LUMO 3 istuttava sohva

3 093,00 

(7 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 250 cm
Syvyys: 100 cm
Korkeus: 84 cm
Istumasyvyys: 62 cm
Istumakorkeus: 46 cm

Mystic-kangas
Kankaan pesu: 30 ºC
Materiaali: 100 % PES
Hankauskesto: 200 000 Martindale
Pesumerkki varovainen 30 asteen pesu, piirroskuva. Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki Silitys max 110 astetta, piirroskuva.

Mystic on pehmeä ja mukavantuntuinen verhoilukangas, jossa on kauniit yksiväriset sävyt. Mystic-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ansiosta. Kangas on erittäin helppohoitoinen Aqua Clean -kangas, josta likatahrojen puhdistaminen onnistuu pelkällä vedellä. Mystic-kangas kestää myös kovempaa kulutusta sekä sen voi pestä pesukoneessa.

Mystic on Aqua Clean -huonekalukangas, jonka antimikrobinen SafeFront-ominaisuus estää virusten ja bakteerien kasvun materiaalin pinnalla. Aqua Clean -molekyylikerros puolestaan estää niiden pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin. SafeFront-käsittely tehdään Aqua Clean -kankaan kuituun, joten se on täysin ekologinen ja turvallinen vaihtoehto.

Mystic-kangas valmistetaan Euroopassa ja se on hiilineutraali tuote.

Tilaa kangasnäyte

Kotimainen Lumo-sohva, jonka pehmeä ulkomuoto kutsuu istumaan.

Katso Lumo-sohvan 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta suoraan kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
250 cm
Syvyys
100 cm
Korkeus
84 cm
Istumasyvyys
62 cm
Istumakorkeus
46 cm

Kangasnäytetilaus MYSTIC

Tilaa kangasnäyte

LUMO 3 istuttava sohva, kotimainen

Sohvatyynyt

Selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennonHöyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynyjen sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Lumo-sohva on helppo pitää puhtaana, sillä sen istuintyynyissä ja selkätyynyissä on irrotettavat sohvan päälliset, jotka voi pestä kotona pesukoneessa.

Sohvan verhoilu

Sohva on verhoiltu miellyttävän pehmeällä ja helppohoitoisella Mystic-kankaalla, joka koostuu polyesteristä (100 %). Mystic-kangas on Aqua Clean -kangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. ruoan ja juoman aiheuttamat sekä monet muut kotitaloustahrat pelkkää vettä käyttämällä. Kangas ei myöskään sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä, ja se on vastuullinen kangasvalinta, joka säilyy pitkään kauniina. Hankauskesto kankaalle on jopa 200 000 Martindalea.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.

Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Sohvan runko

Tämän kotimaisen sohvan runko valmistetaan massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää 3:n istuttavalle Lumo-sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Lumo-sohvassa on reilu syvyys 100 cm istumasyvyyden ollessa 62 cm.  Pyöristetyt 25 cm leveät käsinojat viimeistelevät sohvan pyöreyden ja mukavuuden.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

 

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

250 cm x 100 cm

Leveys

250 cm

Syvyys

100 cm

Korkeus

84 cm

Istumakorkeus

46 cm

Istumasyvyys

62 cm

Käsinojan leveys

25 cm

Väri

Mystic 21, Mystic 250, Mystic 313, Mystic 324, Mystic 503, Mystic 514

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyynyjen sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.
Selkätyynyjen täytteenä on koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Jalka

Pähkinä, Tammi, Wenge

Jalan korkeus

8 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

 1. Erittäin hyvä palvelu sekä liikkeessä ja kuljetushenkilöillä, jotka joutuivat purkamaan molempia sohvia saadakseen ne sopimaan niille tarkoitettuun tilaan.
  Sohvat kauniit ja istuttavuus erinomainen. Olen tyytyväinen!

