Ale!

Moottorisänky 180×200 cm Lighthouse

3 024,00  6 049,00 

Myymälätuote

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Uusimme sänkymallistoa Helsingin, Vantaan ja Keravan myymälöissämme!
NYT kaikki Kamjo-mallikappaleet -50 %
Sänkyjen petauspatjat ja jalkavaihtoehdot vaihtelevat myymälöittäin. Tämä mallikappale on esillä kaikissa myymälöissämme. Myös Kamjo-sängynpäädyt -50 %.

3D-kuva

Moottorisänky 180×200 cm Lighthouse

Uusimme sänkymallistoa Helsingin, Vantaan ja Keravan myymälöissämme! NYT kaikki Kamjo-mallikappaleet -50 %.
Mallikappale edullisesti heti mukaan myymälöistämme tai kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää. Moottorisänky 180×200 cm Lighthouse-mallikappale on esillä kaikissa myymälöissämme.

Ylellistä lepoa tarjoava säädettävä Kamjo Lighthouse -moottorisänky koossa 180×200 cm on valmistettu ensiluokkaisena käsityönä. Sängynpääty ja jalkapääty ovat helposti säädettävissä vain muutamalla langattoman kaukosäätimen painalluksella. Parisängyn kummallekin nukkujalle voi valita heille sopivan patjan kovuuden ja molemmat nukkujat voivat myös säätää omia puoliskoitaan erikseen. Säätösängyn hintaan sisältyy laadukas petauspatja sekä 19 cm korkeat puujalat.

Moottorisängyn jousitus ja runko

Kamjo Lighthouse -sängyssä on vartaloa täydellisesti myötäilevät pussijouset. Sängyn pintapehmusteena käytetään mm. villaa, puuvillaa ja luonnonmukaista Vita Talalay® -lateksia. Säätösängyn 5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja vuode antaa täydellisen tuen nukkujalle. Moottorisängyn reunoja ympäröi reunavahvistetut jouset, jotka helpottavat sängystä nousemista ja sänkyyn menemistä. Jousiston päällä on lämpöä säätelevä Vita Talalay -luonnonkumi. Vita Talalay-luonnonkumi raaka-aine on kumipuusta saatava neste. Luonnonkumi-lateksia käytetään sängyn eri osissa, joissa se tukee kehon asentoa ja auttaa poistamaan kehon kosteutta näin vähentäen hikoilua nukkuessa. Talalay-luonnonkumin päällä pehmeyttä antamassa ylellinen ja luonnonmukainen lampaanvilla. Lampaanvilla on hengittävä ja vuoteen lämpötilaa säätelevä materiaali.

Kamjo Lighthouse -moottorisänky tarjoaa luonnonmukaisten materiaaliensa ansiosta terveellisen nukkumisympäristön ja samalla mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Vuoteella on 20 vuoden runko- ja joustintakuu.

Luonnolliset ja laadukkaat Kamjo-sängyt

Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sängyn materiaaleissa on huomioitu luonnollisuus, kestävyys ja laatu. Materiaaleina ovat mm. pehmeä puuvilla, villa, erityisen laadukas kumipuusta saatava Vita Talalay® -lateksi ja lämpöä sääteleviä hevosenjouhia. Sänkyjen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan liimaa. Taitavasti valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota terveellisen, luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen.

•••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Sängyn leveys

180 cm

Sängyn syvyys

200 cm

Sängyn korkeus

65 cm

Väri

Das 50 Light

Kangas

Kestävä ja helppohoitoinen Das

Kankaan materiaali

50% Polypropeeni, 31% Polyesteri, 19% Puuvilla

Kankaan hankauskesto

36 000 Martindalea

Runko

Massiivipuu

Jousisto

150 mm korkea 5-vyöhykepussijousi, vahvistetuilla kulmajousilla

5-vyöhykepussijousisto

5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa

Vahvistetut kulmajouset

Antavat hyvän tuen sänkyyn mentäessä sekä pois noustessa

Jalan korkeus

19 cm

Jalan materiaali

Puu

Jalan kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Toimitus

Toimitetaan kasattuna, jalat kiinnitettävä erikseen.

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Valmistusmaa

Viro

Sertifikaatit

OEKO-TEX® LUOKKA 100
Patjan materiaalit täyttävät Oeko-Tex® luokka 100 standardin vaatimukset

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moottorisänky 180×200 cm Lighthouse”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.
Käsityönä valmistettu moottorisänky

Kaikki Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen sänky valmistetaan vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisia mieltymyksiä. Näin varmistetaan, että sänky takaa levolliset yöunet, mutta se on samalla myös tyylikäs. Sänky valmistetaan aina tilauksesta ja tehtaalla eri valmistusprosesseista vastaa oman alansa ammattilaiset, jotka takaavat viimeistellyn laadun.

Tarkkaan valitut luonnonmateriaalit

Kamjo-malliston sänkyjen valmistukseen on valittu vain puhtaimmat ja parhaat luonnonmateriaalit: pehmeä puuvilla, lämmittävä villa, erityisen ylellinen luonnon Vita Talalay® lateksi ja lämpöä säätelevä hevosenjouhi. Tarkkaan valituilla luonnonmateriaaleilla on tarkoitus tarjota keholle mahdollisimman laadukas sänky nukkumista varten. Lisäksi vankalla ammattitaidolla jousitettu Kamjo-sänky antaa täydellistä tukea nukkujan keholle.