Sängynpääty Comfy Button

273,00 384,00 

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm
Korkeus: 105 cm

Vogue-kangas
Materiaali: 100 % PES
Hankauskesto: 105 000 Martindale

Sängynpääty on verhoiltu kestävällä Vogue-kankaalla, josta valittavissa 4 eri värivaihtoehtoa: Silver, Gold, Dark Grey tai Black. Vogue-kangas on kauniisti hohtava ja pehmeäntuntuinen samettia muistuttava verhoilukangas.

Button-sängynpääty on tyylikäs sängynpääty, jota koristaa yksi rivi nappeja. Sängynpääty on suunniteltu sopimaan erityisesti Comfy-malliston sänkyihin, joihin pääty kiinnitetään kiinnitysrautojen avulla, mutta se on yhdistettävissä myös muihin sänkyihin. Päädyn korkeus on 105 cm ja paksuus 10 cm. Katso 3D-kuva, jossa sängynpääty on yhdistetty Comfy-moottorisänkyyn.

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Comfy Button -sängynpääty

Button-sängynpääty on tyylikäs sängynpääty, jota koristaa yksi rivi nappeja. Sängynpääty on suunniteltu sopimaan erityisesti Comfy-malliston sänkyihin, joihin pääty kiinnitetään kiinnitysrautojen avulla, mutta se on yhdistettävissä myös muihin sänkyihin. Kiinnitysrautojen käyttö ei ole välttämätöntä, mutta silloin kannattaa huomioida sängynpäädyn korkeus lattiasta. Päädyn korkeus on 105 cm ja paksuus 10 cm.

Voit valita päädyn leveyden useasta eri vaihtoehdosta:

  • 120 cm
  • 140 cm
  • 160 cm
  • 180 cm

Verkkokaupasta tilatessa pääty verhoillaan Vogue-kankaalla, josta valittavissa 4 eri värivaihtoehtoa.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sängyn kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sängyn poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Sängynpääty rahoituksella

Voit hankkia sängynpäädyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Sängynpääty omilla mieltymyksillä

Comfy Button on laadukas sängynpääty, jonka väreissä ja kokovaihtoehdoissa on valinnanvaraa. Myymälässä asioidessasi voit valita päädyn verhoilun verkkokauppaa laajemmista kangasvaihtoehdoista! Myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla on esillä verkkokauppaamme laajempi valikoima sängynpäätyjä.

Valmistusmaa

Viro

Paksuus

10 cm

Leveys

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm

Korkeus

105 cm

Kangas

Vogue

Kankaan materiaali

100 % PES

Kankaan hankauskesto

105 000 Martindale

Tyyli

Skandinaavinen, minimalistinen, klassinen

Runko

Puu

Kiinnitys

Pääty kiinnitetään sänkyyn kiinnitysrautojen avulla, jolloin pääty on irti lattiasta. Kiinnitysrautojen käyttö ei ole välttämätöntä, mutta silloin kannattaa huomioida sängynpäädyn korkeus lattiasta.

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sängynpääty Comfy Button”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.