KELO 3 istuttava vuodesohva

2 606,00 

(39 tuotearviota)

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 196 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 89 cm
Istumasyvyys: 55 cm
Istumakorkeus: 48 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Kelo 3 istuttava vuodesohva säilyttää käytössä ryhtinsä ja sopii siksi hyvin myös olohuoneen sohvaksi. Vuodesohvassa on normaalia korkeampi jalka, joten sohvan alta on helppo siivota. Valmistamme vuodesohvan omalla tehtaallamme Keravalla.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
196 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
89 cm
Istumasyvyys
55 cm
Istumakorkeus
48 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

KELO 3 istuttava vuodesohva, kotimainen

Kotimainen 3 istuttava Kelo-vuodesohva on ryhdikäs, mutta silti mukava istua ja nukkua. Vuoteen voi avata joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle.

Vuodesohvan verhoilu

Kelo-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on ruskea (Sand), harmaa (Flax), tumman harmaa (Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Vuodesohvan tyynyt

Kelo-vuodesohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut. Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Kelo-vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi, mikä mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Kelo-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm. Vuodesohvan käsinojan vakioleveys on 8 cm.

Vuodemekanismi

Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 180×194 cm.

Sohvan jalat

Kelo 3 istuttavassa vuodesohvassa on kauniit 14 cm korkeat kartiojalat petsatusta koivusta. Jalkojen väreinä joko koivu, tammi, pähkinä tai wenge. Tavallista korkeammat jalat tuovat sisustukseen ilmavuutta ja helpottavat myös sohvan alta siivoamista.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Kelo on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva vuodesohva. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

 • 2 istuttava vuodesohva
 • 2,5 istuttava vuodesohva
 • vuodedivaanisohva
 • vuodekulmasohva
 • vuodetuoli

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Kotimainen

Vuodekoko

180 cm x 194 cm

Leveys

196 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

89 cm

Istumakorkeus

48 cm

Istumasyvyys

55 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: Sandellan kylmävaahto
Selkätyyny: Ecosoft-vanu

Jalan materiaali

Koivu

Jalan korkeus

14 cm

Jalan muoto

Kartio

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu
10 vuoden kimmoisuustakuu istuintyynyille

Toimitusaika

6-8 viikkoa

 1. Sohvan kangas ei vastannut odotuksiani. Pienestä kangasmallista ei nähnyt sen epätasaista väriä.

  Anonyymi

 2. Ok.

  Anonyymi

 3. Vuodesohva oli toiveidemme mukainen. Kaupanteko sujui hyvin. Olemme erityisen tyytyväisiä kuljetukseen ja sohvan pakkauksen purkamiseen ja paikoilleen asentamiseen.

  Anonyymi

 4. Tuote vastasi odotuksia. Toimitus sujui hyvin. Tuotteen asentaminen paikoilleen oli erinomaista palvelua.

  Anonyymi

 5. Palvelun asiakaslähtöisyys ja palvelu kokonaisuutena oli erinomaista, myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin vastattiin joustavasti erilaisia vaihtoehtoja tarjoten. Palvelu oli hyvin ystävällistä. Kiitos!

  Anonyymi

 6. Jousto tuotteiden muunneltavuudessa erittäin hyvä. Hyvä asiakaspalvelu koko prosessin aikana.

  Marika Vehviläinen, sisustussuunnittelija SI, Millidee Oy

 7. 5

  Anonyymi

 8. .

  Anonyymi

 9. Palvelu oli ystävällistä ja osaavaa. Toimitus tuli sovitusti. Sohvan tuojat olivat ystävällisiä ja huomaavaisia. Kaikki sujui sovitusti.

  Anonyymi

 10. Erinomainen ja laadukkaasti tehty!

  Anonyymi

 11. Palvelu myymälässä erittäin hyvää. Kalusteita toimittaneet miehet olivat erittäin kohteliaita ja huomaavaisia – terveisiä heillekin.
  Kalusteet ovat juuri sellaiset kun tilasimmekin. Suosittelemme teitä mielellämme tuttavillemme.

