Nahanhoitopakkaus, vaalea nahka

45,00 

Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Nahanhoitopakkaus vaalealle nahalle auttaa puhdistamaan vaikeatkin tahrat ja pinttymät sekä estää niiden uusiutumista.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Nahanhoitopakkaus vaalealle nahalle

Vaalea ja valkoinen nahka puhdistuvat tehokkaasti Finsoffat-nahanhoitopakkauksella. Pakkauksen tuotteet on tarkoitettu erityisesti vaaleiden nahkojen puhdistukseen ja pitämään nahan vaaleat värit kirkkaina. Tuotteet poistavat tehokkaasti ja hellävaraisesti rasvan ja pinttyneen lian. Pakkauksen suoja-aine estää värien tarttumista nahkaan tulevaisuudessa. Ei sovi tummille nahoille. Puhdista tahrat ja roiskeet viipymättä ennen kuin ne imeytävät nahkaan.

Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Säännöllisesti käytettyinä tuotteilla pystytään takaamaan sohvien puhtaus ja nahan suojaus.

Pakkauksen sisältö:
  • 300 ml Nahkapesuaine
  • 300 ml Vesipohjainen nahkasuoja-aine
  • 60 ml Nahkabalsami
  • 1 kangasliina

Nahkapesuaine

Nahkapesuaine on tarkoitettu kaikenlaisen nahan, pinnoitetun nahan ja keinonahan puhditukseen. Se puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti lian, rasvan ja muut tahrat pintaa vahingoittamatta. Sumuta pesuainetta ja levitä pakkauksessa olevalla liinalla pestävälle pinnalle ja anna vaikuttaa hetken. Huuhtele pois puhtaalla, kostealla liinalla 2-3 kertaa. Anna pinnan kuivua ennen käyttöön ottoa. Nahkasohvan puhdistus olisi hyvä suorittaa ainakin muutaman kerran vuodessa. Puhdistamisen jälkeen suojaa nahan pinta suoja-aineella.

Vesipohjainen nahkasuoja

Vesipohjainen nahkasuoja muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan, muuttamatta pinnan tuntua tai ulkonäköä. Suojaus tehdään puhtaalle pinnalle ennen hoitovahausta. Sumuta kuivalle puhtaalle pinnalle  n. 15 cm etäisyydeltä ja levitä suoja tasaisesti nukkaamattomalla liinalla. Anna kuivua ilmavasti n. 2 vuorokautta ennen hoitovahauksen suorittamista.

Nahkabalsami

Nahkabalsami on korkealaatuinen nahkaa hoitava ja kostuttava hoitovaha. Levitä hyvin ohut kerros puhtaalle nahalle nahkasuojan jälkeen. Nahkabalsami sisältää nahan tarvitsemia luonnon öljyjä ja kosteuttajia. Se levitetään sienellä hyvin ohuena kerroksena nahan pintaan pyörivin liikkein.

 

Osta nahanhoitopakkaus verkkokaupasta tai Finsoffat-myymälästä Helsingistä, Vantaalta tai Keravalta!

Valikoimastamme löytyy myös useimpien nahkojen hoitoon soveltuva Nahanhoitopakkaus. Öljykäsiteltyjen ja pull-up-tyyppisten nahkojen hoitoon suosittelemme Aniliini-nahanhoitosettiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahanhoitopakkaus, vaalea nahka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.