KAARNA 3 istuttava sohva

2 050,00 

(26 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 210 cm
Syvyys: 86 cm
Istumasyvyys: 52 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Kaarna-sohva on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Das-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Kolmen istuttava Kaarna-sohva tuo olohuoneeseen persoonallisen ja kodikkaan tunnelman. Suositun designsohvan muotoiluun tuo ilmeikkyyttä sen kauniisti sivuillepäin kaartuvat käsinojat ja selkätyynyt. Mallin skandinaavista tyyliä ja keveyttä korostavat sen sirot kartionmuotoiset jalat. Kaarna 3 istuttavan sohvan istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Istuin- ja selkätyynyt voi myös kääntää tarvittaessa.

Katso Kaarna-sohvan 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
210 cm
Syvyys
86 cm
Istumasyvyys
52 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

KAARNA 3 istuttava sohva, kotimainen

Kotimainen Kaarna 3 istuttava sohva tuo olohuoneeseen persoonallisen ja kodikkaan tunnelman. Suositun designsohvan muotoiluun tuo ilmeikkyyttä sen kauniisti sivuillepäin kaartuvat käsinojat ja selkätyynyt. Mallin skandinaavista tyyliä ja keveyttä korostavat sen sirot kartionmuotoiset jalat. Kaarna 3 istuttavan sohvan istuin- ja selkätyynyissä on irrotettavat ja pestävät päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Istuin- ja selkätyynyt voi myös kääntää tarvittaessa.

Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat Kaarna-sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen, jonka lisäksi runkoon kiinnitetään vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Kaarna-sohvassa on napakka syvyys 86 cm istumasyvyyden ollessa 52 cm. Kaarna-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 15 cm.

Sohvan tyynyt

Kaarna-sohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut. Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Sohvan verhoilu

Kaarna-sohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Sohvan jalat

Kolmen istuttavassa Kaarna-sohvassa on kauniit 18 cm korkeat kartiojalat petsatusta koivusta. Jalkojen väreinä joko tammi, pähkinä tai wenge.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Kaarna on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

210 cm x 86 cm

Leveys

210 cm

Syvyys

86 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

52 cm

Käsinojan leveys

15 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: Sandellan kylmävaahto
Selkätyyny: Ecosoft-vanu

Jalan korkeus

18 cm

Jalan muoto

Kartio

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu
10 vuoden kimmoisuustakuu istuintyynyille

Toimitusaika

4-6 viikkoa

 1. Taidokkaasti verhoiltu, erittäin tyylikäs sohva.

  Maija

 2. Laadukas

  Antero

 3. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Sohva vaikuttaa oikein hyvältä ja laadukkaalta, mutta vasta hieman pidemmän käytön jälkeen voi kommentoida tarkemmin tuotteen laatua ja kestoa.

  Anonyymi

 4. Anonyymi

 5. Erinomainen asiakaspalvelu ja hyvät tuotteet

  Anonyymi

 6. Loistava palvelu, tuotteen laatu erinomainen

  Sakari

 7. Erinomainen tuote ja nopea toimitus!

  Anonyymi

 8. Ostopalvelu, tuotteen laatu, aikataulu, kotiinkuljetus kaikki hyviä

  Anonyymi

 9. Myyjä ohjasi asiantuntevasti juuri sellaisten huonekalujen luokse, joita etsimme. Ostokset hoituivat puolessa tunnissa ja toimitusaika oli sovitun mukainen ja erinomaisesti hoidettu huonekalujen paikoilleen sijoittelua myöten.

  Leena

 10. Sitä tuli mitä tilattiin. Myyjän puheet piti.

  Anonyymi

 11. Mervi

 12. Hyvä

  Anonyymi

 13. Erittäin hyvä ja tukeva sohva

  Anonyymi

 14. Tuote laadukas ja juuri sellainen kun halusin. Palvelu koko prosessin ajan ensiluokkaista.

  Anonyymi

 15. Tuotteet korkealaatuisia ja erittäin hyvin/siististi tehtyjä . Palvelu ammattitaitoista ja ystävällistä . Kotiin toimitus aikataulussa . Kalusteet kannettu paikoilleen , poistettu suojapakkaukset kalusteista ja viety ”roskat” pois .
  Opastettu ja tarkastettu että moottorisängyt toimivat moitteettomasti ja kerrottu takuusta .
  Erittäin hyvää palvelua ! Suosittelen .

  Anonyymi

 16. tosi hyvät,huono puoli oli viiden viikon toimitusaika

  Anonyymi

 17. Palvelu oli miellyttävää ja myyjä vei kaupan hienosti ja joustavasti päätökseen. Hinta oli sopiva ja toimitus oikea-aikainen. Kokonaisuudesta jäi hyvä maku.

