KAJO kulmavuodesohva, Sacco, Outlet

3 290,00 

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Leveys: 273 cm
Syvyys: 93 cm / divaaniosa 205 cm
Korkeus: 83 cm
Istumasyvyys: 66 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Sacco-kangas
Kankaan pesu: 30 ºC
Materiaali: 88 % PP, 15 % PES, 5 % CO
Hankauskesto: 80 000 Martindale

Pesumerkki 30 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen vesipesu eli emulsiopesu, piirroskuva.Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki Kemiallinen pesu kielletty, piirroskuva.

Sacco on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Sacco-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella.

Habitare-messujen mallikappale Kajo-kulmavuodesohva Sacco-kankaalla (sävy 02) verhoiltuna. Uniikki mallikappale edullisesti heti mukaan Keravan tehtaanmyymälästä tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää. Vuodesohvaan kuuluu kaksi kappaletta koristetyynyjä koossa 27 x 55 cm sekä kaksi kappaletta 45 x 45 cm  samalla verhoilukankaalla.

Vastaavan tuotteen hinta tilattuna uutena 4720 €.

Ylellinen, laadukas ja iso kulmavuodesohva Kajo, jonka divaanin ansiosta sohvassa vuodemahdollisuus jopa kolmelle! Divaaniosassa on myös kätevä säilytystila vuodevaatteille.

Vuodesohvan kätisyys:
Vasen = Divaani on edestä katsottuna vasemmalla puolella ja sohvalla istuttaessa oikealla.

Katso vuodesohvan 3D-kuva, jossa näet sohvan eri suunnista ja vuoteet avattuna. Kulmavuodesohva on valmistettu omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta suoraan kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

3D-kuva

Varastossa

Tilaa kangasnäyte
  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
273 cm
Syvyys
93 cm / divaaniosa 205 cm
Korkeus
83 cm
Istumasyvyys
66 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus SACCO

Tilaa kangasnäyte

KAJO kulmavuodesohva, Outlet

Habitare-messujen mallikappale Kajo-kulmavuodesohva Sacco-kankaalla (sävy 02) verhoiltuna. Uniikki mallikappale edullisesti heti mukaan Keravan tehtaanmyymälästä tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää. Vuodesohvaan kuuluu kaksi kappaletta koristetyynyjä koossa 27 x 55 cm sekä kaksi kappaletta 45 x 45 cm  samalla verhoilukankaalla.

Kotimainen Kajo-kulmavuodesohva on iso vuodesohva säilytyslaatikolla, jossa on tavallista pidempi vuode ja myös istumasyvyys on normaalia vuodesohvaa syvempi. Tämä kulmavuodesohva sopii näin ollen täydellisesti myös löhöilysohvaksi. Kajo-sohvassa on reilu syvyys 93 cm istumasyvyyden ollessa 66 cm. Divaanin syvyys on 205 cm. Kajo-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.

Vuodesohvan kätisyys:
Vasen = Divaani on edestä katsottuna vasemmalla puolella ja sohvalla istuttaessa oikealla.

Vastaavan tuotteen hinta tilattuna uutena 4720 €.

Vuodesohvan runko

Vuodesohvan runko on valmistettu massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Runkoon on kinnitetty kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Tämä syvä vuodesohva on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi ja divaaniosa mahdollistavat lisävuoteet yhdelle, kahdelle ja jopa kolmelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 265 x 202 cm. Divaaniosassa on kätevä säilytystila vuodevaatteille!

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Vuodesohvan tyynyt

Selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennon. Höyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynynä on pehmeä ERX-vaahtomuovi.

Vuodesohvan verhoilu

Tämä mallikappale on verhoiltu Sacco-kankaalla sävyssä 02. Sacco-kangas koostuu polypropeenista (88 %), polyesteristä (15%) ja puuvillasta (5 %). Tämä verhoilukangas on erittäin kestävä sekoitekangas, jolle on ominaista helppopuhdistettavuus. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Sohvan jalat

Vuodekulmasohvassa on 10 cm korkeat kantikkaat jalat petsatusta koivusta sävyssä aito tammi.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

••••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Kajo on moduulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Vuodekoko

180 cm x 202 cm

Leveys

273 cm

Syvyys

93 cm / divaaniosa 205 cm

Korkeus

83 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

66 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: ERX 55kg vaahtomuovi + 200g vanu
Selkätyyny: koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus

Jalka

Aito Tammi

Jalan materiaali

Koivu

Jalan korkeus

10 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KAJO kulmavuodesohva, Sacco, Outlet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.