Moottorisänky 180×200 cm Savoy Elite

3 764,00 4 972,00 

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 180 cm
Syvyys: 200 cm
Korkeus: 65 cm (sis. petauspatja sekä jalat)

Sublim-kangas
Materiaali: 79 % PES, 10 % PES REC, 6 % OF REC, 5 % CO REC
Hankauskesto: 60 000 Martindale

Moottorisänky on verhoiltu tyylikkäällä ja ihanan pehmeällä Sublim-kankaalla, josta valittavissa 6 eri värivaihtoehtoa: vaalea beige, vaaleanharmaa, vihreä, sininen, antrasiitti ja tummanharmaa. Sublim-kankaassa on korkea hankauskesto ja siinä on hyödynnetty kierrätyskuitua.

Astetta ylellisempää nukkumismukavuutta tarjoava säädettävä kahden hengen Savoy Elite -sänky koossa 180×200 cm on valmistettu ensiluokkaisena käsityönä. Parisängyn kummallekin nukkujalle voi valita sopivan patjan kovuuden ja molemmat nukkujat voivat myös säätää omia puoliskoitaan erikseen. Katso 3D-kuvat, joissa näet sängyn eri suunnista ja päädyt kohotettuina.

Tilaa Savoy Elite -säätösänky verkkokaupastamme, jossa mieluisan värin voit valita usean vaihtoehdon joukosta. Viimeistele nukkumiskokemus laadukkaalla petauspatjalla ja sänkyyn sopivilla tyylikkäillä jaloilla. Savoy by Finsoffat -sänkymallisto kattaa myös laajan valikoiman sängynpäätyjä.

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:

Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Savoy Elite -moottorisänky 180×200 cm

Astetta ylellisempää nukkumismukavuutta tarjoava säädettävä kahden hengen Savoy Elite -sänky koossa 180×200 cm on valmistettu ensiluokkaisena käsityönä. Parisängyn kummallekin nukkujalle voi valita sopivan patjan kovuuden ja molemmat nukkujat voivat myös säätää omia puoliskoitaan erikseen. Sängynpääty ja jalkapääty ovat helposti säädettävissä vain muutamalla langattoman kaukosäätimen painalluksella. Katso 3D-kuvat, joissa näet sängyn eri suunnista ja päädyt kohotettuina.

Savoy by Finsoffat -sänkymalllisto kattaa myös laajan valikoiman sängynpäätyjä. Kuvan sänkyyn on yhdistetty Savoy Moholm -sängynpääty.

Jousitus, runko ja moottori

Elite-malliston sängyissä on massiivipuurunko, jonka päällä on koivuvaneripohja. Joustinpatjassa on 5-vyöhykkeinen ja 15 cm korkea Premium-luokan Soft Touch -pussijousitus. Patjan alapuolella on vaahtomuovikerros ja pintapuolella 100 % luonnonkumi, jonka päällä vielä polyestervanukerros. Sängyn pituudeksi voi valita joko 200 cm tai 210 cm.

Säätösängyn moottorina on LINAK TD5 Advanced, joka mahdollistaa selkä- ja jalkaosan säätämisen samanaikaisesti ja erikseen. TD5-sänkymoottorissa käytetään LINAK® ZERO™ -tekniikkaa, jossa virrankulutus on valmiustilassa enintään 0,1 W. Tämä tarkoittaa sitä, että TD5 lepää silloin kuin käyttäjäkin. Lisäksi sänkymoottorissa käytetään Bluetooth® Low Energy -tekniikkaa, joten häiritseviä johtoja ei tarvita, vaan sänkyä voidaan säätää langattomilla HC40 Twist -kaukosäätimillä. Kaukosäätimille on oma paikkansa patjaan integroidussa mediataskussa, jolloin ne ovat helposti käden ulottuvilla. Sänkymoottoriin on integroitu kaukosäätimellä operoitava sängynalusvalo, joka valaisee lattian tasaisesti. Yövalo helpottaa liikkumista yöaikaan, muttei herätä kumppania kesken unien. Sänkymoottorissa on myös mekaaninen alaslaskutoiminto, jota käytetään sen kylkeen kiinnitetyllä kuusiokoloavaimella. Kiinnityksen ansiosta avain löytyy helposti aina tarvittaessa, esimerkiksi sähkökatkoksen sattuessa.

Vuoteella on 20 vuoden runko- ja joustintakuu ja moottorilla on 5 vuoden takuu.

Kovuudet

Verkkokaupan Savoy Elite -moottorisänkyyn voit valita 2 eri kovuusvaihtoehtoa: Medium tai Hard.

Esimerkkejä kovuusvalinnoista:
Medium/Hard = Toinen puoli sängystä on Medium ja toinen Hard
Medium/Medium= Molemmat puolet sängystä ovat Medium-kovuutta

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:
Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg

Verhoilu

Verkkokaupan Savoy Elite -moottorisänky on verhoiltu tyylikkäällä ja ihanan pehmeällä Sublim-kankaalla, josta valittavissa 6 eri värivaihtoehtoa. Sublim-kankaassa on korkea hankauskesto ja siinä on hyödynnetty kierrätyskuitua.

Petauspatja

Savoy Elite -moottorisängyn sijauspatjaksi sopii erinomaisesti laadukas Forma Plus 300 -petauspatja, joka on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista. Petauspatjan sydämenä on 4,5 cm paksu Vita Talalay -luonnonkumi, jonka toisella puolella on villa ja toisella puolella puuvillasekoitus. Puolten avulla voi säädellä vuoteen nukkumislämpötilaa: Puuvilla (ns. kesäpuoli) on pehmeää, hiostamatonta ja kosteutta poistavaa 100 % puuvillaa, joka pitää kesällä petauspatjan pintalämpötilan viileänä. Villa (ns. talvipuoli) on pehmeä ja kosteutta poistava 100 % lampaanvilla, joka lämmittää talvella ja antaa ylellistä pehmeyttä petauspatjalle.

