KATAJA kulmasohva, Mallikappale

4 390,00 

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Leveys: 278 cm
Syvyys: 278 cm
Korkeus: 82 cm
Istumasyvyys: 58 cm
Istumakorkeus: 42 cm

Otaru-kangas, sävy 316
Kankaan pesu: Varovainen 30 ºC
Materiaali: 64 % PES, 36 % CO
Hankauskesto: 80 000 Martindale
Pesumerkki varovainen 30 asteen pesu, piirroskuva. Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva.

AquaClean Otaru on vesipestävä sekä kestävä ja soveltuu erinomaisesti lapsi- ja lemmikkieläintalouksiin. AquaClean-huonekalukankaiden antimikrobinen SafeFront-ominaisuus estää virusten ja bakteerien kasvun materiaalin pinnalla. AquaClean-molekyylikerros puolestaan estää niiden pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin. SafeFront-käsittely tehdään AquaClean-kankaan kuituun, joten se on täysin ekologinen ja turvallinen sekä konepesunkestävä. Kaikki AquaClean-huonekalukankaat ovat myös hiilineutraaleja.

Keravan myymälän mallikappale edullisesti heti mukaan tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Vastaavan tuotteen hinta uutena tilauksesta valmistettuna 6358 €.

Kataja-kulmasohva on vaalean petroolin värinen sohva useammallekin istujalle. Kotimainen sohva on valmistettu omalla tehtaallamme Keravalla. Sohvalla on 20 vuoden runko- ja joustintakuu ja istuintyynyjen pehmusteilla on 10 vuoden kimmoisuustakuu. Katso sohvan 3D-kuvat, joissa näet sohvan eri suunnista.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

3D-kuva

Varastossa

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
278 cm
Syvyys
278 cm
Korkeus
82 cm
Istumasyvyys
58 cm
Istumakorkeus
42 cm

KATAJA kulmasohva, Mallikappale

Keravan tehtaanmyymälän mallikappale edullisesti heti mukaan tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Vaalean petrooli kulmasohva Kataja ihastuttaa verhoilullaan ja harmoniallaan. Tälle sohvalle mahtuu useampikin istumaan samanaikaisesti ja sohva tuo myös raamikkuutta huoneeseen.

Vastaavan tuotteen hinta uutena tilauksesta valmistettuna 6358 €.

Sohvan runko

Puuseppämme ovat valmistaneet tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun. Sohvassa on tasamittaiset sivut ja se on mitoiltaan 278 cm x 278 cm. Tässä sohvassa on napakampi syvyys 90 cm istumasyvyyden ollessa 58 cm.

Sohvan tyynyt

Kataja-kulmasohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut. Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Sohvan verhoilu

Kataja-kulmasohva on verhoiltu Otaru-kankaalla, joka koostuu polyesteristä (64 %) ja kierrätetystä puuvillasta (36 %). Verhoilukangas on ihanan eläväpintainen ja helppohoitoinen jokaiseen talouteen, myös lapsi- ja lemmikkitalouksiin. Tässä AquaClean -kankaassa on Safefront-ominaisuus, joka estää virusten ja bakteerien kasvun materiaalin pinnalla. Hankauskesto kankaalle on jopa 80 000 Martindalea. Sohvakangas kattaa siis helposti kotikäyttöön vaadittavan rajan. Sohvan selkä- ja istuintyynyt ovat irrotettavat sekä vesipestävät.

Sohvan jalat

Kataja-kulmasohvassa on modernit 3 cm leveät ja 18 cm korkeat pyöreät mustat metallijalat. Korkeat jalat tuovat sisustukseen ilmavuutta ja helpottavat myös sohvan alta siivoamista.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sohvan poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Kataja on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

278 cm x 278 cm

Leveys

278 cm

Syvyys

278 cm

Korkeus

82 cm

Istumakorkeus

42 cm

Istumasyvyys

58 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Käsinojan muoto

Pyöristetty

Väri

Otaru 316

Kangas

Otaru (64 % Polyesteri, 36 % Puuvilla)

Kankaan pesu

Varovainen vesipesu 30 ºC

Kankaan hankauskesto

80 000 Martindale

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Istuintyynyt

Sandellan muotoonvalettu kylmävaahto

Kylmävaahto

Kylmävaahto on kylmäkovettuvaa polyuretaanivaahtoa. Tyynyt valmistetaan omassa muotissaan yksilöllisesti jokaiselle sohvalle sopivaksi. Kevyt, kimmoisa sekä joustava istuinmateriaali jolle myönnetään 10 vuoden kimmoisuustakuu.

Selkätyynyt

Koteloitu Ecosoft-vanu

Ecosoft-vanu

100 % PET-pulloista kierrätetty polyesteri, allergiaturvallinen materiaali. Spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen.

Istuinpehmeys

Puolipehmeä

Istuintuntuma

Rento

Tyynyjen hoito

Selkätyynyjä kannattaa käännellä tasaisin väliajoin. Pienellä ojentelulla saadaan tyyny takaisin muotoonsa. Istuintyynyt eivät vaadi ojentelua tai kääntämistä. Niiden paikkaa kannattaa kuitenkin vaihdella aika ajoin. Suosittelemme säännöllistä imurointia ja tuulettamista.

Tyynyjen päälliset

Irrotettavissa ja mahdollista laittaa pesuun

Istuintyynyjen verhoilu

Irtotyyny 1-puoleinen

Istuintyynyn päällinen irrotettavissa

Kyllä

Selkätyynyjen verhoilu

Irtotyyny 2-puoleinen

Selkätyynyn päällinen irrotettavissa

Kyllä

Rungon verhoilu

Kiinteä

Jalka

Musta

Jalan korkeus

18 cm

Jalan materiaali

Metalli

Jalan väri

Maalattu musta

Jalan kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu
10 vuoden kimmoisuustakuu istuintyynyille

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Toimitus

Toimitetaan kahdessa paketissa, jalat kiinnitettävä erikseen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KATAJA kulmasohva, Mallikappale”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sohvan runko

Puuseppämme ovat valmistaneet tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Kataja-kulmasohva on mitoiltaan 278 cm x 278 cm. Sohvassa on napakampi syvyys 90 cm istumasyvyyden ollessa 58 cm. Kataja-sohvan käsinojan leveys vakiokokoisena on 8 cm.

Sohvan tyynyt

Kataja-kulmasohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut.

Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Sohvan verhoilu

Kataja-kulmasohva on verhoiltu Otaru-kankaalla, joka koostuu polyesteristä (64 %) ja kierrätetystä puuvillasta (36 %). Tämä verhoilukangas on ihanan eläväpintainen ja helppohoitoinen jokaiseen talouteen. Tässä AquaClean -kankaassa on Safefront-ominaisuus, joka estää virusten ja bakteerien kasvun materiaalin pinnalla. Hankauskesto kankaalle on jopa 80 000 Martindalea. Sohvakangas kattaa siis helposti kotikäyttöön vaadittavan rajan. Sohvan selkä- ja istuintyynyt ovat irrotettavat sekä vesipestävät.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin