Runkopatja 160×200 cm Savoy Comfort

1 432,00 2 102,00 

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 160 cm
Syvyys: 200 cm
Korkeus: 60 cm (sis. petauspatja sekä jalat)

Das-kangas
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale

Runkopatja on verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä Das-kankaalla, josta valittavissa 6 eri värivaihtoehtoa. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Miellyttävät puitteet levolle tarjoaa kahden hengen Savoy Comfort -runkopatja, joka on valmistettu ensiluokkaisena käsityönä. 160×200 cm -kokoisen parisängyn kummallekin nukkujalle voi valita sopivan patjan kovuuden. Katso 3D-kuvat, joissa näet sängyn eri suunnista.

Tilaa Savoy Comfort -runkopatja verkkokaupastamme, jossa mieluisan värin voit valita usean vaihtoehdon joukosta. Viimeistele nukkumiskokemus laadukkaalla petauspatjalla ja sänkyyn sopivilla tyylikkäillä jaloilla. Savoy by Finsoffat -sänkymallisto kattaa myös laajan valikoiman sängynpäätyjä.

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:

Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Savoy Comfort -runkopatja 160×200 cm

Miellyttävät puitteet levolle tarjoaa kahden hengen Savoy Comfort -runkopatja, joka on valmistettu ensiluokkaisena käsityönä. 160×200 cm -kokoisen parisängyn kummallekin puolelle voi valita sopivan patjan kovuuden nukkujan mieltymysten mukaan. Katso 3D-kuvat, joissa näet sängyn eri suunnista.

Savoy by Finsoffat -sänkymallisto kattaa myös laajan valikoiman sängynpäätyjä. Kuvan sänkyyn on yhdistetty Savoy Star -sängynpääty.

Jousitus ja runko

Savoy Comfort -runkopatjassa on massiivipuinen runko, 15 cm korkea 5-vyöhykepussijousitus, jousen päällä on luonnonkumiseos ja polyesterivanu. 160×200 cm -kokoinen runkosänky koostuu kahdesta 80×200 cm -kokoisesta erillisestä rungosta.

Vuoteella on 20 vuoden runko- ja joustintakuu.

Kovuudet

Verkkokaupan Savoy Comfort -runkopatjaan voit valita 2 eri kovuusvaihtoehtoa: Medium tai Hard.

Esimerkkejä kovuusvalinnoista:
Medium/Hard = Toinen puoli sängystä on Medium ja toinen Hard
Medium/Medium= Molemmat puolet sängystä ovat Medium-kovuutta

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:
Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg

Verhoilu

Verkkokaupan Savoy Comfort -runkosänky on verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä Das-kankaalla, josta valittavissa 6 eri värivaihtoehtoa. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Petauspatja

Savoy Comfort -runkopatjan sijauspatjaksi sopii erinomaisesti laadukas, myötäilevä ja hengittävä luonnonkumi-villa/puuvilla -petauspatja, jonka keskeisinä ainesosina on käytetty luonnonmukaisia materiaaleja. Petauspatjan sydämenä on 4,5 cm paksu luonnonkumi, jonka toisella puolella on villa ja toisella puolella puuvillasekoitus. Petauspatjaa kääntämällä voi säädellä vuoteen nukkumislämpötilaa: Puuvilla (ns. kesäpuoli) on pehmeää, hiostamatonta ja kosteutta poistavaa 100 % puuvillaa, joka pitää kesällä petauspatjan pintalämpötilan viileänä. Villa (ns. talvipuoli) on pehmeä ja kosteutta poistava 100 % lampaanvilla, joka lämmittää talvella ja antaa ylellistä pehmeyttä petauspatjalle.

Jalat

Verkkokaupassa jenkkisängyn jaloiksi voi valita elegantit kantikkaat 19 cm korkeat puiset jalat Jalkojen värivaihtoehtoina tammi, musta ja valkoinen.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sängyn kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sängyn poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Sänky rahoituksella

Voit hankkia sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Monipuolinen vuode omilla mieltymyksillä

Runkopatja 160×200 cm Savoy Comfort on tilattavissa verkkokaupasta valikoiduilla vaihtoehdoilla. Myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla tähänkin sänkyyn on nähtävillä enemmän verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja sekä laajempi valikoima petauspatjoja. Sänky on mahdollista tilata myös 210 cm pituisena.

••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Muut verkkokaupan jenkkisängyt 160×200 cm:

Valmistusmaa

Viro

Mitat

160 cm x 200 cm

Leveys

160 cm

Syvyys

200 cm

Korkeus

60 cm (sis. petauspatja sekä jalat)

Rungon korkeus

36 cm

Kangas

Das

Kankaan materiaali

50 % PP, 31 % PES, 19 % CO

Kankaan hankauskesto

36 000 Martindale

Rungon materiaali

Massiivipuu

Jousitus

15 cm korkea 5-vyöhykepussijousitus

Joustinlankavahvuus

Medium 1,6/1,5 mm; Hard 1,7/1,5 mm

Petauspatja

Luonnonkumi-villa/puuvilla pehmusteilla

Petauspatjan sisus

Sisus luonnonkumia ja toisella puolella pintapehmusteena villa (talvipuoli) ja toisella puolella puuvilla (kesäpuoli)

Petauspatjan korkeus

9 cm

Petauspatjan väri

Valkoinen

Petauspatjan pesu

Ei ole pestävissä

Jalan materiaali

Puu

Jalan muoto

Kantikas

Jalan korkeus

19 cm

Jalan väri

Tammi, Valkoinen, Musta

Jalan kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Takuu

20 vuoden runko- ja joustintakuu

Sängynpääty

Ostettavissa erikseen

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Toimitus

Toimitetaan kasattuna, jalat kiinnitettävä erikseen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Runkopatja 160×200 cm Savoy Comfort”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Savoy by Finsoffat

Savoy by Finsoffat -sänkymalliston materiaaleissa on huomioitu mukavuus, luonnollisuus ja laatu. Lähes kaikissa malliston sängyissä on 5-vyöhykepussijousitus ja taitavasti käsityönä valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen makuuhuoneen tyylikkyydestä tinkimättä.

Savoy by Finsoffat käsittää neljä tasoa: Classic, Comfort, Elite ja Royal. Laaja mallisto pitää sisällään runkopatjat, jenkkisängyt, moottorisängyt, petauspatjat ja sängynpäädyt. Malliston sänkyjen kokovaihtoehdoissa, verhoilukankaissa, väreissä, patjan kovuuksissa ja jaloissa on runsaasti valinnanvaraa. Verkkokaupan tuotteet ovat tilattavissa valikoiduilla vaihtoehdoilla mutta myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla tuotteet ovat testattavissa ja nähtävillä on myös enemmän vaihtoehtoja.

Savoy by Finsoffat on Finsoffille räätälöity sänkymallisto, jonka sängyt on ostettavissa ainoastaan Finsoffien myymälöistä ja verkkokaupasta.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.