  Anonyymi

 12. Tuote vastasi tavoitettamme yhtä poikkeusta lukuunottamatta (tämä on ehkä kysymys enempi palvelusta): Kotona huomasimme, että vaimoni jalat eivät ylettyneet istuessa lattialle vaan sohvan reuna painoi reisiä ja istuminen oli hieman hankalaa. Vasta kysyessämme myymälästä saimme tietää, että sohvaa on olemassa kaksi eri korkeutta (myymälässä oli kengät jalassa, joten korkeus ei ilmennyt) ja matalampi olisi sopinut meille. Myyjä olisi voinut tästä mainita. Asia korjattiin siten, että ostimme erillisenä lyhyemmät jalat. Tämä johtaa tosin siihen, että kun käytämme sohvaa vuodesohvana niin joudumme ensin vaihtamaan pidemmät jalat ja taas isumakäyttöön lyhyemmät jalat. Vaihtehto olisi ollut uusia vuodesohvan metallirakenteet, joka olisi maksanut yli 200 euroa. mielestäni myyjä olisi ostohetkellä voinut mainita, että sohvaa myydään kahdella eri jalkakorkeudella.

  Anonyymi

 13. Toimitus tapahtui juuri kuten sovittiin ja täsmällisesti

  Anonyymi

 14. Sohva on juuri sellainen kuin halusin. Palvelu oli ystävällistä, joustavaa ja ammattitaitoista. Hintakaan nahkasohvalla ei noussut pilviin. Se että sohvan sai omien mittojen mukaisena, oli tärkein syy tämän firman valintaan.

  Liisa

 15. Hieno. Vastasi ennakkoarviota.

  Anonyymi

 16. Täyden 10 sohva. Ja väri on upea. (Mystic 514)

  Irene

 17. Vastaa tilattua tuotetta

  Anonyymi

 18. Olemme erittäin tyytyväisiä! Kiitos paljon palvelusta! Vuodesohva on erittäin laadukas ja mukava istua. Suunnittelimme itse myyjän Jouko Eskelisen kanssa sopivin vaihtoehto. Hän oli kärsivällinen meidän kanssa eikä pakottanut ostamaan vaan osasi ”navigoida” meitä tekemään oikeaan päätökseen. Oli mukava asioida ja tukea paikallinen yritys. Myös sohva toimittiin aikaisemmin kuin oli luvattu:) Kiitos paljon!

  Irina

 19. Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä alusta loppuun saakka. Kiitos!

  Erika

 20. Ihana istua ja hyvä nukkua 🙂

  Anne Karhu-Salo

 21. Hinta/laatu hyvä, toimitus niin kuin sovittiin

  Anonyymi

 22. Hyvältä vaikuttaa

  Anonyymi

 23. Kotimaisuus kunniaan, toistaiseksi todella ei mitää negatiivistä sanottavaa

  Tarja

 24. Erinomainen palvelu ja sohva aivan huippulaatua. Sohvan takuu pitkä ja lisäksi kotimainen tuote.

  Ulla

 25. Hyvä sohva ja hyvä palvelu kotiin toimitettuna

  Raija

 26. Erinomaista palvelua myymälässä (Vantaa). Myyjä (Ines Hakasaari) oli asiantunteva ja ystävällinen – oikea asiakaspalvelija. Toimitus tuli sovittuna aikana. Kuljetus samoin täsmällisesti ilmoitettuna aikana. Kuljettajat veivät kaikki kuljetuspakkaukset mukanaan ja asensivat vielä huopatassut sohvan jalkoihin. Muilta valmistajilta ei löytynyt yhtä tukevaa vuodesohvamekanismia. Sohvaa voi käyttää myös vuoteena – ei pelkästään vierasvarana, sillä mekanismi on helppokäyttöinen ja koko riittävä.

  Anonyymi

 27. Palvelu Keravan liikkeessä erinomaista ja asiantuntevaa. Tuote tuttu ja hyväksi havaittu. Suosittelen.

  Leena

 28. Mukava ja asiantunteva palvelu Vantaan myymälässä. Sohva tuntuu laadukkaalta ja toimitettiin sovitussa aikataulussa. Erityisplussa siitä, että kotiintoimitus sisälsi sen, että sohva kannettiin sisälle huoneeseen saakka ja roskat vietiin pois!

