Moottorisänky 180×200 cm Savoy Classic

2 495,00 3 343,00 

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 180 cm
Syvyys: 200 cm
Korkeus: 65 cm (sis. petauspatja sekä jalat)

Anouk-kangas
Materiaali: 21 % PES, 46 % PP, 33 % Polyether
Hankauskesto: 30 000 Martindale

Moottorisänky on verhoiltu tyylikkäällä Anouk-kankaalla, josta valittavissa 8 eri värivaihtoehtoa: Khaki, Silver, Rose, Nougat, Petrol, Coal, Alu ja Black.

Arjen luksusta tarjoava leveämpi säädettävä kahden hengen Savoy Classic -sänky koossa 180×200 cm on valmistettu ensiluokkaisena käsityönä. Sängynpääty ja jalkapääty ovat helposti säädettävissä vain muutamalla langattoman kaukosäätimen painalluksella. Katso 3D-kuvat, joissa näet sängyn eri suunnista ja toinen pääty kohotettuna.

Tilaa Savoy Classic -säätösänky verkkokaupastamme, jossa mieluisan värin voit valita usean vaihtoehdon joukosta. Verkkokaupan moottorisänkyyn voit valita 2 eri kovuusvaihtoehtoa: Medium tai Hard. Viimeistele nukkumiskokemus laadukkaalla petauspatjalla ja sänkyyn sopivilla tyylikkäillä jaloilla. Savoy by Finsoffat -sänkymallisto kattaa myös laajan valikoiman sängynpäätyjä.

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:

Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg

Verkkokaupasta ostettaessa toimitamme sängyn veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Savoy Classic -moottorisänky 180×200 cm

Konstailematonta arjen luksusta tarjoava leveämpi säädettävä kahden hengen Savoy Classic -sänky koossa 180×200 cm on valmistettu ensiluokkaisena käsityönä. Parisängyn kummallekin nukkujalle voi valita sopivan patjan kovuuden ja molemmat nukkujat voivat myös säätää omia puoliskoitaan erikseen. Sängynpääty ja jalkapääty ovat helposti säädettävissä vain muutamalla langattoman kaukosäätimen painalluksella. Katso 3D-kuvat, joissa näet sängyn eri suunnista ja toinen pääty kohotettuna.

Savoy by Finsoffat -sänkymallisto kattaa myös laajan valikoiman sängynpäätyjä. Kuvan sänkyyn on yhdistetty 3-nappirivinen Savoy 3 -sängynpääty.

Jousitus, runko ja moottori

Sängyssä on massiivipuurunko, 18 cm korkea pussijousitus ja pintapehmusteena 3 cm paksuinen vaahtomuovi.

Säätösängyn moottorina on LINAK TD5 Standard, joka mahdollistaa selkä- ja jalkaosan säätämisen samanaikaisesti ja erikseen. TD5-sänkymoottorissa käytetään LINAK® ZERO™ -tekniikkaa, jossa virrankulutus on valmiustilassa enintään 0,1 W. Tämä tarkoittaa sitä, että TD5 lepää silloin kuin käyttäjäkin. Lisäksi sänkymoottorissa käytetään Bluetooth® Low Energy -tekniikkaa, joten häiritseviä johtoja ei tarvita, vaan sänkyä voidaan säätää langattomalla HC10-kaukosäätimellä. Kaukosäätimelle on oma paikkansa patjaan integroidussa mediataskussa, jolloin se on helposti käden ulottuvilla. Sänkymoottoriin on integroitu kaukosäätimellä operoitava sängynalusvalo, joka valaisee lattian tasaisesti, jotta käyttäjän olisi helpompi kulkea pimeässä. Sänkymoottorissa on myös mekaaninen alaslaskutoiminto sähkökatkon varalta.

Vuoteella on 20 vuoden runko- ja joustintakuu ja moottorilla on 5 vuoden takuu.

Kovuudet

Verkkokaupan Savoy Classic -moottorisänkyyn voit valita 2 eri kovuusvaihtoehtoa: Medium tai Hard.

Esimerkkejä kovuusvalinnoista:
Medium/Hard = Toinen puoli sängystä on Medium ja toinen Hard
Medium/Medium= Molemmat puolet sängystä ovat Medium-kovuutta

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:
Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg

Verhoilu

Verkkokaupan Savoy Classic -moottorisänky on verhoiltu tyylikkäällä Anouk-kankaalla, josta valittavissa jopa 8 eri värivaihtoehtoa.

