Suunnittele oma KANERVA sohva

Kokoa uuden suunnitteluohjelmamme avulla toiveittesi mukainen Kanerva-sohva yhdistelemällä eri osia sopivaksi kokonaisuudeksi. Valitse sitten vakiokankaistamme sinulle sopiva verhoilu ja väri ja täydennä sohvan tyyli sopivalla jalkavaihtoehdolla. Lopuksi katso miltä sohva näyttäisi sille varatulla paikalla kotona! Suunnitteluohjelmaan rakennettu AR-ominaisuus mahdollistaa sohvan sijoittamisen omaan olohuoneeseen, jotta pystyt nähdä miten se sopii sisustukseesi.

Miten suunnitteluohjelma toimii?

• Aloita sohvamallin suunittelu valitsemalla modulit
• Modulien jälkeen valitse sohvalle verhoilu ja väri sekä jalkamalli
• Lopuksi voit tilata sohvan verkkokaupan kautta ilmaisella kotiinkuljetuksella suoraan kotiovelle

-ikonista voit kokeilla AR-ominaisuutta ja sijoittaa sohvan omaan olohuoneeseen. Jos olet suunnitellut mallin tietokoneella, skannaa puhelimella QR-koodi.

Sohvan mitat saat -ikonista näkyviin. Halutessasi voit myös tallentaa suunnittelemasi sohvan tiedot yhteenveto-kohdasta.

Avaa 3D-suunnitteluohjelma koko ruudun tilaan – Poistu koko näytön tilasta (Esc)

Kanerva-sohvan runko

Kanerva on modulisohva, ja suunnitteluohjelmassa sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Moduulirakenne mahdollistaa erilaiset kokoonpanot nojatuolista kulmasohvaan. Puuseppämme valmistavat kotimaisen Kanerva-sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Suunnitteluohjelmassa Kanerva-sohvan runkoon voit valita syvyyden kahdesta vaihtoehdosta:
• reilumpi syvyys 96 cm istumasyvyyden ollessa 64 cm
• napakampi syvyys 90 cm istumasyvyyden ollessa 58 cm (small)

Kanerva-sohvan käsinojan leveys vakiokokoisena on 8 cm

Kanerva-sohvan tyynyt

Kanerva-sohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut.

Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Kanerva-sohvan verhoilu

Suunnitteluohjelmassa voit valita suunittelemaasi Kanerva-sohvaan verhoilun verkkokaupan vakiokankaista. Olemme valinneet verkkokauppaamme kymmenkunta klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Suunnitteluohjelman kautta tehtyihin Kanerva-sohviin tulee vakiona irrotettavat päälliset runkoon ja tyynyihin pois lukien nahkaverhoilu, joka tehdään runkoon kiinteänä verhoiluna.

Vakiokankaat on jaoteltu kolmeen eri kategoriaan sekä nahkoihin:
• helppohoitoiset kankaat
• luonnonmukaiset kankaat
• bukleekankaat
• nahat

Voit tutustua vakiokankaisiimme ja tilata niistä ilmaiset kangasnäytteet varmistaaksesi, että sohvan verhoilu sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä tilauksen kevyin mielin

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kymmenkunta klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi HelsinginVantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Verkkokaupan vakiokankaat

KangasMateriaaliMartindale-lukuKankaan tyyliSopiva valinta lapsi- tai lemmikkiperheisiin
Das50 % PP, 31 % PES, 19 % CO36 000Ryhdikäs ja struktuurinenKyllä
Velvety91 % PES, 9 % CO200 000Pehmeä ja samettinenKyllä
Sacco80% PP, 15% PES, 5% CO80 000Ryhdikäs ja struktuurinenKyllä
Stark51 % PES, 34 % PO, 15 % CO50 000Eläväpintainen ja sileäKyllä
Muru59 % PAN, 29 % PES, 12 % WO60 000Bukleekangas, jossa epäsäännöllisesti kohoileva pehmeä pinta
Mystic100 % PES200 000PehmeäKyllä
Kiss60 % CO, 40 % LI24 000Luonnonmukainen kivipesty puuvillapellavakangas
Madras-nahka100 % nahka50 000Kyllä
Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin