STUDIO 3 istuttava sohva

1 943,00 

(28 tuotearviota)

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 220 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 85 cm
Istumasyvyys: 51 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

3:n istuttava elegantti Studio-sohva. Istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset. Tyynyt voi myös kääntää tarvittaessa. Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla.

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
220 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
85 cm
Istumasyvyys
51 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

Elegantti kotimainen Studio-sohva on Finsoffat-malliston ajaton klassikko. Sohva valmistetaan laadukkaista materiaaleista Keravan sohvatehtaallamme. Valmistimme ensimmäisen Studio-sohvan jo vuonna 1998, ja nykypäivänäkin se on yksi suosituimmista malleistamme. Suoralinjaisen Studion muotokieli kestääkin erinomaisesti aikaa. Istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Tyynyt voi myös kääntää tarvittaessa.

Sohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä Das-kankaalla (vesipesu 40 ºC). Sävyinä musta (Black), valkoinen (Light), ruskea (Sand), harmaa (Grey) ja vaaleanharmaa (Flax). Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata Das-kankaasta ilmaiset näytepalat kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi!

Istuintyynyjen täytteenä on HR35-vaahtomuovia ja selkätyynyissä laadukasta ja ekologista Ecosoft-vanua. Sohvan jalan korkeus on 14 cm, mikä helpottaa sohvan alta siivoamista.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää kaikille valmistamilleen sohville 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Studio on modulisohva, ja sen modulipaloista voidaan myymälässä kasata helposti juuri Sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina 2:n, 2,5:n ja 3:n istuttava sohva, divaanisohva, kääntödivaanisohvaavokulmasohvakulmasohva sekä nojatuoli. Studio-mallin vakiosyvyys on 85 cm (istumasyvyys 51 cm). Tarjolla on myös XL-koko, jonka syvyys on 90 cm (istumasyvyys 56 cm). Käsinojan leveys on vakiona 20 cm, saatavilla myös 10, 15 ja 28 cm.
Tuote voidaan valmistaa myös edullisesti erikoismitoin. Myymälässä voit valita verhoilun lukemattomista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

220 cm x 85 cm

Leveys

220 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

85 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

51 cm

Käsinojan leveys

20 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: HR35 vaahtomuovi + 200 g vanu
Selkätyyny: Ecosoft-vanu

Jalan korkeus

14 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

6-8 viikkoa

 1. Olen tyytyväinen

  Anja

 2. Erinomaisen joustava ja asiakaslähtöinen myyntipalvelu, korkeatasoinen tuote, toimitus juuri kuten sovittu.

  Anonyymi

 3. Tuote mitä toivottiin, hyvä palvelu!

  Anita

 4. .

  Anonyymi

 5. Sohva oli sellainen kun oli tilattu. Palvelu oli ensiluokkaista ja olen suositellut muillekin!!

  Pirjo Reinikainen

 6. Myyjän toiminta liikkeessä oli asiantuntevaa. Mahdollisuus muunnella sohvaa oli iso plussa ja saatiin tähän myös hyvät neuvot. Toimitusaikoja voisi olla paremmin saatavissa myös iltaisin. Sohva laadukkaan oloinen. Pieni miinus muutamassa kulmassa olevasta rutusta nahassa.

  Anonyymi

 7. Hyvät

  Arja

 8. Tuote on tilauksen mukainen. Siisti ja jämäkkä istua. Ja se toimitettiin sovittuna aikana.

  Panu

 9. Tähän saakka ollut oikein hyvä tuote, sopii sisustukseen ja on mukava istua. Pidin erityisesti siitä kuinka paljon sohvaa pystyi muokata mieleisekseen ostovaiheessa.

  Anonyymi

 10. Hyvä palvelu, toimitus ajallaan, jopa etuajassa luvattuun nähden. Kiitos.

  Leena

 11. Laadukas ja mukava sohva, ja on hyvä tietää tukevansa suomalaista käsityötä. Toimitus viivästyi hieman, muuten hyvä ja avulias palvelu.