  Eija Männistö

 2. Tuote on vastannut odotuksia, mutta erityisesti palvelu tehtaanmyymälässä jäi positiivisesti mieleen. Meille parasta oli, että ostohetkellä ei yritetty väkisin myydä jotain. Myyjä oli ystävällinen ja kuunteli toiveitamme.

  Antti

 3. Asiointi sekä tuotteen valitseminen meni sujuvasti ja kaikin puolin erinomaisesti. Tuote saapui sovittuna aikana ja on ollut upea!

  Liisa

 4. “Olin jo vuosia haaveillut uudesta sohvasta, enkä oikein ollut löytänyt juuri sitä oikeaa mallia. Aika moni kauppa nykyään myy kovin samanlaisia tylsiä malleja, laadusta puhumattakaan. Lopulta osuin Finsoffien nettisivuille. Ensinnäkin kotimaisuus sekä Lumo- sohvan ulkomuoto miellytti silmääni ja pitkän harkinnan jälkeen päätin lähteä Keravalle paikan päälle kokeilemaan. Harmillisesti tuo Lumo- mallisohva oli juuri myyty myymälästä, mutta kiitos erittäin asiantuntevan myyjän, sain hyvän käsityksen Lumo- sohvan ominaisuuksista kokeilemalla eri malleja myymälässä. Sain rauhassa miettiä asiaa ja kokeilla eri malleja ja lopulta päädyin tilaamaan sohvan ja nojatuolin, jotka ovat yhdistelmä eri sohvamalleja; Lumon ulkonäkö ja selkänojat yhdistettynä toisen sohvamallin istuimen pehmeyteen hieman korjailtuna. Oikea mittatilaustyö siis. Erinomaista palvelua, ei voi muuta sanoa.
  Sohvakalusto toimitettiin kotiin asti ajallaan kuten sovittu, paikoilleen toimitettuna ja valmiina käyttöön!
  Pakko myöntää että hieman jännitin sohvan saapumista. Aiemmin on käynyt niin että kaupassa hyvälle tuntunut tuote onkin kotiin tullessa ollut ihan jotain muuta. Mutta tämä kalusto oli juuri niinkuin pitikin; täydellinen!

  Kiitos Finsoffat! Upeaa kotimaista osaamista alusta loppuun!”

  Anna

 5. Lumo-sohva, mukavin sohvani koskaan. Ja oli ihania kangasvaihtoehtoja tarjolla myös. Olen tyytyväinen.

  Sari

 6. Ville Galle sohva toimii. Hyvä istuinkorkeus.a

  Maarika

 7. Oikein mukava, siisti, sopivan kokoinen ja muotoinen ja värin sekä päällimateriaalin tyypin sai valita mieleisekseen. Toimitus toimi kuten oli sovittu.

  Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Lumo-sohvassa on reilu syvyys 100 cm istumasyvyyden ollessa 62 cm.  Pyöristetyt 25 cm leveät käsinojat viimeistelevät sohvan pyöreyden ja mukavuuden.

Sohvan tyynyt

Lumo-sohvan selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennonHöyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynyjen sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Höyhentyynyt tulevat virolaiselta tehtaalta, jossa höyhenmateriaali puhdistetaan ja allergiatestataan. Tehdas myös huolehtii, että kaikissa höyhenmateriaalin käsittelyvaiheissa toimitaan säädösten mukaisesti.

Sohvan verhoilu

Sohva on verhoiltu miellyttävän pehmeällä ja helppohoitoisella Mystic-kankaalla, joka koostuu polyesteristä (100 %). Mystic-kangas on Aqua Clean -kangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. ruoan ja juoman aiheuttamat sekä monet muut kotitaloustahrat pelkkää vettä käyttämällä. Kangas ei myöskään sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä, ja se on vastuullinen kangasvalinta, joka säilyy pitkään kauniina. Hankauskesto kankaalle on jopa 200 000 Martindalea.

Lumo-sohva on helppo pitää puhtaana, sillä sen istuintyynyissä ja selkätyynyissä on irrotettavat sohvan päälliset, jotka voi pestä kotona pesukoneessa.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin