Ale!

Sängynpääty Saga

575,20 748,80 

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm
Korkeus: 115 cm

Das-kangas
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Sängynpääty on verhoiltu kestävällä Das-kankaalla, josta on valittavana neljä erilaista sävyä. Das on jämäkämpi kangas, jossa on mukana struktuuria. Das-kangas on sekoitekangas, joka koostuu puuvillasta (19 %), polypropeenista (50 %) ja polyesteristä (31 %). Kangas kestää hyvin kovempaakin kulutusta ja on suosittu valinta koira- ja lapsiperheisiin.

Moderni ja pohjoismaisen tyylikäs Saga-sängynpääty on ryhdikäs makuuhuoneen kehystäjä. Sängynpääty on suunniteltu olemaan 10 cm leveämpi kuin sänkysi. Pääty sopii kaikkiin mallistomme sänkyihin. Voit valita päädyn koon useasta vaihtoehdosta ja neljästä väristä. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Tilaa kangasnäyte
  • Ilmainen kotiinkuljetus

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

Sängynpääty Saga

Saga-sängynpääty on suunniteltu sopimaan erityisesti Luna-, Metropol-, Golden People-, Vide Cor Meum-, Lighthouse- ja Habana Premium -sänkyjemme kanssa.

Voit valita päädyn mitat useasta eri vaihtoehdosta:
Päädyn leveys (cm): 120, 140, 160, 180, 200
Päädyn korkeus (cm): 115

Verkkokaupasta tilatessa pääty verhoillaan laadukkaalla ja kestävällä Das-kankaalla, josta valittavissa neljä harmonista värisävyä. Verkkokaupastamme on näin ollen tilattavissa esimerkiksi lähes valkoinen sängynpääty (Das 50 Light) ja musta sängynpääty (Das 55 Black).

Ilmainen toimitus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sängynpääty rahoituksella

Voit hankkia sängynpäädyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Sängynpääty omilla mieltymyksillä

Saga on laadukas sängynpääty, jonka väreissä ja kokovaihtoehdoissa on valinnanvaraa. Myymälässä asioidessasi voit valita päädyn verhoilun verkkokauppaa laajemmista kangasvaihtoehdoista! Myymälässä myös muita korkeuksia esim. 130 cm. Saatavilla myös erikoismitoin esim. 210 cm leveydellä.

Sängynpääty Saga on tilattavissa verkkokaupasta tai myymälöistä Vantaalta, Helsingistä ja Keravalta!

Luonnolliset ja laadukkaat Kamjo-sängyt

Kamjo-malliston sängyt ja niihin liittyvät oheistuotteet valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sängyn materiaaleissa on huomioitu luonnollisuus, kestävyys ja laatu. Materiaaleina ovat mm. pehmeä puuvilla, villa, erityisen laadukas kumipuusta saatava Vita Talalay® -lateksi ja lämpöä sääteleviä hevosenjouhia. Sänkyjen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan liimaa. Taitavasti valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota terveellisen, luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen.

•••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Valmistusmaa

Viro

Leveys

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm

Väri

Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Korkeus

115 cm

Runko

Puu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sängynpääty Saga”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.
Käsityönä valmistettu sängynpääty

Kaikki Kamjo-malliston sängyt ja oheistuotteet valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen tuote valmistetaan vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisia mieltymyksiä. Näin varmistetaan, että sänky takaa levolliset yöunet, mutta se on samalla myös tyylikäs. Sänky valmistetaan aina tilauksesta ja tehtaalla eri valmistusprosesseista vastaa oman alansa ammattilaiset, jotka takaavat viimeistellyn laadun.

Tarkkaan valitut luonnonmateriaalit

Kamjo-malliston sänkyjen valmistukseen on valittu vain puhtaimmat ja parhaat luonnonmateriaalit: pehmeä puuvilla, lämmittävä villa, erityisen ylellinen luonnon Vita Talalay® lateksi ja lämpöä säätelevä hevosenjouhi. Tarkkaan valituilla luonnonmateriaaleilla on tarkoitus tarjota keholle mahdollisimman laadukas sänky nukkumista varten. Lisäksi vankalla ammattitaidolla jousitettu Kamjo-sänky tukee nukkujan kehoa oikein.