Ale!

SAARNI kulmasohva

5 072,00 
4 057,60 

(1 tuotearvio)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 249 cm
Syvyys: 91 cm
Korkeus: 80 cm
Istumasyvyys: 57 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Bond-kangas
Kankaan pesu: 30 ºC
Materiaali: 56% recycled PES, 8% recycled CO, 36% PES
Hankauskesto: 70 000 Martindale
Pesumerkki varovainen 30 asteen pesu, piirroskuva. Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva.

Bond-kangas on Jacquard-kudottu, kaunis ja pehmoinen buklee-kangas. Kankaan eläväpintainen struktuuri luo kauniit ja vivahteikkaat sävyt, jotka ovat hieman hohtavia. Pääosin kierrätetystä materiaalista valmistettu Bond on helppohoitoinen easygreen-kangas, joka on Oeko-Tex -, REACH- ja GRS-sertifioitu. Easygreen-kankaissa kierrätettyjen materiaalien käyttö on vähintään 50 %. Bond on helppohoitoinen ja kestävä kangas, jonka saa pestä 30 asteen vesipesussa.

Bond-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Saarni-kulmasohva on Finsoffat-malliston ihastuttava uutuus. Saarni-sohvan tyylikäs muotokieli kestää aikaa ja antaa tilalle kodikkaat raamit. Kulmasohva on verhoiltu kauniilla bukleekankaalla, josta on valittavissa seitsemän sävyä.

Katso Saarni-sohvan 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta suoraan kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
249 cm
Syvyys
91 cm
Korkeus
80 cm
Istumasyvyys
57 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus BOND

Tilaa kangasnäyte

SAARNI kulmasohva

Saarni-kulmasohva on Finsoffat-malliston ihastuttava uutuus. Saarni-sohvan tyylikäs muotokieli kestää aikaa ja antaa tilalle kodikkaat raamit. Kulmasohva on verhoiltu kauniilla bukleekankaalla, josta on valittavissa seitsemän sävyä.

Runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Saarni-sohvan syvyys on 91 cm istumasyvyyden ollessa 57 cm. Käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.

Tyynyt

Saarni-sohvan selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennonHöyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynyjen sydämenä on HR50-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus. Saarni-sohvan istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa.

Höyhentyynyt tulevat virolaiselta tehtaalta, jossa höyhenmateriaali puhdistetaan ja allergiatestataan. Tehdas myös huolehtii, että kaikissa höyhenmateriaalin käsittelyvaiheissa toimitaan säädösten mukaisesti.

Verhoilu

Saarni-kulmasohva on verhoiltu helppohoitoisella Bond-kankaalla, joka koostuu kierrätetystä polyesteristä (56 %), kierrätetystä puuvillasta (8 %) ja poylesteristä (36 %). Lauritzonin Bond-kangas on Jacquard-kudottu, kaunis ja pehmoinen buklee-kangas. Kankaan eläväpintainen struktuuri luo kauniit ja vivahteikkaat sävyt, jotka ovat hieman hohtavia. Pääosin kierrätetystä materiaalista valmistettu Bond on helppohoitoinen easygreen-kangas, joka on Oeko-Tex -, REACH- ja GRS-sertifioitu. Easygreen-kankaissa kierrätettyjen materiaalien käyttö on vähintään 50 %. Saarni-sohvan istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Jalat

Sohvassa on klassisen tyylikkäät 18 cm korkeat puiset alaspäin kapenevat kartion muotoiset jalat sävyissä wenge, pähkinä tai tammi. Korkeat jalat tuovat sisustukseen ilmavuutta ja helpottavat myös sohvan alta siivoamista. Myymälässä tähän kulmasohvaan on valittavissa myös muita jalkavaihtoehtoja.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sohvan poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla tai Paytrailin maksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Saarni on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Voimme valmistaa Saarni-sohvan myös napakammalla syvyydellä (Saarni Small: sohvan syvyys 86 cm ja istuinsyvyys 52 cm). Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

249 cm x 249 cm

Leveys

249 cm

Syvyys

91 cm

Korkeus

80 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

57 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Käsinojan muoto

Kantikas

Kangas

Bond (56 % recycled PES, 8 % recycled CO, 36 % PES)

Kankaan hankauskesto

70 000 Martindale

Kankaan pesu

Hellävarainen vesipesu 30 ºC. Käännä päälliset nurinpäin ennen pesua ja pe ne väljässä vedessä. Päälliset kannattaa pukea tyynyjen päälle aavistuksen kosteina.

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Istuintyynyt

Istuintyynyjen sydämenä on HR50-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Istuinpehmeys

Pehmeä

Istuintuntuma

Rento

Istuintyynyjen verhoilu

Irtotyyny 1-puoleinen

Istuintyynyn päällinen irrotettavissa

Kyllä

Selkätyynyt

Selkätyynyjen täytteenä on koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Selkätyynyjen verhoilu

Irtotyyny 1-puoleinen

Selkätyynyn päällinen irrotettavissa

Kyllä

Tyynyjen hoito

Sohvatyynyjen olemus on rento. Pöyhimällä tyynyn saa takaisin muotoonsa.

Tyynyjen päälliset

Irroitettavissa ja mahdollista laittaa pesuun

Rungon verhoilu

Kiinteä

Jalan väri

Petsattu

Jalan korkeus

18 cm

Jalan muoto

Kartio

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

  1. Tuote on juuri sopiva meille. Alkuvaikutelma sohvasta on hyvä. Kuljetuspalvelu toimi kaikin puolin hyvin.

    Ari

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alin hinta 30 päivän aikana: 3 012,24 
Kulmasohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Saarni-sohvan syvyys on 91 cm istumasyvyyden ollessa 57 cm. Käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.

Kulmasohvan tyynyt

Saarni-sohvan selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennonHöyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynyjen sydämenä on HR50-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Höyhentyynyt tulevat virolaiselta tehtaalta, jossa höyhenmateriaali puhdistetaan ja allergiatestataan. Tehdas myös huolehtii, että kaikissa höyhenmateriaalin käsittelyvaiheissa toimitaan säädösten mukaisesti.

Kulmasohvan verhoilu

Saarni-kulmasohva on verhoiltu helppohoitoisella Bond-kankaalla, joka koostuu kierrätetystä polyesteristä (56 %), kierrätetystä puuvillasta (8 %) ja poylesteristä (36 %). Lauritzonin Bond-kangas on Jacquard-kudottu, kaunis ja pehmoinen buklee-kangas. Kankaan eläväpintainen struktuuri luo kauniit ja vivahteikkaat sävyt, jotka ovat hieman hohtavia. Pääosin kierrätetystä materiaalista valmistettu Bond on helppohoitoinen easygreen-kangas, joka on Oeko-Tex -, REACH- ja GRS-sertifioitu. Easygreen-kankaissa kierrätettyjen materiaalien käyttö on vähintään 50 %.

Bond on helppohoitoinen ja kestävä kangas, jonka saa pestä 30 asteen vesipesussa. Hankauskesto kankaalle on 70 000 Martindalea.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kymmenkunta klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin