Nahanhoitosetti, aniliininahka

68,00 

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Käsitellylle nahalle kehitetty Oleosa-nahanhoitosetti antaa erinomaisen suojan likaa ja tahroja vastaan.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Riittoisa Oleosa Oil Pull-up -nahanhoitosetti on kehitetty erityisesti öljykäsiteltyjen nahkojen ja pull-up-tyyppisten nahkojen puhdistukseen ja elävöittämiskäsittelyyn. Nahkasohvan hoito käy näppärästi setin sisältämillä tarvikkeilla.

Säännöllisesti käytettyinä tuotteilla pystytään takaamaan sohvien täydellinen puhtaus ja nahan perussuojaus. Suosittelemme arvioimaan tuotteen vaikutuksen vahakäsiteltyihin pull-up-nahkoihin kokeilemalla sitä ensin näkymättömissä olevaan alueeseen.

Pakkauksen sisältö:

  • 250 ml Leather Soft Cleaner -puhdistusaine
  • 250 ml Oleosa-hoitoaine
  • 2 pehmeää pyyhettä
  • 2 sientä

Puhdistusaine poistaa likatahrat ja vesipohjaiset tahrat. Puhdistusaine ei sisällä liuotusaineita, ei vaikuta viimeistelykäsittelyyn eikä vahingoita nahkaa. Nahkasohvan puhdistus olisi hyvä suorittaa ainakin muutaman kerran vuodessa. Puhdistamisen jälkeen suojaa nahan pinta suojavoiteella.

Oleosa-hoitoaine antaa nahalle ravitsevia aineita, joita se tarvitsee pehmeytensä ja kirkkautensa säilyttämiseksi. Se sisältää samantyyppisiä rasvoja, joilla nahka on alunperin käsitelty sille halutun rakenteen ja ulkonäön saavuttamiseksi. Oleosa on erittäin tehokas valmiste, kun halutaan poistaa pintanaarmuja tämäntyyppisistä nahoista. Se saattaa vähentää vahattua vaikutelmaa joissain vaha- tai öljykäsitellyissä pull-up-nahoissa. Nahkasohvan hoito on suositeltavaa suorittaa ainakin muutaman kerran vuodessa.

 

Osta nahanhoitosetti verkkokaupasta tai Finsoffat-tehtaanmyymälästä Vantaalta tai Keravalta!

Valikoimastamme löytyy myös useimpien nahkojen hoitoon soveltuva Nahanhoitosetti. Vaalealle nahalle suosittelemme Valkoisen-nahanhoitosettiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahanhoitosetti, aniliininahka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...