Ale!

Jenkkisänky 180×200 cm Metropol

4 880,00  6 100,00 

(2 tuotearviota)

4-6 viikkoa

Leveys: 180 cm
Syvyys: 200 cm
Korkeus: 50 cm

Das-kangas
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Jenkkisänky on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla, josta on valittavana neljä erilaista sävyä.
Materiaalin jämäkkä rakenne ja elävä pintastruktuuri tuo helpotusta arkeen.
Kangas on sopivaksi todettu valinta myös lemmikki- ja lapsiperheisiin.

Kamjo-malliston klassikko jenkkisänky Metropol koossa 180×200 cm. Hintaan sisältyy laadukas Talalay Plus 200 -petauspatja ja jalat. Verkkokaupassa sänkyyn on valittavissa neljä värisävyä ja neljä kovuusastetta kummankin nukkujan mieltymysten mukaan.

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:

Soft: 40–60 kg
Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg
Extra Hard: 100–150 kg

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
  • Ilmainen kotiinkuljetus

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

Jenkkisänky 180×200 cm Metropol

180×200 cm -kokoinen Metropol-jenkkisänky on Kamjo-malliston klassikko mukavuutensa, luonnollisuutensa ja tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta. Vuoteen hintaan sisältyy laadukas Talalay Plus 200 -petauspatja sekä 12 cm korkeat puujalat.

Jenkkisängyn jousitus ja runko

Kamjo Metropol -jenkkisänky on suunniteltu antamaan keholle yksilöllistä tukea. Tässä jenkkisängyssä on 22 kerrosta täytemateriaalia, kuten tehokkaasti kosteutta ja lämpöä säätelevää villaa, puuvillaa, luonnon Vita Talalay® -lateksia ja kulmajousilla varustetut pussijouset. Patjan pinnassa materiaalina käytetään pehmeää kašmirsekoitekangasta. Joustinpatjan yksittäin pakatuille pocket-jousille lisätukea antaa alarungon jousisto.

Metropol-jenkkisängyn joustinpatjassa on vartaloa täydellisesti myötäilevät 5-vyöhykepussijouset, joiden avulla optimoidaan vartalon tarvitsema tuki nukkuessa päästä varpaisiin. Vyöhykkeiden pehmeyttä ja tukea säädetään joustinpatjan taskujousien määrällä ja vahvuudella. Vuoteen 5-vyöhykepussijousisto mm. joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja vuode antaa täydellisen tuen nukkujalle. Joustinpatjan reunoja ympäröi reunavahvistetut jouset, jotka helpottavat sängystä nousemista ja sänkyyn menemistä. Tällä varmistetaan lisäksi, se että patja pysyy käytössä ryhdikkäänä eikä ala nukkuessa viettämään lattialle.

Joustinpatjakasetin molemmin puolin on erittäin miellyttävä Vita Talalay -luonnonkumi, joka tukee kehon asentoa ja auttaa luontaisesti vähentämään hikoilua. Luonnonkumikerroksen ja verhoilukankaan välissä pehmeyttä antamassa on ylellinen ja luonnonmukainen lampaanvilla. Lampaanvilla on hengittävä ja vuoteen lämpötilaa säätelevä materiaali.

Kamjo Metropol -jenkkisänky tarjoaa luonnonmukaisten materiaaliensa ansiosta terveellisen nukkumisympäristön ja samalla mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Vuoteella on 20 vuoden runko- ja joustintakuu.

Jenkkisängyn kovuudet

Metropol-jenkkisänkyyn voit valita 4 eri kovuusvaihtoehtoa: Soft, Medium, Hard tai Extra Hard. Parivuoteeseen on mahdollista valita molemmille nukkujille omien mieltymysten mukaan sopivat kovuudet:

Esimerkkejä kovuusvalinnoista:
Medium/Hard = Toinen puoli sängystä on Medium ja toinen Hard
Medium/Medium= Molemmat puolet sängystä ovat Medium-kovuutta.

Joustinpatja on molemmilta puolilta samanlainen.

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:
Soft: 40–60 kg
Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg
Extra Hard: 100–150 kg

Jenkkisängyn petauspatja 180×200 cm

Metropol 180×200 cm -jenkkisängyn hintaan sisältyy Talalay Plus 200 -petauspatja, joka on valmistettu täysin luonnonmukaisista materiaaleista. Petauspatjan sydämenä on 4,5 cm paksu Vita Talalay -luonnonkumi, jonka molemmin puolin on villa-puuvilla -sekoitus (60/40 %). Vita Talalay -luonnonkumi raaka-aine on kumipuusta saatava neste, joka tukee kehon asentoa ja auttaa poistamaan kehon kosteutta näin vähentäen hikoilua nukkuessa.

Villa-puuvilla -sekoitus säätelee vuoteen nukkumislämpötilaa. Villa on pehmeä ja kosteutta poistava 100 % lampaanvilla, joka lämmittää talvella ja antaa ylellistä pehmeyttä petauspatjalle. Puuvilla on pehmeää, hiostamatonta ja kosteutta poistavaa 100 % puuvillaa, joka pitää kesällä petauspatjan pintalämpötilan viileänä.

Jenkkisängyn jalat

Verkkokaupassa Metropol-jenkkisängyn jalat voit valita kahdesta eri sävystä – Wenge tai öljytty tammi. Jalat ovat umpipuuta, joissa tyylikkyyttä tuomassa krominen koristelista.

