Jenkkisänky 160×200 cm Luna

5 063,00 

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 160 cm
Syvyys: 200 cm
Korkeus: 75 cm

Das-kangas
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Moottorisänky on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla, josta on valittavana kolme erilaista sävyä.
Materiaalin jämäkkä rakenne ja elävä pintastruktuuri tuo helpotusta arkeen.
Kangas on sopivaksi todettu valinta myös lemmikki- ja lapsiperheisiin.

Kamjo-malliston moderni Luna-jenkkisänky 160×200 cm. Hintaan sisältyy laadukas Talalay Plus 200 -petauspatja ja jalat. Verkkokaupassa sänkyyn on valittavissa kolme värisävyä ja neljä kovuusastetta kummankin nukkujan mieltymysten mukaan.

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:

Soft: 40–60 kg
Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg
Extra Hard: 100–150 kg

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on ilmainen kotiinkuljetus.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
  • Ilmainen kotiinkuljetus

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

Jenkkisänky 160×200 cm Luna

160×200 cm -kokoinen Luna-jenkkisänky on saavuttanut suuren suosion mukavuutensa, luonnollisuutensa ja tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta. Vuoteen hintaan sisältyy laadukas Talalay Plus 200 -petauspatja sekä 12 cm korkeat puujalat.

Jenkkisängyn jousitus ja runko

Kamjo Luna -jenkkisängyn joustinpatjassa on vartaloa täydellisesti myötäilevät 5-vyöhykepussijouset, joiden avulla optimoidaan vartalon tarvitsema tuki nukkuessa päästä varpaisiin. Vyöhykkeiden pehmeyttä ja tukea säädetään joustinpatjan taskujousien määrällä ja vahvuudella. Vuoteen 5-vyöhykepussijousisto mm. joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja vuode antaa täydellisen tuen nukkujalle. Joustinpatjan reunoja ympäröi reunavahvistetut jouset, jotka helpottavat sängystä nousemista ja sänkyyn menemistä. Tällä varmistetaan lisäksi, että patja pysyy käytössä ryhdikkäänä eikä ala nukkuessa viettämään lattialle.

Joustinpatjakasetin molemmin puolin on myötäilevä mini-pussijousisto, joka antaa tarvittavan tuen ja pintapehmeyden. Pintajousien päällä pehmeyttä antamassa ylellinen ja luonnonmukainen lampaanvilla. Lampaanvilla on hengittävä ja vuoteen lämpötilaa säätelevä materiaali. Patjan pinnassa materiaalina käytetään pehmeää kašmirsekoitekangasta. Joustinpatjan yksittäin pakatuille pussijousille lisätukea antaa alarungon matalapussijousi, joka on koteloituna laadukkaan puurungon sisään.

Kamjo Luna -jenkkisänky tarjoaa luonnonmukaisten materiaaliensa ansiosta terveellisen nukkumisympäristön ja samalla mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Vuoteella on 20 vuoden runko- ja joustintakuu.

Jenkkisängyn kovuudet

Luna-jenkkisänkyyn voit valita 4 eri kovuusvaihtoehtoa: Soft, Medium, Hard tai Extra Hard. Parivuoteeseen on mahdollista valita molemmille nukkujille omien mieltymysten mukaan sopivat kovuudet:

Esimerkkejä kovuusvalinnoista:
Medium/Hard = Toinen puoli sängystä on Medium ja toinen Hard
Medium/Medium= Molemmat puolet sängystä ovat Medium-kovuutta.

Joustinpatja on molemmilta puolilta samanlainen.

Ohjeelliset suositukset patjojen kovuuksiin eri painoisille nukkujille:
Soft: 40–60 kg
Medium: 60–80 kg
Hard: 80–100 kg
Extra Hard: 100–150 kg

Jenkkisängyn petauspatja 160×200 cm

Luna 160×200 cm -jenkkisängyn hintaan sisältyy Talalay Plus 200 -petauspatja, joka on valmistettu täysin luonnonmukaisista materiaaleista. Petauspatjan sydämenä on 4,5 cm paksu Vita Talalay -luonnonkumi, jonka molemmin puolin on villa-puuvilla -sekoitus (60/40 %). Vita Talalay -luonnonkumiraaka-aine on kumipuusta saatava neste, joka tukee kehon asentoa ja auttaa poistamaan kehon kosteutta näin vähentäen hikoilua nukkuessa.

Villa-puuvilla -sekoitus säätelee vuoteen nukkumislämpötilaa. Villa on pehmeä ja kosteutta poistava 100 % lampaanvilla, joka lämmittää talvella ja antaa ylellistä pehmeyttä petauspatjalle. Puuvilla on pehmeää, hiostamatonta ja kosteutta poistavaa 100 % puuvillaa, joka pitää kesällä petauspatjan pintalämpötilan viileänä.

Jenkkisängyn jalat

Jenkkisängyn jalat voit valita kahdesta eri sävystä – Wenge tai öljytty tammi. Jalat ovat umpipuuta, joissa tyylikkyyttä tuomassa krominen koristelista.