  Anonyymi

 12. Sekä myyntihenkilön että kuljetuksen edustajien toiminta oli ammattitaistoista ja asiakasystävällistä.

  Anonyymi

 13. Erinomainen!

  Henrik

 14. Nahkasohva todella laadukkaan oloinen. Jos jotain vikaa pitää etsiä on väri vähän tummempi kuin kaupassa arvioimme. Kotiinkuljetus ja kokoaminen oli ensiluokkaista. 5/5

  Harri

 15. Sohva on kaikinpuolin sellainen kuin ostin. Tosin lyhytjalkaiselle hieman liikaa syvyyttä Se on tietenkin oma syy, mutta ehkä myyjä olis voinut valistaa, että kengät jalassa ja ilman, se on erilainen. Mutta joo ihan ok kuitenkin.

  Anonyymi

 16. Saamamme palvelu ostohetkellä oli todella hyvää ja asiantuntevaa. Saimme rauhassa miettiä, testata ja katsella. Tuotteiden toimitus oli nopeaa ja saimme itseasiassa ne viikkoa aikaisemmin. Kuljetuspalvelun työntekijät olivat ripeitä ja laittoivat sohvat paikoilleen. Sieltäkin suunnalta todella hyvä mieli jäi palvelusta.
  Ostimme kaksi samanlaista sohvaa kotiimme ja olemme niihin erittäin tyytyväisiä. Laatu on todella hyvää ja sohvat ovat kauniit.
  Tulen suosittelemaan Finsoffaa ystävilleni.

  Annamari Manninen

 17. Hieno tuote

  Heikki

 18. Vastaa laatua

  Anonyymi

 19. Tuotteitten esittely erittäin monipuolista ja asiantuntevaa. Keravan myymälässä erittäin hyvä valikoima niin pystyi vertailemaan eri sohvia keskenään. Käytiin seikkaperäisesti lävitse eri pehmusteet ja pintamateriaalit ja niiden hyvät puolet, sekä sohvien koot.
  Saatiin riittävästi aikaa, jotta pystyimme testaamaan eri pehmusteiden eri kovuuksia ja pintamateriaaleja, sekä niiden tuomaa tuntumaa. Kaiken kruunasi kierros tuotantotiloissa jossa, esiteltiin tulevien sohvien tuotantolinjojen eri vaiheet.
  Toimitus tapahtui ajalaan ja juurikin niin kuin olimme sopinet, kaksi reipasta nuorta toi sohvat laittoivat paikoilleen ja veivät entiset pois, sekä kaikki suojamuovit ja pahvit.
  Päädyimme ostamaan 2:n ja 3. istuttavat mustalla nahalla verhoillut Studio sohvat, jotka ovat nyt olleet meillä muutaman viikon käytössä.
  Olemme olleet erittäin tyytyväisiä hankintaan.

  Jari

 20. Palvelu oli mielestäni todella hyvää ja laadukasta alusta loppuun asti. Myös ostamani tuotteet olivat todella hyvät istua ja sopivat paikkaan kuin nakutettu.

  Anonyymi

 21. Hienoa palvelua

  Tapsa

 22. Ostotapahtuma miellyttävä, toimitus sovitusti ja tuotteet vastaavat odotuksia. Siis se niinkuin piti.

  Markku Kuitunen

 23. Täydellinen!

  Anonyymi

 24. Tyylikäs sohva ja hyvä istua. Asiakaspalvelu pelasi.

  Anonyymi

 25. Erinomainen asiakaspalvelu sohvaa valittaessa. Sohva täytti odotukset täydellisesti.

  Anonyymi

 26. Sohvat olivat sellaisia kuin oli tilattu. toimitus oli kuten sovittu. Kaikki meni hienosti. Kaverit jotka toivat sohvat, purkivat ne muoveistaan ja veivät vanhat mennessään. He ottivat myös kengät jalastaan tullessaan sisään. Arvostan.

  Anonyymi

 27. Kotiinkuljetuspalvelu erinomaista, sohvat tuotiin sisään, kysyttiin asennuspaikat, avattiin muoveista sekä laitettiin huopatossut paikalleen ja lopuksi vietiin roskat mukana.

  Anonyymi

 28. Hieno sohva, jossa on myös mukava istua.

  Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suunnittele oma Studio-malli

Studio-mallisto koostuu moduleista. Suunnitteluohjelmalla pystyt rakentamaan oman Studio-mallin.

Ohjelma toimii tietokoneella.

Kokeile suunnitteluohjelmaa
Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.