Halkaistu sijauspatja mahdollistaa kummankin puolen päätyjen säätämisen eri asentoihin samanaikaisesti, sillä halkiot ovat sekä pää- että jalkapäädyssä.

Jalat

Verkkokaupassa säätösängyn jaloiksi voi valita elegantit kantikkaat 19 cm korkeat puiset jalat, joissa alumiiniset koristelistat. Jalkojen värivaihtoehtoina tammi, musta ja valkoinen.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sängyn kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sängyn poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Sänky rahoituksella

Voit hankkia sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Monipuolinen vuode omilla mieltymyksillä

Savoy Elite on ylellinen moottorisänky, jonka kokovaihtoehdoissa, verhoilukankaissa, väreissä, patjan kovuuksissa ja jaloissa on valinnanvaraa. Verkkokaupasta tämä sänky on tilattavissa valikoiduilla vaihtoehdoilla mutta myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla tähänkin sänkyyn on nähtävillä enemmän vaihtoehtoja sekä laajempi valikoima petauspatjoja.

••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Muut verkkokaupan moottorisängyt 180×200 cm:

Valmistusmaa

Viro

Mitat

180 cm x 200 cm

Leveys

180 cm

Syvyys

200 cm

Korkeus

65 cm (sis. petauspatja sekä jalat)

Rungon korkeus

37 cm

Kangas

Sublim

Kankaan materiaali

79 % PES, 10 % PES REC, 6 % OF REC, 5 % CO REC

Kankaan hankauskesto

60 000 Martindale

Rungon materiaali

Massiivipuu

Moottori

Linak TD5 Advanced

Moottorin suurin nostovoima

7000 N

Jousitus

5-vyöhykkeinen ja 15 cm korkea Premium-luokan Soft Touch -pussijousitus

Joustinlankavahvuus

Medium 1,9/1,7 mm; Hard 2,0/1,8 mm

Petauspatja

Forma Plus 300 -petauspatja

Petauspatjan sisus

Sisus Vita Talalay -luonnonkumia ja toisella puolella pintapehmusteena villa (talvipuoli) ja toisella puolella puuvilla (kesäpuoli)

Petauspatjan korkeus

8 cm

Petauspatjan väri

Valkoinen

Petauspatjan pesu

Ei ole pestävissä

Jalan materiaali

Puu

Jalan muoto

Kantikas

Jalan korkeus

19 cm

Jalan väri

Tammi/alu, Valko/alu, Musta/alu

Jalan kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Sängynpääty

Ostettavissa erikseen

Takuu

20 vuoden runko- ja joustintakuu
Moottorilla 5 vuoden takuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Toimitus

Toimitetaan kasattuna, jalat kiinnitettävä erikseen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moottorisänky 180×200 cm Savoy Elite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Savoy by Finsoffat

Savoy by Finsoffat -sänkymalliston materiaaleissa on huomioitu mukavuus, luonnollisuus ja laatu. Lähes kaikissa malliston sängyissä on 5-vyöhykepussijousitus ja taitavasti käsityönä valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen makuuhuoneen tyylikkyydestä tinkimättä.

Savoy by Finsoffat käsittää neljä tasoa: Classic, Comfort, Elite ja Royal. Laaja mallisto pitää sisällään runkopatjat, jenkkisängyt, moottorisängyt, petauspatjat ja sängynpäädyt. Malliston sänkyjen kokovaihtoehdoissa, verhoilukankaissa, väreissä, patjan kovuuksissa ja jaloissa on runsaasti valinnanvaraa. Verkkokaupan tuotteet ovat tilattavissa valikoiduilla vaihtoehdoilla mutta myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla tuotteet ovat testattavissa ja nähtävillä on myös enemmän vaihtoehtoja.

Savoy by Finsoffat on Finsoffille räätälöity sänkymallisto, jonka sängyt on ostettavissa ainoastaan Finsoffien myymälöistä ja verkkokaupasta.

SoftTouch™-jousirakenne

Premium-luokan SoftTouch™ -jousirakenne tarjoaa erityisen yhdistelmän mukautuvuutta, pehmeyttä ja tukea patjoihin. Rakenne mahdollistaa patjan optimaalisen mukautumisen erikokoisten ja -muotoisten vartaloiden alla. Ainutlaatuisella tavalla suunniteltu ja valmistettu SoftTouch™-jousi koostuu kahdesta vyöhykkeestä, jotka myötäilevät vartalon painoa ja niiden välissä olevasta tukivyöhykkeestä, joka antaa tukea vartalolle. Lopputuloksena on sekä vartaloa tukeva että miellyttävän pehmeältä tuntuva kokemus. Yksittäin pakatut pussijouset pystyvät toimimaan optimaalisesti vierekkäisistä jousista huolimatta, joten ne mukautuvat kehon muotojen mukaan parhaalla mahdollisella tavalla. Pussijousiston ansiosta parisängyssä nukkuvat henkilöt eivät häiriinny toisen kääntymisestä, sillä jousisto joustaa ainoastaan siitä kohtaa, jossa nukkuja on. 5-vyöhykkeinen Soft Touch™-pussijousitus on Savoy by Finsoffat Elite – ja Royal-mallistojen sängyissä.

Soft Touch on Leggett & Platt -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki. Yhtiö on erikoistunut tuottamaan korkealaatuisia komponentteja sänkytehtaiden tarpeisiin.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.