KUURA 3 istuttava sohva

2 079,00 

(14 tuotearviota)

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 210 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 85 cm
Istumasyvyys: 51 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Stark-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 51 % PES, 34 % PO, 15 % CO
Hankauskesto: 50 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva.Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Kotimaisessa 3 istuttavassa Kuura-sohvassa yhdistyy monta Finsoffat-suosikkimallia. Istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset. Tyynyt voi myös kääntää tarvittaessa. Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
210 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
85 cm
Istumasyvyys
51 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus STARK

Tilaa kangasnäyte

KUURA 3 istuttava sohva, kotimainen

3 istuttava Kuura-sohva on sekoitus useampaa Finsoffat-suosikkimallia. Siinä hyödynnetään samaa keskisyvää runkoa kuin Studiossa, Davos-sohvasta tuttua käsinojaa ja Kanervan kimmoisia istuin- ja selkätyynyjä. Kapattomat tyynynpäälliset ja 14 cm korkeat jalat tekevät Kuura-sohvasta pehmeälinjaisen ja elegantin. Istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Tyynyt voi myös kääntää tarvittaessa.

Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Sohvan tyynyt

Kuura-sohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut. Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Sohvan verhoilu

Kuura-sohva on verhoiltu eläväpintaisella, mutta erittäin kestävällä Stark-kankaalla. Stark-kangas koostuu 51 % polyesterista, 34 % polyolefiinista ja 15 % puuvillasta. Tämä verhoilukangas erittäin pitkäkestoinen Easy Care® -kangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Kangas hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivatonta pitää puhtaana. Hankauskesto kankaalle on 50 000 Martindalea.

Sohvan jalat

Sohvassa on klassiset puiset 14 cm korkeat jalat. Korkeat jalat tuovat sisustukseen ilmavuutta ja helpottavat myös sohvan alta siivoamista.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Kuura on modulisohva, ja sen modulipaloista voidaan myymälässä kasata helposti juuri Sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina 2:n, 2,5:n ja 3:n istuttava sohva, divaanisohva, kääntödivaanisohva, avokulmasohva, kulmasohva sekä nojatuoli. Kuura-mallin vakiosyvyys on 85 cm (istumasyvyys 51 cm). Käsinojan leveys on vakiona 15 cm, saatavilla myös 20 cm

Tuote voidaan valmistaa myös edullisesti erikoismitoin. Myymälässä voit valita verhoilun lukemattomista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Myös jaloista saatavilla erilaisia vaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

210 cm x 85 cm

Leveys

210 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

85 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

51 cm

Käsinojan leveys

15 cm

Väri

Stark 334, Stark 499, Stark 511, Stark 514, Stark 602, Stark 606, Stark 618

Kangas

Stark (51 % PES, 34 % PO, 15 % CO)

Kankaan pesu

Vesipesu 40 ºC

Kankaan hankauskesto

50 000 Martindale

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: muotoon valettu kylmävaahto
Selkätyyny: Koteloitu Ecosoft-vanu

Kylmävaahto

Kylmävaahto on kylmäkovettuvaa polyuretaanivaahtoa. Tyynyt valmistetaan omassa muotissaan yksilöllisesti jokaiselle sohvalle sopivaksi. Kevyt, kimmoisa sekä joustava istuinmateriaali jolle myönnetään 10 vuoden kimmoisuustakuu.

Ecosoft-vanu

100 % PET-pulloista kierrätetty polyesteri, allergiaturvallinen materiaali. Spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen.

Tyynyjen hoito

Selkätyynyjä kannattaa käännellä tasaisin väliajoin. Pienellä pöyhinnällä saadaan tyyny takaisin muotoonsa. Istuintyynyt eivät vaadi pöyhimistä tai kääntämistä.

Tyynyjen päälliset

Irrotettavissa ja mahdollista laittaa pesuun

Jalka

Pähkinä, Tammi, Wenge

Jalan korkeus

14 cm

Jalan materiaali

Puu

Jalan kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu
10 vuoden kimmoisuustakuu istuintyynyille

Toimitusaika

6-8 viikkoa

Toimitus

Toimitetaan 1:ssä paketissa, kasattuna. Jalat erikseen.

 1. Vastasivat hyvin tilaamiani, kangas ja työ hyvät

  Anonyymi

 2. Ostimme kaksi sohvaa ja kaksi nojatuolia. Olemme olleet tosi tyytyväisiä. Yhdessä nojatuolissa oli ompeluvirhe, mutta se otettiin heti hoidettavaksi nopeasti. Itse tuotteeisiin ja asiakaspalveluun olemme olleet todella tyytyväisiä.

  Marja Langel

 3. Vastasi odotukset

  Gea

 4. Sekä palvelu että tuotteet olivat ensiluokkaisia! Yllätti se että sohvaa pystyi räätälöimään niin monella eri tavalla omia tarpeita vastaavaksi. Iso plussa myös toimitukselle, kaikki hoidettiin niin että itse ei tarvinnut kuin istua valmiille sohvalle.

  Jenni

 5. Erinomainen palvelu, aikataulu pitää, kuljettajat kohteliaita, konttorin henkilökunta myös.

  Anneli

 6. Palvelu oli erinomaisen hyvää ja ammattitaitoista. Ei liikaa tuputtamista eikä myymistä vaan asiallista. Nuorehko naismyyjä Porttipuiston myymälässä saa tästä täydet viisi pistettä. Voi olla ettei kauppoja olisi edes syntynyt jos myyjänä olisi ollut joku toinen 🙂

  Anonyymi

 7. Miellyttävä ostokokemus. Tuote on luvatun mukainen.

  Anonyymi

 8. Huolellisesti valmistettu sohva. Hyvä istuinmukavuus. Onnistunut väri ja muotoilu. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu myymälässä ja kotiinkuljetuksessa. Omat toiveet otettiin huomioon.

  Helena

 9. Upea sohva, hyvin tehty, upea laadukas sinisävyinen kangas. Huonoa on se, että Istuinten kylmävaahtotäyte tuntuu tosi kovalle. Sohva tuotiin täsmällisesti sovittuun aikaan ja palvelu oli erittäin hyvää.

  Anonyymi

 10. Hyvät tuotteet, toimitus pelasi moitteettomasti. Hyvää palvelua niin myymälässä kuin kuljettajillakin. Suositukset Finsoffille.

  Lasse

 11. Ok

  Ilkka

 12. Napakka sohva, erittäin asiantunteva palvelu pitkäaikaiselta myyjältä

  Anonyymi

 13. Palvelu oli hyvää ja tilaamamme tuote on hyvin tehty sekä sellainen mitä etsimme.Moitittavaa ei vielä ole löytynyt.

  Hannu Päivinen

 14. Onnistunut ostos, kannatan kotimaista tuotantoa. Onnistunut malli ja väri Muru 463.
  Myyntineuvottelija asiantunteva ja kohtelias. Toimitus tuli sovitusti, kaikki siltäkin osin toimi hienosti.

  Pipsa

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Sohan tyynyt

Kuura-sohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut.

Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Sohvan verhoilu

Kuura-sohva on verhoiltu eläväpintaisella, mutta erittäin kestävällä Stark-kankaalla. Stark-kangas koostuu 51 % polyesterista, 34 % polyolefiinista ja 15 % puuvillasta. Tämä verhoilukangas erittäin pitkäkestoinen Easy Care® -kangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Kangas hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivatonta pitää puhtaana. Hankauskesto kankaalle on 50 000 Martindalea.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.