Ale!

KANERVA divaanisohva, Outlet

2 590,00  4 412,00 

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Leveys: 286 cm
Syvyys: 96 cm, divaaniosa 160 cm
Korkeus: 82 cm
Istumasyvyys: 64 cm
Istumakorkeus: 42 cm

Caleido-kangas
Kankaan pesu: 30 ºC
Materiaali: 63 % CO, 37 % LI
Hankauskesto: 34 000 Martindale

Pesumerkki varovainen 30 asteen pesu, piirroskuva.Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva.Pesumerkki silitys max 150 astetta, piirroskuva.Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Caleido on rento ja napakka luonnonkuitukangas, joka koostuu puuvillasta (63 %) ja pellavasta (37 %). Tyynyjen irrotettavat päälliset voi pestä 30 asteessa käyttäen pesukoneen erittäin varovaista hienopesuohjelmaa, mutta kankaan valmistaja suosittelee käyttämään koneen käsinpesuohjelmaa mahdollisten pesuraitojen välttämiseksi.

Kankaan väri vaalea/kitti/luonnonvalkoinen

Keravan tehtaanmyymälän mallikappale edullisesti heti mukaan tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Kanerva-divaanisohvassa korostuu sohvan sirot linjat ja tyylikkyys. Divaanisohvan divaanin puolta pystyy itse vaihtamaan kätevästi vain tyynyjä ja alarahia siirtämällä. Sohvan tyynyjen päälliset ovat helposti irrotettavissa ja pestävissä.

Tämä valkoinen divaanisohva on valmistettu omalla tehtaallamme Keravalla. Sohvalla on 20 vuoden runko- ja joustintakuu. Katso divaanisohvan 3D-kuva, jossa näet sohvan eri suunnista.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

3D-kuva

Varastossa

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
286 cm
Syvyys
96 cm, divaaniosa 160 cm
Korkeus
82 cm
Istumasyvyys
64 cm
Istumakorkeus
42 cm

KANERVA divaanisohva, kotimainen

Keravan tehtaanmyymälän mallikappale edullisesti heti mukaan tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Kanerva-divaanisohva on suunniteltu moderniksi sohvaksi unohtamatta mukavuutta ja laadukkuutta. Valkoinen sohva sopii hyvin pohjoismaiseen sisustustyyliin. Sohvan puhtaanapitoa helpottaa irrotettavat ja pestävät päälliset istuin- ja selkätyynyissä. Kanerva-divaanisohva on kääntödivaanisohva eli divaanin voi halutessaan kääntää itse puolelta toiselle vain tyynyjä ja alarahia siirtämällä. Tämä on kätevä ominaisuus jos huoneen järjestystä halutaan myöhemmin muuttaa tai asunnon vaihdon tullessa kyseeseen.

Divaanisohvan verhoilu

Divaanisohva on verhoiltu ihanan pehmeällä Caleido-kankaalla (sävy 9999), joka koostuu puuvillasta (63 %) ja pellavasta (37 %). Rento luonnonkuitukangas on napakka ja tunnelmaltaan rauhallinen. Tyynyjen irrotettavat päälliset voi pestä 30 asteessa käyttäen pesukoneen erittäin varovaista hienopesuohjelmaa, mutta kankaan valmistaja suosittelee käyttämään koneen käsinpesuohjelmaa mahdollisten pesuraitojen välttämiseksi.

Divaanisohvan tyynyt

Divaanisohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut. Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Divaanisohvan runko

Puuseppämme ovat valmistaneet tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Sohvan jalat

Kanerva-divaanisohvassa on modernit 3 cm leveät ja 18 cm korkeat pyöreät mustat metallijalat. Korkeat jalat tuovat sisustukseen ilmavuutta ja helpottavat myös sohvan alta siivoamista.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Kanerva on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Kätisyys

Vasen, Oikea

Mitat

286 cm x 160 cm

Leveys

286 cm

Syvyys

96 cm, divaaniosa 160 cm

Korkeus

82 cm

Istumakorkeus

42 cm

Istumasyvyys

64 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Divaani

Divaanin voi helposti kääntää itse puolelta toiselle vain tyynyjä ja alarahia siirtämällä.

Väri

Caleido 9999

Kangas

Caleido (63 % Puuvilla, 37 % Pellava)

Kankaan pesu

Erittäin varovainen hienopesu 30 ºC

Kankaan hankauskesto

34 000 Martindale

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyynyt: muotoon valettua kylmävaahtoa
Selkätyyny: koteloitu Ecosoft-vanu

Kylmävaahto

Kylmävaahto on kylmäkovettuvaa polyuretaanivaahtoa. Tyynyt valmistetaan omassa muotissaan yksilöllisesti jokaiselle sohvalle sopivaksi. Kevyt, kimmoisa sekä joustava istuinmateriaali jolle myönnetään 10 vuoden kimmoisuustakuu.

Ecosoft-vanu

100 % PET-pulloista kierrätetty polyesteri, allergiaturvallinen materiaali. Spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen.

Tyynyjen hoito

Selkätyynyjä kannattaa käännellä tasaisin väliajoin. Pienellä pöyhinnällä saadaan tyyny takaisin muotoonsa. Istuintyynyt eivät vaadi pöyhimistä tai kääntämistä.

Tyynyjen päälliset

Irrotettavissa ja mahdollista laittaa pesuun

Jalka

Musta

Jalan materiaali

Metalli

Jalan korkeus

18 cm

Jalkojen kiinnitys

Pyöritettävä kiinni

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu
10 vuoden kimmoisuustakuu istuintyynyille

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Toimitus

Toimitetaan 1:ssä paketissa, jalat kiinnitettävä erikseen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KANERVA divaanisohva, Outlet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Divaanisohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Kanerva-sohvassa on reilu syvyys 96 cm istumasyvyyden ollessa 64 cm. Divaanin syvyys on 160 cm. Kanerva-sohvan käsinojan leveys vakiokokoisena on 8 cm.

Divaanisohvan tyynyt

Kanerva-sohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut.

Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Divaanisohvan verhoilu

Divaanisohva on verhoiltu ihanan pehmeällä Caleido-kankaalla (sävy 9999), joka koostuu puuvillasta (63 %) ja pellavasta (37 %). Rento luonnonkuitukangas on napakka ja tunnelmaltaan rauhallinen. Tyynyjen irrotettavat päälliset voi pestä 30 asteessa käyttäen pesukoneen erittäin varovaista hienopesuohjelmaa, mutta kankaan valmistaja suosittelee käyttämään koneen käsinpesuohjelmaa mahdollisten pesuraitojen välttämiseksi.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.