Ale!

STUDIO 3 istuttava sohva

1 943,00 
1 554,40 

(28 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 220 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 85 cm
Istumasyvyys: 51 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

3 istuttava Studio-sohva on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Das-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Kolmen istuttava Studio-sohva on Finsoffat-malliston ajaton klassikko. Valmistimme ensimmäisen Studio-sohvan jo vuonna 1998, ja nykypäivänäkin se on yksi suosituimmista malleistamme. Suoralinjaisen Studion muotokieli kestääkin erinomaisesti aikaa. Istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Tyynyt voi myös kääntää tarvittaessa.

Katso Studio-sohvan 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
220 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
85 cm
Istumasyvyys
51 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

STUDIO 3 istuttava sohva, kotimainen

Kolmen istuttava Studio-sohva on Finsoffat-malliston ajaton klassikko. Valmistimme ensimmäisen Studio-sohvan jo vuonna 1998, ja nykypäivänäkin se on yksi suosituimmista malleistamme. Suoralinjaisen Studion muotokieli kestääkin erinomaisesti aikaa. Istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Tyynyt voi myös kääntää tarvittaessa.

Runko

Puuseppämme valmistavat Studio-sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen, jonka lisäksi runkoon kiinnitetään vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. 

Studio-mallin vakiosyvyys on 85 cm ja istumasyvyys 51 cm. Studio-mallistosta on saatavilla kolmen istuttava sohva XL-mitoilla, jolloin sohvan kokonaissyvyys ja istumasyvyys kasvavat 5 cm. Studio-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 20 cm.

 • Studio 3 istuttava sohva / Syvyys: 85 cm / Istumasyvyys: 51 cm / Sohvan kokonaismitat: 220 x 85 cm
 • Studio 3 istuttava sohva XL-mitoilla / Syvyys: 90 cm / Istumasyvyys: 56 cm / Sohvan kokonaismitat: 220 x 90 cm

Tyynyt

Istuintyynyjen täytteenä on laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta sohva pysyy ryhdikkäänä pitkään. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Tyynyt voi myös kääntää tarvittaessa.

Verhoilu

3-istuttava Studio-sohva on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa (40 ºC). Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi. Das-kangas koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Jalat

Studio-sohvassa on kauniit 14 cm korkeat kulmikkaat puujalat petsatusta koivusta. Jalkojen väreinä joko koivu, pähkinä tai wenge.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin osamaksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Studio on modulisohva, ja sen modulipaloista voidaan myymälässä kasata helposti juuri Sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja. Studio-mallia saa joko 85 cm tai 90 cm syvänä. Käsinojan leveys on vakiona 20 cm, mutta saatavilla myös 10, 15 ja 28 cm.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

220 cm x 85 cm

Leveys

220 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

85 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

51 cm

Käsinojan leveys

20 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: HR35 vaahtomuovi + 200 g vanu
Selkätyyny: Ecosoft-vanu

Jalan korkeus

14 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

 1. Olen tyytyväinen

  Anja

 2. Erinomaisen joustava ja asiakaslähtöinen myyntipalvelu, korkeatasoinen tuote, toimitus juuri kuten sovittu.

  Anonyymi

 3. Tuote mitä toivottiin, hyvä palvelu!

  Anita

 4. .

  Anonyymi

 5. Sohva oli sellainen kun oli tilattu. Palvelu oli ensiluokkaista ja olen suositellut muillekin!!

  Pirjo Reinikainen

 6. Myyjän toiminta liikkeessä oli asiantuntevaa. Mahdollisuus muunnella sohvaa oli iso plussa ja saatiin tähän myös hyvät neuvot. Toimitusaikoja voisi olla paremmin saatavissa myös iltaisin. Sohva laadukkaan oloinen. Pieni miinus muutamassa kulmassa olevasta rutusta nahassa.

  Anonyymi

 7. Hyvät

  Arja

 8. Tuote on tilauksen mukainen. Siisti ja jämäkkä istua. Ja se toimitettiin sovittuna aikana.

  Panu

 9. Tähän saakka ollut oikein hyvä tuote, sopii sisustukseen ja on mukava istua. Pidin erityisesti siitä kuinka paljon sohvaa pystyi muokata mieleisekseen ostovaiheessa.

  Anonyymi

 10. Hyvä palvelu, toimitus ajallaan, jopa etuajassa luvattuun nähden. Kiitos.

  Leena

 11. Laadukas ja mukava sohva, ja on hyvä tietää tukevansa suomalaista käsityötä. Toimitus viivästyi hieman, muuten hyvä ja avulias palvelu.

  Anonyymi

 12. Sekä myyntihenkilön että kuljetuksen edustajien toiminta oli ammattitaistoista ja asiakasystävällistä.

  Anonyymi

 13. Erinomainen!

  Henrik

 14. Nahkasohva todella laadukkaan oloinen. Jos jotain vikaa pitää etsiä on väri vähän tummempi kuin kaupassa arvioimme. Kotiinkuljetus ja kokoaminen oli ensiluokkaista. 5/5

  Harri

 15. Sohva on kaikinpuolin sellainen kuin ostin. Tosin lyhytjalkaiselle hieman liikaa syvyyttä Se on tietenkin oma syy, mutta ehkä myyjä olis voinut valistaa, että kengät jalassa ja ilman, se on erilainen. Mutta joo ihan ok kuitenkin.

