Ale!

Moottorisänky 90×200 cm Lighthouse, Das 50

2 465,60  3 082,00 

(1 tuotearvio)

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Leveys: 90 cm
Syvyys: 200 cm
Korkeus: 65 cm

Das-kangas
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Moottorisänky on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla sävyssä 50 Light.
Materiaalin jämäkkä rakenne ja elävä pinta-struktuuri tuo helpotusta arkeen.
Kangas on sopivaksi todettu valinta myös lemmikki- ja lapsiperheisiin.

Elegantissa 90×200 cm -kokoisessa Lighthouse-moottorisängyssä on langaton kaukosäädin pääpuolen tai jalkopään korkeuden säätämiseen. Hintaan sisältyy laadukas Forma 300 -petauspatja ja jalat.  Varastosta heti mukaan Das 50 -kankaalla! Tähän moottorisänkyyn voit valita 2 eri kovuusvaihtoehtoa: Medium tai Hard.

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:

Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

3D-kuva

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Moottorisänky 90×200 cm Lighthouse Das 50 Light

Ylellistä lepoa tarjoava säädettävä Kamjo Lighthouse -moottorisänky on valmistettu ensiluokkaisena käsityönä. Sängynpääty ja jalkapääty ovat helposti säädettävissä vain muutamalla langattoman kaukosäätimen painalluksella. Kaksi sänkyä yhdistämällä saat parivuoteen, jossa molemmat nukkujat voivat säätää omia puoliskoitaan erikseen. Varastosta heti mukaan Das 50 -kankaalla! Varasto Lighthouse moottorisänkyyn voit valita 2 eri kovuusvaihtoehtoa: Medium tai Hard. Sängyn hintaan sisältyy laadukas Forma Plus 300 -petauspatja sekä 19 cm korkeat puujalat.

Moottorisängyn jousitus ja runko

Kamjo Lighthouse -sängyssä on vartaloa täydellisesti myötäilevät pussijouset. Sängyn pintapehmusteena käytetään mm. villaa, puuvillaa ja luonnonmukaista Vita Talalay® -lateksia. Säätösängyn 5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja vuode antaa täydellisen tuen nukkujalle. Moottorisängyn reunoja ympäröi reunavahvistetut jouset, jotka helpottavat sängystä nousemista ja sänkyyn menemistä. Jousiston päällä on lämpöä säätelevä Vita Talalay -luonnonkumi. Vita Talalay -luonnonkumiraaka-aine on kumipuusta saatava neste. Luonnonkumi-lateksia käytetään sängyn eri osissa, joissa se tukee kehon asentoa ja auttaa poistamaan kehon kosteutta näin vähentäen hikoilua nukkuessa. Talalay-luonnonkumin päällä pehmeyttä antamassa ylellinen ja luonnonmukainen lampaanvilla. Lampaanvilla on hengittävä ja vuoteen lämpötilaa säätelevä materiaali.

Kamjo Lighthouse -moottorisänky tarjoaa luonnonmukaisten materiaaliensa ansiosta terveellisen nukkumisympäristön ja samalla mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Vuoteella on 20 vuoden runko- ja joustintakuu.

Moottorisängyn kovuudet

Lighthouse-moottorisänkyyn voit valita 4 eri kovuusvaihtoehtoa: Soft, Medium, Hard tai Extra Hard.

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:
Soft: 40–60 kg
Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg
Extra Hard: 100–150 kg

Moottorisängyn petauspatja 90×200 cm

Lighthouse 90×200 cm -moottorisängyn hintaan sisältyy Forma Plus 300 -petauspatja, joka on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista. Petauspatjan sydämenä on 4,5 cm paksu Vita Talalay -luonnonkumi, jonka toisella puolella on villa ja toisella puolella puuvillasekoitus. Puolten avulla voi säädellä vuoteen nukkumislämpötilaa: Puuvilla (ns. kesäpuoli) on pehmeää, hiostamatonta ja kosteutta poistavaa 100 % puuvillaa, joka pitää kesällä petauspatjan pintalämpötilan viileänä. Villa (ns. talvipuoli) on pehmeä ja kosteutta poistava 100 % lampaanvilla, joka lämmittää talvella ja antaa ylellistä pehmeyttä petauspatjalle.