  Elina

 29. Jämäkkä ja toimiva. Siisti työn jälki. Palvelu toimi hyvin ensimmäisestä käynnistä myymälässä (Kerava) tuotteen toimitukseen.

  Ilkka

 30. Ollaan oikein tyytyväisiä tuotteisiin, joita nyt käytetty vähän aikaa. Ostimme yhden sohvan kotiin ja toisen Lappiin valmistuvalle vapaa-ajan asunnollemme ja lisäksi 4 sänkyä. Palvelu kaupan hoidon ja toimitusten kanssa oli kaikin puolin erinomaista. Tehtiin tilaukset Keravan tehtaanmyymälästä ja saatiin sohvan ja sänkyjen toimitus Lapiin edulliseen hintaan. Alunperin mentiin vain katselemaan, kun ei uskottu, että toimitus niin kauas olisi mahdollista/hinnaltaan kilpailukykyistä. Saatiin kuitenkin käynnin yhteydessä kaikki asiat samalla kertaa hoidettua, toimitusta myöden, niin tehtiin kaupat samantien.

  Timo

 31. Vastaa odotusta

  Anonyymi

 32. Olemme tyytyväisiä, kiitos.

  Anonyymi

 33. Sohva on erittäin laadukkaan oloinen. Napakka ja laadukas kangas ja hyvä jousitus tyynyissä. Hyvin toimiva sänkymekanismi ja hyvät unet saa nukuttua. Ainoa miinus vuodesohvaa käytettäessä sohvan selkätyynyjen käyttö vuoteen osana. Tyynyn kohdalla vuode ei ole tasainen vaan kupera tyynyn ristiselän kohdalla, eikä tuo kuperuus sovellu kaikille tyynyksi. Tyynyn tasaista puolta ei voi käyttää, koska kupera puolta ei saa tukevasti kiinni tukirimoihin ja tasainen puoli on lisäksi kivikova. Nukun siis sohvassa jalat selkänojaan päin.
  Sohvan toimitti Finsoffien oma ystävällinen henkilökunta, kantoivat sisälle paikoilleen, ruuvasivat jalat, purkivat kuljetussuojat ja veivät mennessään. Hieno sohva ja palvelu 🙂

  Anne

 34. Tilaus helppoa, asiantunteva myyjä esitteli kangasvaihtoehdot selkeästi käyttötarkoituksen mukaan. Myös toimitus mökille sovittu päivänä purettuna ja pakkausmateriaalit poisvietynä, aivan loistavaa palvelua.

  Hieman kuitenkin harmittaa, että tämän hintaisessa tuotteessa (yli 2000,-) selkänojien pehmusteet tungettu paikoilleen kiireellä tai hutiloiden, koska ne ovat aivan muhkuraiset. Tuote ei lainkaan näytä samalta kuin myymälässä tai esitekuvissa, pikemmin vanhalta jota on käytetty vuosia ja selkänojia käytetty ties minkä tukena ja lasten leikeissä kiipeily telineinä tms.

  Laadunvarmistus tainnut vähän pettää.

  Jari

 35. Vastaa odotuksiamme, myyjä ystävällinen, sohvan tuojat ystävällisiä, näyttivät sohvan toiminnan.

  Jaakko

 36. Sain liikkeessä erinomaista palvelua ja opastusta. Kuljetus tuli sovitusti ja sain opastusta myös kuljettajilta.

  Anonyymi

 37. Erinomainen

  Eila

 38. Tuote vastasi hyvin odotuksiani ja liikkeessä saamaani informaatiota. Palvelu liikkeessä sekä tuotetta kotiin toimitettaessa oli erinomaista.

  Oili Rönnberg

 39. Kaikki sujui hienosti ja sovitussa aikataulussa. Tuote vaikuttaa todella laadukkaalta.

  Matti Ojala

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Kelo-vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi, mikä mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Kelo-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm. Vuodesohvan käsinojan vakioleveys on 8 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Kelo-vuodesohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut.

Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Vuodesohvan verhoilu

Kelo-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on ruskea (Sand), harmaa (Flax), tumman harmaa (Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.