  Anonyymi

 16. Saamamme palvelu ostohetkellä oli todella hyvää ja asiantuntevaa. Saimme rauhassa miettiä, testata ja katsella. Tuotteiden toimitus oli nopeaa ja saimme itseasiassa ne viikkoa aikaisemmin. Kuljetuspalvelun työntekijät olivat ripeitä ja laittoivat sohvat paikoilleen. Sieltäkin suunnalta todella hyvä mieli jäi palvelusta.
  Ostimme kaksi samanlaista sohvaa kotiimme ja olemme niihin erittäin tyytyväisiä. Laatu on todella hyvää ja sohvat ovat kauniit.
  Tulen suosittelemaan Finsoffaa ystävilleni.

  Annamari Manninen

 17. Hieno tuote

  Heikki

 18. Vastaa laatua

  Anonyymi

 19. Tuotteitten esittely erittäin monipuolista ja asiantuntevaa. Keravan myymälässä erittäin hyvä valikoima niin pystyi vertailemaan eri sohvia keskenään. Käytiin seikkaperäisesti lävitse eri pehmusteet ja pintamateriaalit ja niiden hyvät puolet, sekä sohvien koot.
  Saatiin riittävästi aikaa, jotta pystyimme testaamaan eri pehmusteiden eri kovuuksia ja pintamateriaaleja, sekä niiden tuomaa tuntumaa. Kaiken kruunasi kierros tuotantotiloissa jossa, esiteltiin tulevien sohvien tuotantolinjojen eri vaiheet.
  Toimitus tapahtui ajalaan ja juurikin niin kuin olimme sopinet, kaksi reipasta nuorta toi sohvat laittoivat paikoilleen ja veivät entiset pois, sekä kaikki suojamuovit ja pahvit.
  Päädyimme ostamaan 2:n ja 3. istuttavat mustalla nahalla verhoillut Studio sohvat, jotka ovat nyt olleet meillä muutaman viikon käytössä.
  Olemme olleet erittäin tyytyväisiä hankintaan.

  Jari

 20. Palvelu oli mielestäni todella hyvää ja laadukasta alusta loppuun asti. Myös ostamani tuotteet olivat todella hyvät istua ja sopivat paikkaan kuin nakutettu.

  Anonyymi

 21. Hienoa palvelua

  Tapsa

 22. Ostotapahtuma miellyttävä, toimitus sovitusti ja tuotteet vastaavat odotuksia. Siis se niinkuin piti.

  Markku Kuitunen

 23. Täydellinen!

  Anonyymi

 24. Tyylikäs sohva ja hyvä istua. Asiakaspalvelu pelasi.

  Anonyymi

 25. Erinomainen asiakaspalvelu sohvaa valittaessa. Sohva täytti odotukset täydellisesti.

  Anonyymi

 26. Sohvat olivat sellaisia kuin oli tilattu. toimitus oli kuten sovittu. Kaikki meni hienosti. Kaverit jotka toivat sohvat, purkivat ne muoveistaan ja veivät vanhat mennessään. He ottivat myös kengät jalastaan tullessaan sisään. Arvostan.

  Anonyymi

 27. Kotiinkuljetuspalvelu erinomaista, sohvat tuotiin sisään, kysyttiin asennuspaikat, avattiin muoveista sekä laitettiin huopatossut paikalleen ja lopuksi vietiin roskat mukana.

  Anonyymi

 28. Hieno sohva, jossa on myös mukava istua.

  Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alin hinta 30 päivän aikana: 1 554,40 

Suunnittele oma Studio-malli

Studio-mallisto koostuu moduleista. Suunnitteluohjelmalla pystyt rakentamaan oman Studio-mallin.

Ohjelma toimii tietokoneella.

Kokeile suunnitteluohjelmaa
Harmaa kolmen isuttava sohva olohuoneessa, jossa on tyylikäs sisustus erilaisilla tyynyillä ja viltillä.
Harmaa kolmen isuttava sohva eri suunnista.
Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat Studio-sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen, jonka lisäksi runkoon kiinnitetään vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. 

Studio-mallin vakiosyvyys on 85 cm ja istumasyvyys 51 cm. Studio-mallistosta on saatavilla kolmen istuttava sohva XL-mitoilla, jolloin sohvan kokonaissyvyys ja istumasyvyys kasvavat 5 cm. Studio-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 20 cm.

 • Studio 3 istuttava sohva / Syvyys: 85 cm / Istumasyvyys: 51 cm / Sohvan kokonaismitat: 220 x 85 cm
 • Studio 3 istuttava sohva XL-mitoilla / Syvyys: 90 cm / Istumasyvyys: 56 cm / Sohvan kokonaismitat: 220 x 90 cm
Sohvan tyynyt

Istuintyynyjen täytteenä on laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta sohva pysyy ryhdikkäänä pitkään. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Tyynyt voi myös kääntää tarvittaessa.

Sohvan verhoilu

Studio-sohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light). Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin