mahdollista kääntää tarvittaessa.

Höyhentyynyt tulevat virolaiselta tehtaalta, jossa höyhenmateriaali puhdistetaan ja allergiatestataan. Tehdas myös huolehtii, että kaikissa höyhenmateriaalin käsittelyvaiheissa toimitaan säädösten mukaisesti.

Sohvan verhoilu

Trio-sohva on verhoiltu Kiss-kankaalla, joa on kierrätysmateriaalista valmistettu luonnonmukainen kivipesty puuvillapellavakangas. Tämän kankaan jokainen kuitu on hieman erilainen, mikä tekee siitä ihanan eläväpintaisen. Siinä on 60 % puuvillaa ja 40 % pellavaa ja sohvan huoltoa helpottaa se, että sohvan irtopäälliset voi pestä 30-asteisessa vedessä. Kokonaan irrotettava verhoilu on kiinni rungossa huomaamattomalla tarrakiinnityksellä.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.