Petauspatja

Savoy Classic -moottorisängyn sijauspatjaksi sopii erinomaisesti laadukas, myötäilevä ja hengittävä luonnonkumi-villa/puuvilla -petauspatja, jonka keskeisinä ainesosina on käytetty luonnonmukaisia materiaaleja. Petauspatjan sydämenä on 4,5 cm paksu luonnonkumi, jonka toisella puolella on villa ja toisella puolella puuvillasekoitus. Petauspatjaa kääntämällä voi säädellä vuoteen nukkumislämpötilaa: Puuvilla (ns. kesäpuoli) on pehmeää, hiostamatonta ja kosteutta poistavaa 100 % puuvillaa, joka pitää kesällä petauspatjan pintalämpötilan viileänä. Villa (ns. talvipuoli) on pehmeä ja kosteutta poistava 100 % lampaanvilla, joka lämmittää talvella ja antaa ylellistä pehmeyttä petauspatjalle. Halkaistu petauspatja mahdollistaa paremmin kummankin parisängyn puolikkaan säätöominaisuuksien käytön häiritsemättä toista sängyn käyttäjää.

Halkaistu sijauspatja mahdollistaa kummankin puolen päätyjen säätämisen eri asentoihin samanaikaisesti, sillä halkiot ovat sekä pää- että jalkapäädyssä.

Jalat

Verkkokaupassa säätösängyn jaloiksi voi valita tyylikkäät pyöreät 19 cm korkeat jalat harjatusta alumiinista.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sängyn kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sängyn poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Sänky rahoituksella

Voit hankkia sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Monipuolinen sänky omilla mieltymyksillä

Savoy Classic on tyylikäs moottorisänky, jonka kokovaihtoehdoissa, verhoilukankaissa, väreissä, patjan kovuuksissa ja jaloissa on valinnanvaraa. Verkkokaupasta tämä sänky on tilattavissa valikoiduilla vaihtoehdoilla mutta myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla tähänkin sänkyyn on nähtävillä enemmän vaihtoehtoja sekä laajempi valikoima petauspatjoja.

••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Muut verkkokaupan moottorisängyt 180×200 cm:

Valmistusmaa

Viro

Mitat

180 cm x 200 cm

Leveys

180 cm

Syvyys

200 cm

Korkeus

65 cm (sis. petauspatja sekä jalat)

Rungon korkeus

37 cm

Kangas

Anouk

Kankaan materiaali

21 % PES, 46 % PP, 33 % Polyether

Kankaan hankauskesto

30 000 Martindale

Rungon materiaali

Massiivipuu

Moottori

Linak TD5 Standard

Moottorin suurin nostovoima

7000 N

Jousitus

18 cm korkea pussijousitus

Joustinlankavahvuus

Medium 1,9 mm; Hard 2,1 mm

Petauspatja

Luonnonkumi-villa/puuvilla pehmusteilla

Petauspatjan sisus

Sisus luonnonkumia ja toisella puolella pintapehmusteena villa (talvipuoli) ja toisella puolella puuvilla (kesäpuoli)

Petauspatjan korkeus

9 cm

Petauspatjan väri

Valkoinen

Petauspatjan pesu

Ei ole pestävissä

Jalan materiaali

Harjattu, alumiini

Jalan muoto

Pyöreä

Jalan korkeus

19 cm

Jalan väri

Hopea, harjattu

Jalan kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Takuu

20 vuoden runko- ja joustintakuu
Moottorilla 5 vuoden takuu

Sängynpääty

Ostettavissa erikseen

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Toimitus

Toimitetaan kasattuna, jalat kiinnitettävä erikseen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moottorisänky 180×200 cm Savoy Classic”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Savoy by Finsoffat

Savoy by Finsoffat -sänkymalliston materiaaleissa on huomioitu mukavuus, luonnollisuus ja laatu. Lähes kaikissa malliston sängyissä on 5-vyöhykepussijousitus ja taitavasti käsityönä valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen makuuhuoneen tyylikkyydestä tinkimättä.

Savoy by Finsoffat käsittää neljä tasoa: Classic, Comfort, Elite ja Royal. Laaja mallisto pitää sisällään runkopatjat, jenkkisängyt, moottorisängyt, petauspatjat ja sängynpäädyt. Malliston sänkyjen kokovaihtoehdoissa, verhoilukankaissa, väreissä, patjan kovuuksissa ja jaloissa on runsaasti valinnanvaraa. Verkkokaupan tuotteet ovat tilattavissa valikoiduilla vaihtoehdoilla mutta myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla tuotteet ovat testattavissa ja nähtävillä on myös enemmän vaihtoehtoja.

Savoy by Finsoffat on Finsoffille räätälöity sänkymallisto, jonka sängyt on ostettavissa ainoastaan Finsoffien myymälöistä ja verkkokaupasta.