Moottorisängyn jalat

Sängyn jalkojen sävynä on wenge. Jalat ovat umpipuuta, joihin tyylikkyyttä tuo krominen koristelista.

Ilmainen toimitus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Moottorisänky rahoituksella

Voit hankkia sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Monipuolinen moottorisänky omilla mieltymyksillä

Lighthouse on laadukas moottorisänky, jonka väreissä ja patjan kovuuksissa on valinnanvaraa. Säätösänky on mahdollista tilata myös 210 cm pituisena.

Kamjo Lighthouse -moottorisänky on tilattavissa verkkokaupasta tai myymälöistä Vantaalta, Helsingistä ja Keravalta!

Luonnolliset ja laadukkaat Kamjo-sängyt

Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sängyn materiaaleissa on huomioitu luonnollisuus, kestävyys ja laatu. Materiaaleina ovat mm. pehmeä puuvilla, villa, erityisen laadukas kumipuusta saatava Vita Talalay® -lateksi ja lämpöä sääteleviä hevosenjouhia. Sänkyjen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan liimaa. Taitavasti valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota terveellisen, luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen.

•••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Muut verkkokaupan moottorisängyt 90×200 cm:

Valmistusmaa

Viro

Leveys

90 cm

Syvyys

200 cm

Väri

Das 50 Light

Jalka

Wenge

Kovuusaste

Medium, Hard, Extra Hard

Korkeus

65 cm

Kangas

Kestävä ja helppohoitoinen Das

Kankaan materiaali

50% Polypropeeni, 31% Polyesteri, 19% Puuvilla

Kankaan hankauskesto

36 000 Martindalea

Runko

Massiivipuu

Jousistus

150 mm korkea 5-vyöhykepussijousi. Vahvistetut kulmajouset

5-vyöhykepussijousi

5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa

Vahvistetut kulmajouset

Antavat hyvät tuen sänkyyn mentäessä sekä pois noustessa.

Jousia / m2

250 pussijousta / m2

Petauspatja

Forma Plus 300

Petauspatjan pesu

Ei voi pestä – suositellaan ostamaan petauspatjan suoja.

Petauspatjan päällinen

Joustokangas – ei voi irroittaa.

Petauspatjan sisus

Talalay latex + toisella puolella villa (Talvi) ja toisella puuvilla (Kesä)

Villa /puuvilla

Sängynssä ja sijauspatjassa on käytetty ainoastaan 100 % luonnonmukaista villaa ja puuvillaa

Talalay Latex

100 % luonnonmukaista puiden mahlasta valmistettua Vita Talalay lateksia

Jalan korkeus

19 cm

Jalan kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Toimitusaika

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Toimitus

Toimitetaan kasattuna, jalat kiinnitetään erikseen.

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Sertifikaatit

OEKO-TEX® LUOKKA 100
Patjan materiaalit täyttävät Oeko-Tex® luokka 100 standardin vaatimukset.

  1. Hyvä palvelu

    Kari

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.
Käsityönä valmistettu moottorisänky

Kaikki Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen sänky valmistetaan vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisia mieltymyksiä. Näin varmistetaan, että sänky takaa levolliset yöunet, mutta se on samalla myös tyylikäs. Sänky valmistetaan aina tilauksesta ja tehtaalla eri valmistusprosesseista vastaa oman alansa ammattilaiset, jotka takaavat viimeistellyn laadun.

Tarkkaan valitut luonnonmateriaalit

Kamjo-malliston sänkyjen valmistukseen on valittu vain puhtaimmat ja parhaat luonnonmateriaalit: pehmeä puuvilla, lämmittävä villa, erityisen ylellinen luonnon Vita Talalay® lateksi ja lämpöä säätelevä hevosenjouhi. Tarkkaan valituilla luonnonmateriaaleilla on tarkoitus tarjota keholle mahdollisimman laadukas sänky nukkumista varten. Lisäksi vankalla ammattitaidolla jousitettu Kamjo-sänky antaa täydellistä tukea nukkujan keholle.