  Anonyymi

 18. Kokemus on vielä lyhyt, mutta hyvältä näyttää ja tuntuu. Hyvä kuljetuspalvelu ja yhteydenpito toimitusajasta sekä ystävälliset kuljettajat.
  Unohdin mainita, että oli myös hyvä palvelu Habitare-messuilla.

  Anonyymi

 19. Myyntitilanne messuilla oli viimeisen messupäivän viimeisestä tunnista huolimatta miellyttävä ja kiireetön, sohvaan sai tutustua eli istua rauhassa. Sohva valmistui aikaisemmin kuin olin odottanut. Olin odottanut sähköpostivarmistusta tuontipäivästä, mutta sitä ei tullut. Onneksi kuljetus soitti etukäteen ja tuonti oli sovittavissa kotona olevan perheenjäsenen aikatauluun.

  Kuljetus myös tarjosi oma-aloitteisesti palvelua vanhan poisviennistä, kun pähkäilin pulmaa vanhan siirrosta (koska ei ollut ehditty hoitaa, kun sitä valmistumisen ennakkotietoa ei tullut) Siitä suuret kiitokset, vastuullista toimintaa. Tuonti onnistui erinomaisesti, siistejä ja hyvän kotikasvatuksen saanutta porukkaa. Sohva on kaunis ja mukavan jämäkkä istua ja uskon, että se palvelee meitä vielä kauan.

  Liisa Mäkinen

 20. Asiakaspalvelu loistavaa, sohva toimitettiin juuri miten suunniteltiin, palvelu ystävällistä sohvaa tuotaessa ja asiakkaaseen tiivis yhteydenotto.

  Anonyymi

 21. Kaikki toimi luvatusti. Tyynyt tulivat kuitenkin vääränvärisenä. Ne luvattiin vaihtaa, mutta päätimme tyytyä toimitettuihin.

  Anonyymi

 22. Pääasiallisesti syynä ostopäätökseen oli, että sain niin hyvää palvelua myymälässä, etten enää edes miettinyt muita kauppoja ja sohvavaihtoehtoja. Palvelu oli loppuun asti hyvää ja nopeaa sekä asiantuntevaa.

  Anonyymi

 23. Myymälähenkilökunta oli ystävällinen ja avulias, mutta ei liian aktiivinen myymään tuotetta. Saimme vastaukset kysymyksiimme ja sellaisiinkin kysymyksiin, joita itse emme osanneet kysyä.
  Toimitus tapahtui sovitusti ja sohva kannettiin sisään siihen paikkaan, johon toivoimme.
  Tilattu sohva oli juuri sellainen kuin piti ja tuntuu hyvälaatuiselta ja mukavalta.

  Anonyymi

 24. Asiantunteva myyjä ja erittäin nopea toimitus, harvinaista nykypäivänä. Sohva tyylikäs ja laadukas eikä osan osaa jota asiakkaan olisi tarvinnut itse kasata!

  Anonyymi

 25. Kiitos, olen erittäin tyytyväinen. Palvelualttius siistissä liikkeessä oli huippua. Ystävällinen, asiantunteva, kohtelias myyjä joka ei tyrkyttänyt. Samoin asiointi puhelimessa ja tekstiviestein. Aikataulu piti. Kun sain kalusteet kotiin nuoret miehet olivat myös reippaita ja kohteliaita. Kaikki sujui hienosti.

  Anonyymi

 26. Liike oli iso ja sohvia oli todella paljon nähtävillä. Myyjät olivat ammattitaitoisia; tarpeeksi apuna, mutta antoivat myös katsella rauhassa. Myyjä tiesi materiaaleista hyvin ja oli muutenkin pätevän oloinen. Nopea toimitus, varsinkin kun tiedän, että sohvaa alettiin tilauksemme jälkeen vasta tekemään. Kuljetuspalvelu toimi myös hyvin ja sohva tuotiin sovitusti. Tilauksesta käyttöön asti, homma on toiminut loistavasti!

  Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat Kaarna-sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen, jonka lisäksi runkoon kiinnitetään vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Kaarna-sohvassa on napakka syvyys 86 cm istumasyvyyden ollessa 52 cm. Kaarna-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 15 cm.

Sohvan tyynyt

Kaarna-sohvan istuintyynyjen täytteenä on muotoon valettua Sandellan kylmävaahtoa, joka valmistetaan Norjassa ympäristöstandardeja noudattaen. Kylmävaahtotäyte tunnetaan korkeasta laadustaan joustavuutensa ja sivutukensa ansiosta, ja myönnämme täytteelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahtotäyte tarjoaa mukavan istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut.

Selkätyynyjen täytteenä on laadukasta ja vastuullista Ecosoft-vanua, joka on valmistettu 100 % muovipulloista kierrätetystä polyesterista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään. Selkätyynyt tai pehmusteet meille toimittaa Lennol Oy, joka valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan Jalasjärvellä.

Sohvan verhoilu

Kaarna-sohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin