Ale!

KAJO 3 istuttava vuodesohva

3 150,00 
2 520,00 

(14 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 196 cm
Syvyys: 93 cm
Korkeus: 78 cm
Istumasyvyys: 66 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Mystic-kangas
Kankaan pesu: 30 ºC
Materiaali: 100 % PES
Hankauskesto: 200 000 Martindale
Pesumerkki varovainen 30 asteen pesu, piirroskuva. Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki Silitys max 110 astetta, piirroskuva.

Mystic on pehmeä ja mukavantuntuinen verhoilukangas, jossa on kauniit yksiväriset sävyt. Mystic-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ansiosta. Kangas on erittäin helppohoitoinen Aqua Clean -kangas, josta likatahrojen puhdistaminen onnistuu pelkällä vedellä. Mystic-kangas kestää myös kovempaa kulutusta sekä sen voi pestä pesukoneessa.

Mystic on Aqua Clean -huonekalukangas, jonka antimikrobinen SafeFront-ominaisuus estää virusten ja bakteerien kasvun materiaalin pinnalla. Aqua Clean -molekyylikerros puolestaan estää niiden pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin. SafeFront-käsittely tehdään Aqua Clean -kankaan kuituun, joten se on täysin ekologinen ja turvallinen vaihtoehto.

Mystic-kangas valmistetaan Euroopassa ja se on hiilineutraali tuote.

Tilaa kangasnäyte

3 istuttava vuodesohva Kajo on ylellinen ja laadukas kotimainen vuodesohva jousitetulla tuplamekanismilla. Istumasyvyys on normaalia vuodesohvaa syvempi ja vuode tavallista pidempi.

Katso Kajo-vuodesohvan 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta suoraan kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
196 cm
Syvyys
93 cm
Korkeus
78 cm
Istumasyvyys
66 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus MYSTIC

Tilaa kangasnäyte

KAJO 3 istuttava vuodesohva, kotimainen

Kotimainen Kajo 3 istuttava vuodesohva on tilava ja tyylikäs vuodesohva. Tässä vuodesohvassa on tavallista pidempi vuode ja myös istumasyvyys on normaalia vuodesohvaa syvempi. Kajo sopii näin ollen täydellisesti myös löhöilysohvaksi.

Runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Tämä syvä vuodesohva on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 180 x 202 cm. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Tyynyt

Selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennon. Höyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynynä on pehmeä ERX-vaahtomuovi.

Verhoilu

Vuodesohva on verhoiltu miellyttävän pehmeällä ja helppohoitoisella Mystic-kankaalla, joka koostuu polyesteristä (100 %). Mystic-kangas on Aqua Clean -kangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. ruoan ja juoman aiheuttamat sekä monet muut kotitaloustahrat pelkkää vettä käyttämällä. Kangas ei myöskään sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä, ja se on vastuullinen kangasvalinta, joka säilyy pitkään kauniina. Hankauskesto kankaalle on jopa 200 000 Martindalea.

Jalat

Kajo 3-istuttavassa vuodesohvassa on tyylikkäät 10 cm korkeat kantikkaat jalat.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Kajo on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Valmistusmaa

Suomi

Vuodekoko

180 cm x 202 cm

Leveys

196 cm

Syvyys

93 cm

Korkeus

78 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

66 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: ERX 55kg vaahtomuovi + 200g vanu
Selkätyyny: koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus

Jalan materiaali

Koivu

Jalan korkeus

10 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

 1. Tilaamamme sohva on juuri sellainewn kuin toivottiin. Palvelu myymälässä oli erinomaista: asiantuntevaa ja palveluhenkistä, Toimitus tuli jopa etuajassa.

  Sirpa

 2. Vastasi täysin odotuksia

  Liisa

 3. Tosi mukava, sopivan kompaktin kokoinen. Meille passeli sohva! Vähän kyllä jännittää kantaminen seuraavan muuton ohessa, eli hyvin painava sohva on. Mutta ihana myös.

