Nahanhoitopakkaus

49,00 

Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Kotimainen nahanhoitopakkaus sisältää laadukkaan nahanpuhdistusaineen, nahansuoja-aineen, nahan suojavahan, puhdistuspyyhkeen sekä hoito-ohjeet.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Nahanhoitopakkaus

Nahanhoitopakkaus sisältää kaiken tarvittavan nahkasohvan hoitoon. Nahkasohvan puhdistus ja suojaus käykin näppärästi pakkauksen  sisältämillä tarvikkeilla. Säännöllisesti käytettyinä tuotteilla pystytään takaamaan sohvan täydellinen puhtaus ja nahan suojaus.

Pakkauksen sisältö

  • 120 ml  Puhdistusaine nahalle
  • 120 ml Nahkabalsami
  • 500 ml Nahkasuoja
  • 1 pehmeä pyyhe
  • 1 Nahkakalusteiden hoito-ohjeet

Nahkakalusteen pinta puhdistetaan ensin pesuaineella ja annetaan kuivua hyvin. Tämän jälkeen tehdään suojakäsittely, jonka kuivuttua lisätään hyvin ohut hoitovahakerros. Pari kertaa vuodessa tehty hoitovahaus pitää nahan kimmoisana estäen kuivumisen ja halkeilun.

Puhdistusaine nahalle

Puhdistusaine poistaa likatahrat. Puhdistusaine ei sisällä liuotusaineita, ei vaikuta viimeistelykäsittelyyn eikä vahingoita nahkaa.  Nahkakalusteet kannattaa puhdistaa säännöllisesti, sillä ne keräävät pölyä, likaa, rasvaa jne. Nämä kerääntyvät nahan huokosiin ja kerrostuvat näkyväksi liaksi. Käytöstä riippuen riittää imurointi 1-2 viikon välein tekstiilisuulakkeella ja pyyhintä Finsoffat Leather Cleaner-nahanpuhdistusaineella.

Nahkasuoja

Nahkasuoja on helppo ja tehokas tapa suojata nahkapinnat. Nahkasuoja muodostaa näkymättömän suojan likaa ja kastumista vastaan. Nahka kannattaa suojata heti uutena Finsoffat nahkasuojalla. Suojaus tehdään puhtaalle kuivalle pinnalle ennen hoitovahausta.

Nahkabalsami

Nahkabalsami on korkealaatuinen nahkaa hoitava ja kosteuttava hoitovaha. Nahan avoin, hengittävä rakenne sallii materiaalin luontaisten rasvojen ja kosteuden haihtumisen, joten kosteus ja rasvatasapainoa on ylläpidettävä säännöllisellä hoidolla. Nahan hoitovahaus kannattaa tehdä 2-3 kertaa vuodessa.  Ennen hoitovahausta sohva kannattaa suojata Nahkasuojalla.
Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Nahan puhdistus tarkoittaa esimerkiksi lian ja tahrojen poistoa nahkasohvasta, joka puhtaana pidettynä säilyttää ulkonäkönsä vuosi toisensa jälkeen. Nahan suojaus takaa sille sen alkuperäisen laadun.

Osta nahanhoitopakkaus verkkokaupasta tai Finsoffat-myymälästä Helsingistä, Vantaalta tai Keravalta!
Vaalealle nahalle suosittelemme Valkoisen -nahanhoitopakkausta. Öljykäsiteltyjen ja pull-up-tyyppisten nahkojen hoitoon suosittelemme taas Aniliini -nahanhoitopakkausta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahanhoitopakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.