Kajo-kulmavuodesohva

4 531,00 

(3 tuotearviota)

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 273 cm
Syvyys: 93 cm
Korkeus: 83 cm
Istumasyvyys: 66 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Stark-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 51 % PES, 34 % PO, 15 % CO
Hankauskesto: 50 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva.Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Ylellinen, laadukas ja iso Kajo-kulmavuodesohva, jonka divaanin ansiosta sohvassa vuodemahdollisuus jopa kolmelle! Divaaniosassa on myös kätevä säilytystila vuodevaatteille. Valmistamme vuodesohvan omalla tehtaallamme Keravalla.

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
273 cm
Syvyys
93 cm
Korkeus
83 cm
Istumasyvyys
66 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus STARK

Tilaa kangasnäyte

Kajo-kulmavuodesohva, kotimainen

Kotimainen Kajo-kulmavuodesohva on iso vuodesohva säilytyslaatikolla, jossa on tavallista pidempi vuode ja myös istumasyvyys on normaalia vuodesohvaa syvempi. Kajo sopii näin ollen täydellisesti myös löhöilysohvaksi.
Kajo-sohvassa on reilu syvyys 93 cm istumasyvyyden ollessa 66 cm. Divaanin syvyys on 205 cm. Kajo-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.
Valitse kätisyys tilatessasi:
Vasen = Divaani on edestä katsottuna vasemmalla puolella ja sohvalla istuttaessa oikealla.
Oikea = Divaani on edestä katsottuna oikealla puolella ja sohvalla istuttaessa vasemmalla.

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Tämä syvä vuodesohva on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi ja divaaniosa mahdollistavat lisävuoteet yhdelle, kahdelle ja jopa kolmelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 265 x 202 cm. Divaaniosassa on kätevä säilytystila vuodevaatteille!

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Vuodesohvan tyynyt

Selkätyynyjen pehmusteena on ylellinen koteloitu untuvatyyny ja istuintyynynä on pehmeä ERX-vaahtomuovi.

Vuodesohvan verhoilu

Kajo-vuodekulmasohva on verhoiltu eläväpintaisella Stark-verhoilukankaalla (514), joka on laadukas, helppohoitoinen ja erittäin kestävä. Stark-kangas koostuu 51 % polyesterista, 34 % polyolefiinista ja 15 % puuvillasta. Tämä verhoilukangas on erittäin pitkäkestoinen Easy Care® -kangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Kangas hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivatonta pitää puhtaana. Hankauskesto kankaalle on 50 000 Martindalea.

Sohvan jalat

Vuodekulmasohvassa on 10 cm korkeat kantikkaat tammen väriset jalat petsatusta koivusta. Myymälöissä tähän kulmavuodesohvaan on valittavissa myös muita jalkavaihtoehtoja

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Kajo on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Kotimainen

Vuodekoko

180 cm x 202 cm

Leveys

273 cm

Syvyys

93 cm

Korkeus

83 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

66 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Väri

Stark 514

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: ERX-vaahtomuovi
Selkätyyny: koteloitu untuva

Jalan materiaali

Koivu

Jalan korkeus

10 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

6-8 viikkoa

 1. Laadukas ja tyylikäs sohva.

  Anonyymi

 2. Huippupalvelu, kiitos.

  Virpi

 3. Loistava tuote

  Maaria

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa.

Tämä syvä vuodesohva on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi ja divaaniosa mahdollistavat lisävuoteet yhdelle, kahdelle ja jopa kolmelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 265 x 202 cm. Divaaniosassa on kätevä säilytystila vuodevaatteille!

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Vuodesohvan tyynyt

Selkätyynyjen pehmusteena on ylellinen koteloitu untuvatyyny ja istuintyynynä on pehmeä ERX-vaahtomuovi.

Vuodesohvan verhoilu

Kajo-vuodekulmasohva on verhoiltu eläväpintaisella Stark-verhoilukankaalla (514), joka on laadukas, helppohoitoinen ja erittäin kestävä. Stark-kangas koostuu 51 % polyesterista, 34 % polyolefiinista ja 15 % puuvillasta. Tämä verhoilukangas on erittäin pitkäkestoinen Easy Care® -kangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Kangas hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivatonta pitää puhtaana. Hankauskesto kankaalle on 50 000 Martindalea.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.

Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.