  Marja-Liisa

 4. Kävimme ensin pari kertaa katsomassa vuodesohvia Porttipuiston myymälässä. Saimme erinomaista palvelua myyjältä. Menimme katsomaan sohvia Keravan tehtaanmyymälään ja myös siellä palvelu oli erinomaista. Valitsemamme sohvan selkänojatyynyt eivät aivan vastanneet toiveitamme, mutta sohvaan laitettiin toisen mallin selkänojat. Sen vuoksi vuodesohva jouduttiin tekemään lisätyynyt, koska selkänoja ei enää sopinut siihen. Toivoimme sohvasta myös vähän perusrunkoa leveämmän. Sohvaan saatiin samantien 20 cm lisää leveyttä ja myös vuodemekanismit tehtiin leveämmäksi toiveidemme mukaan. Oli hyvin vaikuttavaa, kun valintoja tehdessä näkemyksiään kävi kertomassa tehtaan puolelta niin verhoilija kuin rungon rakentaja. Otimme sohvaan vielä irralliset niskatukityynyt ja samalla verhoilulla tehdyn rahdin tarjottimella. Myös sohvan toimitus oli esimerkillistä palvelua. Erittäin kohteliaat kuljettajat laittoivat sohvan jalkoihin huopapalat ja sohva oli paikallaan ja roskat viety pois 15 minuutissa. Olemme erittäin tyytyväisiä FinSoffien palveluun ja joustavuuteen joka osa-alueella. Ja tietysti itse sohva on aivan täydellinen ja juuri meille tehty.

  Elina

 5. Tuote ja palvelu oli erittäin hyvää. Myyjä tunsi tuotteet ja osasi auttaa materiaalien valinnassa. Arvosana putosi viidestä neljään koska tilasimme 2 eri väristä sohvaa ja sohvien värit menivät ristiin. Toisen sohvan osalta asia korjattiin hyvällä palveluasenteella. Toisen sohvan pidimme “väärän” värisenä. Valitisin Finsoffat uudelleen. Voin suositella Finsoffat-sohvia.

  Timo

 6. Palvelu oli hyvää sekä myymälässä että toimituksessa. Sopiva malli sekä materiaalit löytyivät helposti myymälässä. Vakiotuotteesta poikkeava materiaali ei myöskään tuottanut ongelmia.
  Tuotteen toimituksesta sovittiin hyvissä ajoin ja henkilöt olivat ajallaan. Heillä oli myös asiallisesti maskit ja siivosivat jälkensä.
  Sohva oli laadullisesti hyvä ja sovitun mukainen.

  Tuomo

 7. Sovitun mukainen ja aikataulussa

  Kari

 8. Vuodesohva räätälöitiin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Sohva on laadukkaan tuntuinen ja ulkonäöltään moderni. Nukkumista ei ole vielä ehditty testata. Tuotteen toimitus tapahtui täsmälleen sovitulla tavalla.

  Sirkka

 9. Anonyymi

 10. Sohvasetti on kaikkineen todella upea ja tyylikäs. Toimitus kesti melko pitkään, mutta se on ymmärrettävää, koska kyseessä on tilauksen mukaan tehdyt tuotteet. Hintaa setillä on, mutta olen iloinen saadessamme samalla kannattaa kotimaista perheyritystä ja tuotantoa:-) Valikoima on todella runsas, ja kun saa täysin uniikin kokonaisuuden hyvällä palvelulla, ei voi olla kuin tyytyväinen. Pieni pudotus kokonaisarvosanassa liittyy hintaan ja toimituksen nopeuteen (viiveeseen) mutta itse tuotteille voi kyllä antaa täyden 10:-)

  Tea

 11. Laatutuotteet. Erinomainen palvelu.

  Markus

 12. Asiakaspalvelu, kuljetuspalvelu/kasaus oli erinomaisen hyvää. Voin suositella Finsoffia muillekin!

  Mia

 13. Todella hyvä sohva istua, eikä näytä tylsältä vuodesohvalta. Oikein hyvä hankinta!

  Anonyymi

 14. Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alin hinta 30 päivän aikana: 2 520,00 
Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa.

Tämä syvä vuodesohva on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 180 x 202 cm. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Kajo-sohvassa on reilu syvyys 93 cm istumasyvyyden ollessa 66 cm. Kajo-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennonHöyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynynä on pehmeä ERX-vaahtomuovi.

Vuodesohvan verhoilu

Sohva on verhoiltu miellyttävän pehmeällä ja helppohoitoisella Mystic-kankaalla, joka koostuu polyesteristä (100 %). Mystic-kangas on Aqua Clean -kangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. ruoan ja juoman aiheuttamat sekä monet muut kotitaloustahrat pelkkää vettä käyttämällä. Kangas ei myöskään sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä, ja se on vastuullinen kangasvalinta, joka säilyy pitkään kauniina. Hankauskesto kankaalle on jopa 200 000 Martindalea.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista muista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin