Westminister-sängynpääty vaalealla kankaalla verhoiltuna, miljöökuva.

Sängynpääty Westminister

1 041,00 1 287,00 

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm
Korkeus: 145 cm

Das-kangas
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Sängynpääty on verhoiltu kestävällä Das-kankaalla, josta on valittavana kolme erilaista sävyä. Das on jämäkämpi kangas, jossa on mukana struktuuria. Das-kangas on sekoitekangas, joka koostuu puuvillasta (19 %), polypropeenista (50 %) ja polyesteristä (31 %). Kangas kestää hyvin kovempaakin kulutusta ja on suosittu valinta koira- ja lapsiperheisiin.

Majesteettinen ja yläreunastaan hieman kaareva Westminister-sängynpääty on syvältä topattu, mikä antaa sille ylellisen ilmeen. Pääty sopii kaikkiin mallistomme sänkyihin. Voit valita päädyn koon useasta vaihtoehdosta ja kolmesta väristä. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Tilaa kangasnäyte
  • Ilmainen kotiinkuljetus

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

Sängynpääty Westminister

Westminister-sängynpääty on suunniteltu sopimaan erityisesti Luna-, Metropol-, Golden People-, Vide Cor Meum-, Lighthouse- ja Habana Premium -sänkyjemme kanssa.

Voit valita päädyn mitat useasta eri vaihtoehdosta:
Päädyn leveys (cm): 120, 140, 160, 180, 200
Päädyn korkeus (cm): 145

Verkkokaupasta tilatessa pääty verhoillaan laadukkaalla ja kestävällä Das-kankaalla, josta valittavissa neljä harmonista värisävyä. Verkkokaupastamme on näin ollen tilattavissa esimerkiksi vaalea sängynpääty (Das 50 Light) tai tummanharmaa sängynpääty (Das 51 Grey).

Ilmainen toimitus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sängynpääty rahoituksella

Voit hankkia sängynpäädyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Sängynpääty omilla mieltymyksillä

Westminister on laadukas sängynpääty, jonka väreissä ja kokovaihtoehdoissa on valinnanvaraa. Myymälässä asioidessasi voit valita päädyn verhoilun verkkokauppaa laajemmista kangasvaihtoehdoista! Myymälässä myös muita korkeuksia (100, 115, 130 cm)

Westminister-sängynpääty on tilattavissa verkkokaupasta tai myymälöistä Vantaalta, Helsingistä ja Keravalta!

Luonnolliset ja laadukkaat Kamjo-sängyt

Kamjo-malliston sängyt ja niihin liittyvät oheistuotteet valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sängyn materiaaleissa on huomioitu luonnollisuus, kestävyys ja laatu. Materiaaleina ovat mm. pehmeä puuvilla, villa, erityisen laadukas kumipuusta saatava Vita Talalay® -lateksi ja lämpöä sääteleviä hevosenjouhia. Sänkyjen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan liimaa. Taitavasti valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota terveellisen, luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen.

•••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Valmistusmaa

Viro

Paksuus

8 cm

Väri

Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black

Leveys

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm

Korkeus

145 cm

Muut korkeudet

100 cm, 115 cm, 130 cm

Kangas

Kestävä ja helpphoitoinen Das

Kankaan materiaali

50% Polypropeeni, 31% Polyesteri, 19% Puuvilla

Kankaan hankauskesto

36 000 Martindalea

Runko

Puu

Kiinnitys

Päädyn voi kiinnittää sänkyyn. Mukana kiinnitysraudat.

Tyyli

7 riviä nappeja

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sängynpääty Westminister”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.
Käsityönä valmistettu sängynpääty

Kaikki Kamjo-malliston sängyt ja oheistuotteet valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen tuote valmistetaan vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisia mieltymyksiä. Näin varmistetaan, että sänky takaa levolliset yöunet, mutta se on samalla myös tyylikäs. Sänky valmistetaan aina tilauksesta ja tehtaalla eri valmistusprosesseista vastaa oman alansa ammattilaiset, jotka takaavat viimeistellyn laadun.

Tarkkaan valitut luonnonmateriaalit

Kamjo-malliston sänkyjen valmistukseen on valittu vain puhtaimmat ja parhaat luonnonmateriaalit: pehmeä puuvilla, lämmittävä villa, erityisen ylellinen luonnon Vita Talalay® lateksi ja lämpöä säätelevä hevosenjouhi. Tarkkaan valituilla luonnonmateriaaleilla on tarkoitus tarjota keholle mahdollisimman laadukas sänky nukkumista varten. Lisäksi vankalla ammattitaidolla jousitettu Kamjo-sänky tukee nukkujan kehoa oikein.