Ilmainen toimitus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Jenkkisänky rahoituksella

Voit hankkia sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Monipuolinen jenkkisänky omilla mieltymyksillä

Jos toiveissasi on harmaa jenkkisänky, niin Metropol-jenkkisänky on varteenotettava vaihtoehto, sillä verkkokaupassa valittavissa on neljä kaunista harmaan sävyä: lähes valkoinen (Light), vaaleanharmaa (Flax), tummempi harmaa (Grey) ja musta (Black).  Sänkyyn on valittavissa neljä eri kovuutta (Soft, Medium, Hard ja Extra Hard) kummankin nukkujan mieltymysten mukaan.

Kamjo Metropol -jenkkisänky on tilattavissa verkkokaupasta tai myymälöistä Vantaalta, Helsingistä ja Keravalta! Palvelevissa myymälöissämme voit valita sängyn verhoilun kymmenistä eri kangasvaihtoehdoista ja valittavissa on myös metalliset jalat. Metropol-jenkkisängystä voidaan tehdä myös 210 cm pitkä sänky ja jopa 220 cm pitkä sänky.

Luonnolliset ja laadukkaat Kamjo-sängyt

Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sängyn materiaaleissa on huomioitu luonnollisuus, kestävyys ja laatu. Materiaaleina ovat mm. pehmeä puuvilla, villa, erityisen laadukas kumipuusta saatava Vita Talalay® -lateksi ja lämpöä sääteleviä hevosenjouhia. Sänkyjen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan liimaa. Taitavasti valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota terveellisen, luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen.

Voit ostaa jenkkisänkyyn myös yhteensopivan Hanko-, Saga– tai kuvassa olevan Westminister -sängynpäädyn.

••••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Muut verkkokaupan jenkkisängyt 180×200 cm:

Valmistusmaa

Viro

Leveys

180 cm

Syvyys

200 cm

Korkeus

50 cm

Kangas

Das (40 ºC vesipesu, 50% PP, 31% PES, 19% CO, 36 000 Martindale)

Väri

Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Kovuusaste

Soft/Soft, Soft/Medium, Soft/Hard, Medium/Medium, Medium/Hard, Hard/Hard, Extra hard/Extra hard, Soft/Extra hard, Medium/Extra Hard, Hard/Extra Hard

Runko materiaali

Puu

Rungon jousitus

5 cm Eco Plus pussijousi

Rungon jouset / m2

219 pussijousta/m2

Joustinpatjan sisus

150 mm pussijousi, molemmin puolin lisäksi mini HD pussijousi. Ympärillä 100% Talalay luonnonkumi + villa/puuvilla kerros. Vahvistetut reunajouset.

Joustinpatjan jouset / m2

245 pussijousta/m2
346 mini pussijousta/m2 x 2 kerrosta
705 HD jousta/m2 x 2 kerrosta

Petauspatja

Talalay 200 Plus + joustokangas

Petauspatjan sisus

100 % Talalay luonnonkumi, ympärillä villa/puuvilla kerros

Talalay Latex

100% luonnonmukaista puiden mahlasta valmistettua Vita Talalay lateksia

Villa ja Puuvilla

Sängyssä ja sijauspatjassa on käytetty ainoastaan 100% luonnonmukaista villaa ja puuvillaa.

Petauspatjan päällinen

Joustokangas – ei voi irroittaa.

Petauspatjan pesu

Ei voi pestä – suositellaan ostamaan petauspatjan suoja.

Jalan korkeus

12 cm

Jalan materiaali

Puu

Jalan väri

Wenge tai tammi

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Sertifikaatit

OEKO-TEX® LUOKKA 100
Patjan materiaalit täyttävät Oeko-Tex® luokka 100 standardin vaatimukset.

  1. Molemmat olivat loistava valinta ja tuntuu todella laadukkaille. Vaihdettii tempur sänky tähän Kamyon malliin, eikä kaduta. Paremmat unet. Sohvasta iso suositus, pysyy ryhdikkäänä ja voi istua pidempäänkin. (Havu avokulmasohva)

    Anonyymi

  2. Täydellistä palvelua ja hyvät tuotteet. Rahansa arvoisia.

    Leevi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.
Käsityönä valmistettu jenkkisänky

Kaikki Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen sänky valmistetaan vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisia mieltymyksiä. Näin varmistetaan, että sänky takaa levolliset yöunet, mutta se on samalla myös tyylikäs. Sänky valmistetaan aina tilauksesta ja tehtaalla eri valmistusprosesseista vastaa oman alansa ammattilaiset, jotka takaavat viimeistellyn laadun.

Tarkkaan valitut luonnonmateriaalit

Kamjo-malliston sänkyjen valmistukseen on valittu vain puhtaimmat ja parhaat luonnonmateriaalit: pehmeä puuvilla, lämmittävä villa, erityisen ylellinen luonnon Vita Talalay® lateksi ja lämpöä säätelevä hevosenjouhi. Tarkkaan valituilla luonnonmateriaaleilla on tarkoitus tarjota keholle mahdollisimman laadukas sänky nukkumista varten. Lisäksi vankalla ammattitaidolla jousitettu Kamjo-sänky tukee nukkujan kehoa oikein.