TARJOUS!

KAJO kulmavuodesohva, Sacco, Mallikappale

4 620,00  3 190,00 

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Leveys: 273 cm
Syvyys: 93 cm / divaaniosa 205 cm
Korkeus: 83 cm
Istumasyvyys: 66 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Sacco-kangas, sävy 02
Kankaan pesu: 30 ºC
Materiaali: 88 % PP, 15 % PES, 5 % CO
Hankauskesto: 80 000 Martindale

Pesumerkki 30 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen vesipesu eli emulsiopesu, piirroskuva.Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.

Sacco on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Sacco-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella.

Keravan tehtaanmyymälän mallikappale edullisesti heti mukaan tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Vastaavan tuotteen hinta uutena tilauksesta valmistettuna 4620 €.

Vaalean beige vuodesohva Kajo on on iso kulmavuodesohva säilytyslaatikolla. Kajossa on tavallista pidempi vuode ja myös istumasyvyys on normaalia vuodesohvaa syvempi. Sohva sopii näin ollen täydellisesti myös löhöilysohvaksi. Kajo-sohvassa on reilu syvyys 93 cm istumasyvyyden ollessa 66 cm. Sohvan hintaan sisältyy 2 kpl pitkulan mallista 27×70 cm cm sisustustyynyä samalla verhoilukankaalla. Divaani on edestä katsottuna oikealla puolella ja sohvalla istuttaessa vasemmalla.

Katso tämän vaalean beigen vuodesohvan 3D-kuvat, joissa näet sohvan eri suunnista: vuode kiinni ja kumpikin vuode avattuna ja toinen vuode avattuna. Kulmavuodesohva on valmistettu omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta suoraan kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

3D-kuva

Varastossa

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
273 cm
Syvyys
93 cm / divaaniosa 205 cm
Korkeus
83 cm
Istumasyvyys
66 cm
Istumakorkeus
45 cm

KAJO kulmavuodesohva, Mallikappale

Keravan tehtaanmyymälän mallikappale edullisesti heti mukaan tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Beige vuodesohva Kajo on on iso kulmavuodesohva säilytyslaatikolla. Kajossa on tavallista pidempi vuode ja myös istumasyvyys on normaalia vuodesohvaa syvempi. Tämä kulmavuodesohva sopii näin ollen täydellisesti myös löhöilysohvaksi. Kajo-sohvassa on reilu syvyys 93 cm istumasyvyyden ollessa 66 cm. Divaanin syvyys on 205 cm. Kajo-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.

Vastaavan tuotteen hinta uutena tilauksesta valmistettuna 4620 €.

Vuodesohvan runko

Vuodesohvan runko on valmistettu massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Runkoon on kiinnitetty kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Tämä syvä vuodesohva on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi ja divaaniosa mahdollistavat lisävuoteet yhdelle, kahdelle ja jopa kolmelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 265 x 202 cm. Divaani on edestä katsottuna oikealla puolella ja sohvalla istuttaessa vasemmalla. Divaaniosassa on kätevä säilytystila vuodevaatteille! Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Vuodesohvan tyynyt

Selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennon. Höyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynynä on pehmeä ERX-vaahtomuovi. Sohvan hintaan sisältyy 2 kpl pitkulan mallista 27×70 cm cm sisustustyynyä samalla verhoilukankaalla.

Vuodesohvan verhoilu

Beige vuodesohva on verhoiltu Sacco-kankaalla sävyssä 02. Sacco-kangas koostuu polypropeenista (88 %), polyesteristä (15%) ja puuvillasta (5 %). Verhoilukangas on erittäin kestävä sekoitekangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Sohvan jalat

Vuodekulmasohvassa on 10 cm korkeat kantikkaat jalat petsatusta koivusta tammen sävyssä. Myymälöissä tähän kulmavuodesohvaan on valittavissa myös muita jalkavaihtoehtoja.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sohvan poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla tai Paytrailin maksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

••••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Kajo on moduulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Vuodekoko

2 vuoteen yhteismitta: 180 cm x 202 cm. Erikseen 90 cm x 202 cm.

Mitat

273 cm x 205 cm

Leveys

273 cm

Syvyys

93 cm / divaaniosa 205 cm

Korkeus

83 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

66 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Käsinojan muoto

Kantikas

Divaaniosan kätisyys

Oikea: Divaani oikealla edestä katsottuna

Divaaniosan leveys

85 cm

pa_divaaniosa-selkanoja-syvyys

1278

Väri

Sacco 02

Kangas

Sacco (80 % PP, 15 % PES, 5 % CO)

Kankaan hankauskesto

80 000 Martindale

Kankaan pesu

Sohvassa ei ole irrotettavia päällisiä. Poista tahrat heti pinnalta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella.

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Istuintyynyt

ERX55-vaahtomuovi + 200 g vanu

Selkätyynyt

Koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus

Istuinpehmeys

Pehmeä

Istuintuntuma

Rento

Tyynyjen hoito

Selkätyynyjä kannattaa ojennella tasaisin väliajoin. Kevyellä ojentelulla saadaan tyyny takaisin muotoonsa. Istuintyynyt eivät vaadi pöyhimistä. Suosittelemme säännöllistä imurointia ja tuulettamista.

Istuintyynyjen verhoilu

Kiinteä

Istuintyynyn päällinen irrotettavissa

Ei

Selkätyynyjen verhoilu

Kiinteä

Selkätyynyn päällinen irrotettavissa

Ei

Jalka

Tammi

Jalan muoto

Kantikas

Jalan väri

Petsattu

Jalkojen kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KAJO kulmavuodesohva, Sacco, Mallikappale”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alin hinta 30 päivän aikana: 3 190,00 
Vuodesohvan runko

Puuseppämme ovat valmistaneet tämän kotimaisen vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa.

Syvä vuodesohva on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi ja divaaniosa mahdollistavat lisävuoteet yhdelle, kahdelle ja jopa kolmelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 265 x 202 cm. Divaani on edestä katsottuna oikealla puolella ja sohvalla istuttaessa vasemmalla. Divaaniosassa on kätevä säilytystila vuodevaatteille!

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Vuodesohvan tyynyt

Selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennonHöyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynynä on pehmeä ERX-vaahtomuovi.

Vuodesohvan verhoilu

Beige vuodesohva Kajo on verhoiltu Sacco-kankaalla sävyssä 02. Sacco-kangas koostuu polypropeenista (88 %), polyesteristä (15%) ja puuvillasta (5 %). Verhoilukangas on erittäin kestävä sekoitekangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kymmenkunta klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.