Ale!

Jenkkisänky 180×200 cm Luna

2 671,00  5 342,00 

Myymälätuote

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Uusimme sänkymallistoa Helsingin, Vantaan ja Keravan myymälöissämme!
NYT kaikki Kamjo-mallikappaleet -50 %
Sänkyjen petauspatjat ja jalkavaihtoehdot vaihtelevat myymälöittäin. Tämä mallikappale on esillä Vantaan ja Helsingin myymälöissämme. Myös Kamjo-sängynpäädyt -50 %.

3D-kuva

Jenkkisänky 180×200 cm Luna, mallikappale

Uusimme sänkymallistoa Helsingin, Vantaan ja Keravan myymälöissämme! NYT kaikki Kamjo-mallikappaleet -50 %.
Mallikappale edullisesti heti mukaan myymälöistämme tai kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää. Jenkkisänky 180×200 cm Luna -mallikappale on esillä Vantaalla ja Helsingissä.

180×200 cm -kokoinen Luna-jenkkisänky on saavuttanut suuren suosion mukavuutensa, luonnollisuutensa ja tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta. Vuoteen hintaan sisältyy laadukas petauspatja sekä 12 cm korkeat puujalat.

Jenkkisängyn jousitus ja runko

Kamjo Luna -jenkkisängyn joustinpatjassa on vartaloa täydellisesti myötäilevät 5-vyöhykepussijouset, joiden avulla optimoidaan vartalon tarvitsema tuki nukkuessa päästä varpaisiin. Vyöhykkeiden pehmeyttä ja tukea säädetään joustinpatjan taskujousien määrällä ja vahvuudella. Vuoteen 5-vyöhykepussijousisto mm. joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja vuode antaa täydellisen tuen nukkujalle. Joustinpatjan reunoja ympäröi reunavahvistetut jouset, jotka helpottavat sängystä nousemista ja sänkyyn menemistä. Tällä varmistetaan lisäksi, se että patja pysyy käytössä ryhdikkäänä eikä ala nukkuessa viettämään lattialle.

Joustinpatjakasetin molemmin puolin on myötäilevä mini-pussijousisto, joka antaa tarvittavan tuen ja pintapehmeyden. Pintajousien päällä pehmeyttä antamassa ylellinen ja luonnonmukainen lampaanvilla. Lampaanvilla on hengittävä ja vuoteen lämpötilaa säätelevä materiaali. Patjan pinnassa materiaalina käytetään pehmeää kašmirsekoitekangasta. Joustinpatjan yksittäin pakatuille pussijousille lisätukea antaa alarungon matalapussijousi, joka on koteloituna laadukkaan puurungon sisään.

Kamjo Luna -jenkkisänky tarjoaa luonnonmukaisten materiaaliensa ansiosta terveellisen nukkumisympäristön ja samalla mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Vuoteella on 20 vuoden runko- ja joustintakuu.

Kamjo Luna-jenkkisänky 180×200 cm on kokeiltavissa Vantaalla ja Helsingissä.

Luonnolliset ja laadukkaat Kamjo-sängyt

Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sängyn materiaaleissa on huomioitu luonnollisuus, kestävyys ja laatu. Materiaaleina ovat mm. pehmeä puuvilla, villa, erityisen laadukas kumipuusta saatava Vita Talalay® -lateksi ja lämpöä sääteleviä hevosenjouhia. Sänkyjen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan liimaa. Taitavasti valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota terveellisen, luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen.

Voit ostaa jenkkisänkyyn myös yhteensopivan Hanko-, Saga– tai Westminister -sängynpäädyn.

••••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Sängyn leveys

180 cm

Sängyn syvyys

200 cm

Sängyn korkeus

50 cm

Väri

Das 50 Light

Kangas

Kestävä ja helppohoitoinen Das

Kankaan materiaali

50% Polypropeeni, 31% Polyesteri, 19% Puuvilla

Kankaan hankauskesto

36 000 Martindalea

Runko materiaali

Puu

Rungon jousitus

5 cm Eco Plus pussijousi

Rungon jouset / m2

219 pussijousta/m2

Joustinpatjan sisus

150 mm korkea 5-vyöhykepussijousi, molemmin puolin lisäksi mini HD pussijousi + villa/puuvilla kerros. Joustinpatjan ulkoreunoilla vahvistetut reuna/kulmajouset.

5-vyöhykepussijousi

5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa.

Vahvistetut kulmajouset

Antavat hyvän tuen sänkyyn mentäessä sekä pois noustessa

Joustinpatjan jouset / m2

245 pussijousta/m2
346 mini pussijousta/m2 x 2 kerrosta
705 HD jousta/m2 x 2 kerrosta

Jalan korkeus

12 cm

Jalan materiaali

Puu

Jalan kiinnitys

Pyöritettävä kiinni

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Toimitus

Toimitetaan 3:ssa paketissa – jalat erikseen.

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Valmistusmaa

Viro

Sertifikaatit

OEKO-TEX® LUOKKA 100
Patjan materiaalit täyttävät Oeko-Tex® luokka 100 standardin vaatimukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jenkkisänky 180×200 cm Luna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.
Käsityönä valmistettu jenkkisänky

Kaikki Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen sänky valmistetaan vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisia mieltymyksiä. Näin varmistetaan, että sänky takaa levolliset yöunet, mutta se on samalla myös tyylikäs. Sänky valmistetaan aina tilauksesta ja tehtaalla eri valmistusprosesseista vastaa oman alansa ammattilaiset, jotka takaavat viimeistellyn laadun.

Tarkkaan valitut luonnonmateriaalit

Kamjo-malliston sänkyjen valmistukseen on valittu vain puhtaimmat ja parhaat luonnonmateriaalit: pehmeä puuvilla, lämmittävä villa, erityisen ylellinen luonnon Vita Talalay® lateksi ja lämpöä säätelevä hevosenjouhi. Tarkkaan valituilla luonnonmateriaaleilla on tarkoitus tarjota keholle mahdollisimman laadukas sänky nukkumista varten. Lisäksi vankalla ammattitaidolla jousitettu Kamjo-sänky tukee nukkujan kehoa oikein.