NEMO 3 istuttava sohva

2 432,00 

(17 tuotearviota)

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 230 cm
Syvyys: 90 cm
Korkeus: 82 cm
Istumasyvyys: 52 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Kotimainen 3:n istuttava Nemo-sohva. Istuinten pehmusteena on muotoonvalettua kylmävaahtoa ja selkätyynyissä ekologista vanua.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
230 cm
Syvyys
90 cm
Korkeus
82 cm
Istumasyvyys
52 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

NEMO 3-istuttava sohva, kotimainen

3:n istuttava Nemo on ihastuttavan pehmeä ja laadukas sohva. Sohvassa on leveät ja kaarevat käsinojat, joissa on mukava lepuuttaa kättä tai päätä. Laadukas sohva on verhoiltu kiinteästi laadukkaalla Das-kankaalla (vesipesu 40 ºC). Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata Das-kankaasta ilmaiset näytepalat kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi!

Sohvan istuinten sisuksena on ylellistä muotoonvalettua kylmävaahtoa, jolle myönnämme 10 vuoden kimmoisuustakuun. Selkätyynyissä pehmusteena ekologista Ecosoft-vanua. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää sohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Nemo on modulisohva, ja sen modulipaloista voidaan myymälässä kasata helposti juuri Sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina 2:n, 2,5:n ja 3:n istuttava sohva, divaanisohva, avokulmasohva, kulmasohva sekä nojatuoli. Nemon käsinoja on vakiona tyynymäinen 25 cm leveä käsinoja. Saatavilla myös suoralla kantikkaalla käsinojalla leveydessä 10, 15, 20 tai 28 cm. Tuote voidaan valmistaa myös erikoismitoin. Myymälässä voit valita verhoilun lukemattomista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Valmistusmaa

Kotimainen

Mitat

230 cm x 90 cm

Leveys

230 cm

Syvyys

90 cm

Korkeus

82 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

52 cm

Käsinojan leveys

25 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: Sandellan muotoonvalettu kylmävaahto
Selkätyyny: Ecosoft-vanu

Jalan korkeus

8 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu
10 vuoden kimmoisuustakuu istuintyynyille

Toimitusaika

6-8 viikkoa

 1. Anonyymi

 2. Vastasi odotustani.

  Anonyymi

 3. Laadukas ja ryhdikäs istuttava.

  Jukka Kärkkäinen

 4. Hyvälaatuisia

  Terho Vettenranta

 5. Palvelu asiallista, asiakasta kuuntelevaa. Eri vaihtoehtoja tuotiin esiin. Kuljetus kotiin nopeaa ja ystävällistä. Suosittelen tuttaville.

  Anonyymi

 6. Tapani Ranki

 7. Erinomainen laatu ja toimitus

  Anonyymi

 8. Andri

 9. Kaikki toimi, tais olla sunnuntai aamup, myyntipäällikkö asialla; ei tyrkytystä, tosi asiallista toimintaa. Tuotteet niinkun pitikin. Kuskeille kiitos myös!

  Anonyymi

 10. Erinomainen

  Anonyymi

 11. Sohva on täydellinen, juuri sellainen kuin halusinkin. Ei liian pehmeä eikä liian kova. Laadukas ja hienosti viimeistelty.

  Asiakasviestintään voisin antaa pienen vinkin, että olkaa yhteydessä asiakkaaseen ostotapahtuman ja toimituksen välisenä aikanakin. Esim. kutsukaa asiakasta katsomaan oman sohvan tekoa, jos se kerran teillä on mahdollista ja samalla saisitte mahdollisesti lisämyyntiä. Tai sähköposti tyyliin ”Tilaamasi sohva on jo työn alla. Ilmoitamme toimituksesta, kun se on valmis” tms. ja linkki sivuillenne lisäostoja varten.

  Heidi

 12. Sohva, juuri niinkuin oli sovittu. Hyvä myyjä. Toimitus kuten sovittu. Pidin.

  Anonyymi

 13. Sohva hyvä, vapaan myyjän saaminen vain kesti liian kauan

  Anonyymi

 14. Olen olut tyytyväinen oli juuri sitä mitä piti ja toimitus palvelu oli erinomainen.

  Anonyymi

 15. Olen erittäin tyytyväinen, vaikka tilain sohvan netin kautta (ulkomailta), se on kaikin puolin juuri sellainen kuin pitikin ja kotiinkuljetus toimi moitteettomasti!

  Eva

 16. Kotimainen ja laadukas. Luvattua nopeampi toimitus. Täyden kympin kuljetus. Laittoivat huovatkin sohvan jalkoihin! Suosittelen Finsoffaa!

  Anonyymi

 17. Sopii meille

  Hilve

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suunnittele oma Nemo-malli

Nemo-mallisto koostuu moduleista. Suunnitteluohjelmalla pystyt rakentamaan oman Nemo-mallin.

Ohjelma toimii tietokoneella.

Kokeile suunnitteluohjelmaa
Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Sohvan tyynyt

Nemo-sohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut.

Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Sohvan verhoilu

Nemo-sohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on ruskea (Sand), harmaa (Flax), tumman harmaa (Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.