Tekstiilihuonekalujen hoitopakkaus

44,00 

Toimitusaika 2-7 arkipäivää

Kotimainen Finsoffat tekstiilihoitopakkaus sisältää laadukkaan puhdistusaineen, suoja-aineen sekä puhdistuspyyhkeen.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Sohvan pesu ja sen siistinä pitäminen helpottuvat riittoisalla Finsoffat tekstiilihoitopakkauksella. Tekstiilihuonekalujen hoitopakkaus sisältää kaksi hoitovalmistetta, jotka on tarkoitettu lähes kaikille tekstiilityypeille. Pakkauksen käyttö on yksinkertaista ja nopeaa, eikä sen ainesosat haalista kankaan värejä.

Tekstiilihoitopakkaus soveltuu kangaspäällysteisille nojatuoleille, sohville, raheille ja sisustustekstiileille.

Pakkauksen sisältö:

  • 500 ml Tekstiilipesuaine
  • 500 ml Vesipohjainen Verhoilusuoja
  • 1 Puhdistuspyyhe

Tekstiilipesuaine

Tekstiilipesuaine on erikoispuhdistusvalmiste, joka soveltuu lähes kaikkien kuitujen käsittelyyn (luonnonkuidut, keinokuidut, sekakuidut ja mikrokuidut).  Tuote ei sovellu täysvillalle eikä silkille. Sohvan puhdistus on olennaista sen verhoilun kunnossapitämiseksi. Kaikki normaalikäytössä olevat tekstiilituotteet tulee pestä säännöllisesti, ettei lika pilaa tekstiilin ulkonäköä. Muussa tapauksessa lika ja hiki tunkeutuvat kuitujen sisään haalistaen ja heikentäen materiaalia. Suihkuta pesuainetta tasaisesti tahraan tai sopivalle alueelle kerrallaan. Anna vaikuttaa muutamia minuutteja. Pesuaineen vaikutusta voi lisätä hankaamalla kevyesti pehmeällä liinalla. Huuhtele irronnut lika ja pesuaine pois pyyhkimällä kostealla froteepyyhkeellä.

Vesipohjainen Verhoilusuoja

Verhoilusuoja on vesipohjainen suihke, joka on tarkoitettu tekstiilien ja mikrokuitujen suojaamiseen ruoasta ja juomista aiheutuvia tahroja sekä hien rasvahappoja vastaan. Huonekalujen suojaus on tarpeellinen lisähoito puhdistuksen tai tahranpoiston jälkeen. Aine muodostaa tekstiilikuitujen ympärille näkymättömän suojakalvon, joka estää lian ja kosteuden imeytymistä kankaaseen. Finsoffat verhoilusuojaa voidaan suihkuttaa suoraan puhtaille, vielä kosteille tekstiileille. Sumuta suojattava pinta tasaisesti noin 30cm etäisyydeltä ja anna kuivua täysin kuivaksi ennen käyttöä.

Osta tekstiilihoitopakkaus verkkokaupasta tai tehtaanmyymälästä Vantaalta ja Keravalta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tekstiilihuonekalujen hoitopakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...