Ale!

AINA pieni kulmavuodesohva

3 363,00 
2 690,40 

(4 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 231 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 90 cm
Istumasyvyys: 55 cm
Istumakorkeus: 44 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Das-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Mallistomme pienempi Aina-kulmavuodesohva on ryhdikäs, laadukas ja mukava vuodesohva, jonka divaaniosuus mahdollistaa nukkumisen jopa kolmelle henkilölle. Vuodedivaanin alta löytyy myös säilytystilaa vuodevaatteille.

Katso Aina-vuodesohvan 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
231 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
90 cm
Istumasyvyys
55 cm
Istumakorkeus
44 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

AINA pieni kulmavuodesohva, kotimainen

Kotimainen pieni kulmavuodesohva Aina on lisävuoteellinen avokulmasohva säilytyslaatikolla. Aina on miellyttävä vuodesohva istumiseen ja nukkumiseen ja sen linjakkaat muodot kestävät aikaa. Sohva säilyttää käytössä ryhtinsä, ja on siksi erittäin hyvä olohuoneen sohva. Aina-vuodesohvan ryhdikkyyttä ja yksityiskohtaisuutta korostavat istuin- ja selkätyynyjen, divaanin sekä käsinojien kapat ja saumat.

Runko

Tämä laadukas vuodesohva on varustettu suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi ja divaaniosa mahdollistavat vuoteet yhdelle, kahdelle ja jopa kolmelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 136×194 cm ja divaanin 83×203 cm, jos sitä käytetään myös petipaikkana. Divaaniosassa on kätevä säilytyslaatikko vaikka vuodevaatteille. Aina-sohvan syvyys on 85 cm ja istumasyvyys 55 cm. Divaanin syvyys on 205 cm. Aina-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 10 cm.

Valitse kätisyys tilatessasi:
Vasen = Divaani on edestä katsottuna vasemmalla puolella ja sohvalla istuessa oikealla.
Oikea = Divaani on edestä katsottuna oikealla puolella ja sohvalla istuessa vasemmalla.

Tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön.

Selkätyynyissä käytetään HR25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Verhoilu

Aina-kulmavuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen vuodesohva (Light). Aina-vuodesohvan päälliset eivät ole irrotettavissa, mutta sohva on helppo puhdistaa tekstiilipesurilla.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Vuodemekanismi

Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 136×194 cm.

Jalat

Verkkokaupassa vuodesohvaan on valittavissa 10 cm korkeat kantikkaat jalat. Jalkojen väreinä joko pähkinä, wenge tai tammi.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla vuodesohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi vuodesohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.
Aina rakentuu moduleista, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Mallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina verkkokaupan pienen kulmavuodesohvan lisäksi:

Vuodesohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin. Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöissä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Vuodekoko

136 cm x 194 cm

Mitat

Kätisyys oikea: 231 cm x 205 cm, Kätisyys vasen: 205 cm x 231 cm

Leveys

231 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

90 cm

Istumakorkeus

44 cm

Istumasyvyys

55 cm

Käsinojan leveys

10 cm

Väri

Das 52 Dark Grey, Das 5 Sand, Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyynyt: HR35 + vanu
Selkätyynyt: HR25 + vanu

Jalka

Pähkinä, Tammi, Wenge

Jalan materiaali

Koivu

Jalan korkeus

10 cm

Kätisyys

Vasen, Oikea

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

 1. Erinomaista asiakaspalvelua, kutinsa pitävät aikataulut ja todella laadukas sohva. En voi kuin kiittää ja kehua! (sohvaa muokattu omien toiveiden mukaan)

  Christopher Stratton Smith

 2. Kaluste oli sellainen kuin toivottiin. Laadukas istua sekä nukkua ja tukevaa tekoa.

  Mari

 3. Olimme ostamassa sohvaa. Olimme miettineet muita huonekaluliikkeitä. Vähän puolivahingossa tulimme liikkeeseenne. Meidän huomattiin heti ja tultiin auttamaan. Saimme hyvää palvelua. Sohva luvattiin 8-10 viikon kuluttua. Saimme sohvan kuitenkin jo reilun kahden viikon kuluttua. Sovittiin kotiintuontiaika. Reippaat ja kohteliaat pojat soittivat jo sovittua aikaa aikaisemmin. Uusi sohva tuotiin, asennettiin ja roskat vietiin ulos vanhan sohvan kanssa. Kaikkeen meni n. 30 minuuttia. Ei voi muuta kuin kiittää ja kumartaa

  Anonyymi

 4. Laadukkaan oloinen ja tukeva. Nahka on myös laadukas. Kaikenkaikkiaan hyvä ostos! Asiakaspalvelu todella ammattimaista.

  Hannu

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alin hinta 30 päivän aikana: 2 690,40 
Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Aina-kulmavuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Helppokäyttöinen mekanismi ja divaaniosa mahdollistavat vuoteet yhdelle, kahdelle tai jopa kolmelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 261 x 205 cm. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Aina-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm. Vuodesohvan käsinojan vakioleveys on 10 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön.

Selkätyynyissä käytetään HR25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Aina-vuodesohvan ryhdikkyyttä ja yksityiskohtaisuutta korostavat istuin- ja selkätyynyjen, divaanin sekä käsinojien kapat ja saumat.

Vuodesohvan verhoilu

Aina-kulmavuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen vuodesohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin