Sängynpääty Savoy 3

420,00 533,00 

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm
Korkeus: 100 cm, 110 cm

Anouk-kangas
Materiaali: 21 % PES, 46 % PP, 33 % Polyether
Hankauskesto: 30 000 Martindale

Sängynpääty on verhoiltu tyylikkäällä Anouk-kankaalla, josta valittavissa 8 eri värivaihtoehtoa: Khaki, Silver, Rose, Nougat, Petrol, Coal, Alu ja Black.

Kevyesti topattu ja tyyliltään klassinen Savoy 3 -sängynpääty tekee makuuhuoneen sisustuksesta ylellisen ja elegantin. Sängynpäädyssä on koristenapit kolmessa rivissä, joita yhdistää koristetikkaus. Voit valita sänkyysi sopivan sängynpäädyn leveyden, korkeuden ja värin useammasta vaihtoehdosta. Katso 3D-kuva, jossa sängynpääty on yhdistetty Savoy Classic -moottorisänkyyn.

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Savoy 3 -sängynpääty

Savoy 3 -sängynpääty on suunniteltu sopimaan erityisesti Savoy by Finsoffat -malliston sänkyihin, joihin pääty kiinnitetään kiinnitysrautojen avulla. Sängynpääty on yhdistettävissä myös muihin sänkyihin.

Voit valita päädyn koon useasta eri vaihtoehdosta:
Päädyn leveys (cm): 120, 140, 160, 180, 200
Päädyn korkeus (cm): 100, 110

Verkkokaupasta tilatessa pääty verhoillaan Anouk-kankaalla, josta valittavissa jopa 8 eri värivaihtoehtoa.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sängyn kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sängyn poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Sängynpääty rahoituksella

Voit hankkia sängynpäädyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Sängynpääty omilla mieltymyksillä

Savoy 3 on laadukas sängynpääty, jonka väreissä ja kokovaihtoehdoissa on valinnanvaraa. Myymälässä asioidessasi voit valita päädyn verhoilun verkkokauppaa laajemmista kangasvaihtoehdoista! Myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla on esillä verkkokauppaamme laajempi valikoima sängynpäätyjä.

Valmistusmaa

Viro

Paksuus

12 cm

Leveys

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm

Korkeus

100 cm, 110 cm

Kangas

Anouk

Kankaan materiaali

21 % PES, 46 % PP, 33 % Polyether

Kankaan hankauskesto

30 000 Martindale

Tyyli

Klassinen, elegantti, majesteettinen

Runko

Puu

Kiinnitys

Pääty kiinnitetään sänkyyn kiinnitysrautojen avulla, jolloin pääty on irti lattiasta. Kiinnitysrautojen käyttö ei ole välttämätöntä, mutta silloin kannattaa huomioida sängynpäädyn korkeus lattiasta.

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sängynpääty Savoy 3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Savoy by Finsoffat

Savoy by Finsoffat -sänkymalliston materiaaleissa on huomioitu mukavuus, luonnollisuus ja laatu. Lähes kaikissa malliston sängyissä on 5-vyöhykepussijousitus ja taitavasti käsityönä valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen makuuhuoneen tyylikkyydestä tinkimättä.

Savoy by Finsoffat käsittää neljä tasoa: Classic, Comfort, Elite ja Royal. Laaja mallisto pitää sisällään runkopatjat, jenkkisängyt, moottorisängyt, petauspatjat ja sängynpäädyt. Malliston sänkyjen kokovaihtoehdoissa, verhoilukankaissa, väreissä, patjan kovuuksissa ja jaloissa on runsaasti valinnanvaraa. Verkkokaupan tuotteet ovat tilattavissa valikoiduilla vaihtoehdoilla mutta myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla tuotteet ovat testattavissa ja nähtävillä on myös enemmän vaihtoehtoja.

Savoy by Finsoffat on Finsoffille räätälöity sänkymallisto, jonka sängyt on ostettavissa ainoastaan Finsoffien myymälöistä ja verkkokaupasta.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.