Ilmainen toimitus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Jenkkisänky rahoituksella

Voit hankkia sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin tarjoamilla osamaksuvaihtoehdoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Monipuolinen jenkkisänky omilla mieltymyksillä

Jos toiveissasi on harmaa jenkkisänky, niin Luna-jenkkisänky on varteenotettava vaihtoehto, sillä valittavissa on neljä kaunista harmaan sävyä: lähes valkoinen (Light), vaaleanharmaa (Flax), tummempi harmaa (Grey) ja musta (Black).  Sänkyyn on valittavissa neljä eri kovuutta (Soft, Medium, Hard ja Extra Hard) kummankin nukkujan mieltymysten mukaan. Jenkkisänky 160×200 cm Lunasta voidaan tehdä myös 210 cm pitkä sänky.

Kamjo Luna-jenkkisänky on tilattavissa verkkokaupasta tai myymälöistä Vantaalta, Helsingistä ja Keravalta!

Luonnolliset ja laadukkaat Kamjo-sängyt

Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sängyn materiaaleissa on huomioitu luonnollisuus, kestävyys ja laatu. Materiaaleina ovat mm. pehmeä puuvilla, villa, erityisen laadukas kumipuusta saatava Vita Talalay® -lateksi ja lämpöä sääteleviä hevosenjouhia. Sänkyjen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan liimaa. Taitavasti valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota terveellisen, luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen.

Voit ostaa jenkkisänkyyn myös yhteensopivan Hanko-, Saga– tai kuvassa olevan Westminister -sängynpäädyn.

••••••••••••••••••

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Muut verkkokaupan jenkkisängyt 160×200 cm:

Valmistusmaa

Viro

Leveys

160 cm

Syvyys

200 cm

Korkeus

75 cm

Väri

Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black

Jalka

Tammi, Wenge

Kovuusaste

Soft, Medium, Hard tai Extra hard
Esimerkkejä kovuusvalinnoista:
Medium/Hard = Toinen puoli sängystä on Medium ja toinen Hard
Medium/Medium= Molemmat puolet sängystä ovat Medium-kovuutta.

Muut leveydet

120, 140, 180, 200, 210 cm

Muut syyvydet

210 cm

Kangas

Kestävä ja helppohoitoinen Das

Kankaan materiaali

50 % Polypropeeni, 31 % Polyesteri, 19 % Puuvilla

Kankaan hankauskesto

36 000 Martindalea

Runko materiaali

Puu

Rungon jousitus

5 cm Eco Plus -pussijousi

Rungon jouset / m2

219 pussijousta/m2

Joustinpatjan sisus

150 mm korkea 5-vyöhykepussijousi, molemmin puolin lisäksi mini HD pussijousi + villa/puuvilla kerros. Joustinpatjan ulkoreunoilla vahvistetut reuna/kulmajouset.

5-vyöhykepussijousi

5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion kohdalta, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan – näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa.

Vahvistetut kulmajouset

Antavat hyvän tuen sänkyyn mentäessä sekä pois noustessa

Joustinpatjan jouset / m2

245 pussijousta/m2
346 mini pussijousta/m2 x 2 kerrosta
705 HD jousta/m2 x 2 kerrosta

Petauspatja

Vita Talalay 200 plus

Petauspatjan sisus

100 % Vita Talalay -luonnonkumi, ympärillä villa/puuvilla kerros.

Vita-talalay Latex

100 % luonnonmukaista puiden mahlasta valmistettua Vita Talalay -lateksia.

Villa ja Puuvilla

Sängyssä ja sijauspatjassa on käytetty ainoastaan 100 % luonnonmukaista villaa ja puuvillaa.

Petauspatjan päällinen

Joustokangas – ei voi irroittaa.

Petauspatjan pesu

Ei voi pestä – suositellaan ostamaan petauspatjansuoja

Jalan korkeus

12 cm

Jalan materiaali

Puu

Jalan värit

Petsattu/öljytty

Jalan kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Toimitus

Toimitetaan 3 paketissa – jalat erikseen.

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Sertifikaatit

OEKO-TEX® LUOKKA 100
Patjan materiaalit täyttävät Oeko-Tex® luokka 100 standardin vaatimukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jenkkisänky 160×200 cm Luna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.
Käsityönä valmistettu jenkkisänky

Kaikki Kamjo-malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen sänky valmistetaan vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisia mieltymyksiä. Näin varmistetaan, että sänky takaa levolliset yöunet, mutta se on samalla myös tyylikäs. Sänky valmistetaan aina tilauksesta ja tehtaalla eri valmistusprosesseista vastaa oman alansa ammattilaiset, jotka takaavat viimeistellyn laadun.

Tarkkaan valitut luonnonmateriaalit

Kamjo-malliston sänkyjen valmistukseen on valittu vain puhtaimmat ja parhaat luonnonmateriaalit: pehmeä puuvilla, lämmittävä villa, erityisen ylellinen luonnon Vita Talalay® lateksi ja lämpöä säätelevä hevosenjouhi. Tarkkaan valituilla luonnonmateriaaleilla on tarkoitus tarjota keholle mahdollisimman laadukas sänky nukkumista varten. Lisäksi vankalla ammattitaidolla jousitettu Kamjo-sänky tukee nukkujan kehoa oikein.