Suunnittele oma BOHO sohva

Kokoa uuden suunnitteluohjelmamme avulla toiveittesi mukainen Boho-sohva yhdistelemällä eri osia sopivaksi kokonaisuudeksi. Valitse sitten vakiokankaistamme sinulle sopiva verhoilu ja väri ja täydennä sohvan tyyli sopivalla jalkavaihtoehdolla. Lopuksi katso miltä sohva näyttäisi sille varatulla paikalla kotona! Suunnitteluohjelmaan rakennettu AR-ominaisuus mahdollistaa sohvan sijoittamisen omaan olohuoneeseen, jotta pystyt nähdä miten se sopii sisustukseesi.

Miten suunnitteluohjelma toimii?

• Aloita sohvamallin suunittelu valitsemalla modulit
• Kun olet valinnut sopivat modulit, valitse sohvalle verhoilu ja väri
• Lopuksi voit tilata sohvan verkkokaupan kautta ilmaisella kotiinkuljetuksella suoraan kotiovelle

-ikonista voit kokeilla AR-ominaisuutta ja sijoittaa sohvan omaan olohuoneeseen. Jos olet suunnitellut mallin tietokoneella, skannaa puhelimella QR-koodi.

Sohvan mitat saat -ikonista näkyviin. Halutessasi voit myös tallentaa suunnittelemasi sohvan tiedot yhteenveto-kohdasta.

Avaa 3D-suunnitteluohjelma koko ruudun tilaan – Poistu koko näytön tilasta (Esc)

Boho-sohvan runko

Boho on modulisohva, ja suunnitteluohjelmassa sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Moduulirakenne mahdollistaa erilaiset kokoonpanot nojatuolista kulmasohvaan.

Puuseppämme valmistavat kotimaisen Boho-sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme Boho-sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Boho-sohvan rungossa on reilu syvyys 107 cm istumasyvyyden ollessa 65 cm. Boho-sohvan käsinojan leveys vakiokokoisena on 33 cm.
Boho-sohvassa on 3,5 cm korkeat mustat muovijalat.

Boho-sohvan tyynyt

Boho-sohvien selkätyynyjen pehmusteena käytetään pehmeää HR25-vaahtomuovia, joka kuitenkin tekee sohvalle ryhdikkään ilmeen.
Istuintyynyn täytteenä on ERX55-vaahtomuovi, joka on pehmeä istua, mutta ei lössähdä käytössä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Boho-sohvan verhoilu

Suunnitteluohjelmassa voit valita suunittelemaasi Boho-sohvaan verhoilun verkkokaupan vakiokankaista. Olemme valinneet verkkokauppaamme kymmenkunta klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Suunnitteluohjelman kautta tehtyihin Boho-sohviin tulee vakiona irrotettavat päälliset runkoon ja tyynyihin pois lukien nahkaverhoilu, joka tehdään runkoon kiinteänä verhoiluna.

Vakiokankaat on jaoteltu kolmeen eri kategoriaan sekä nahkoihin:
• helppohoitoiset kankaat
• luonnonmukaiset kankaat
• bukleekankaat
• nahat

Voit tutustua vakiokankaisiimme ja tilata niistä ilmaiset kangasnäytteet varmistaaksesi, että sohvan verhoilu sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä tilauksen kevyin mielin

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kymmenkunta klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi HelsinginVantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Verkkokaupan vakiokankaat

KangasMateriaaliMartindale-lukuKankaan tyyliSopiva valinta lapsi- tai lemmikkiperheisiin
Das50 % PP, 31 % PES, 19 % CO36 000Ryhdikäs ja struktuurinenKyllä
Velvety91 % PES, 9 % CO200 000Pehmeä ja samettinenKyllä
Sacco80% PP, 15% PES, 5% CO80 000Ryhdikäs ja struktuurinenKyllä
Stark51 % PES, 34 % PO, 15 % CO50 000Eläväpintainen ja sileäKyllä
Muru59 % PAN, 29 % PES, 12 % WO60 000Bukleekangas, jossa epäsäännöllisesti kohoileva pehmeä pinta
Mystic100 % PES200 000PehmeäKyllä
Kiss60 % CO, 40 % LI24 000Luonnonmukainen kivipesty puuvillapellavakangas
Madras-nahka100 % nahka50 000Kyllä
Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin