TARJOUS!

Jenkkisänky 160×200 cm Classic

1 693,00 
1 354,00 

(1 tuotearvio)

3-7 arkipäivää

Leveys: 160 cm
Syvyys: 200 cm
Korkeus: 67 cm ( sis. petauspatja sekä jalat)

Quinn kangas, sävy tummanharmaa
Koostumus: 100 % PES
Hankauskesto: 25 000 martindale

Uusimme sänkymallistoa myymälöissämme! Nyt varastoerä sänkyjä edullisesti heti mukaan Keravan tehtaanmyymälästä tai kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Vastaavan tuotteen hinta uutena tilauksesta valmistettuna 1693 €.

Tummanharmaa jenkkisänky koossa 160×200 cm, jonka joustinpatjaa kääntämällä voi vaikuttaa sängyn pehmeyteen. Voit valita sängyn kovuuden kahdesta vaihtoehdosta.

Hintaan sisältyy 6,5 cm paksu profiloitu vaahtomuovi-petauspatja, jonka verhoiluna on valkoinen joustokangas sekä 13 cm korkeat jalat wengen sävyssä. Vuoteella on 10 vuoden joustin- ja runkotakuu.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Jenkkisänky 160×200 cm Classic, varastoerä

Uusimme sänkymallistoa Helsingin, Vantaan ja Keravan myymälöissämme! Nyt varastoerä sänkyjä edullisesti heti mukaan Keravan tehtaanmyymälästä tai kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Tummanharmaa jenkkisänky 160×200 cm Classic laadukkaalla ja monen makuun sopivalla jousituksella. Sängyn alarunko muodostuu sälepohjaisesta koivu/havu puukehyksestä, jonka pinnalla on pehmeyttä antava vaahtomuovikerros. Rungon päällä jenkkisängyssä on joustinpatja, joka koostuu jousistosta ja lampaanvillapehmusteesta.

Vastaavan tuotteen hinta uutena tilauksesta valmistettuna 1693 €.

Hintaan sisältyy 6,5 cm paksu profiloitu vaahtomuovi-petauspatja, jonka verhoiluna on valkoinen joustokangas sekä 13 cm korkeat jalat wengen sävyssä.

Jousitus ja runko

Sängyn kovuuden valinnan voit tehdä kahdesta eri vaihtoehdosta:
1. Medium/Medium = Molemmat puolet Medium kovuutta
2. Medium/Hard = Toinen puoli Medium ja toinen puoli Hard

Joustinpatjan jousituksena on pocket-jousisto (250 jousta/m²). Pocket-taskutetussa jousituksessa kaikki jouset on pakattu erillisiin kangaspusseihin. Kaikki jouset toimivat täten erikseen, toisistaan riippumatta. Tällainen ergonominen jousisto seuraa parhaiten nukkujan kehon muotoja, tukien kehoa mahdollisimman hyvin.

Joustinpatjan voi kääntää mieleiselle puolelleen, sillä sen toinen puoli on jäykempi ja toinen pehmeämpi. Jäykemmän puolen pehmusteena on lampaanvilla (200 g/m²) ja puuvillahuopa (1300 g/m² + 600 g/m²) ja pehmeämmällä puolella miellyttävän joustava 3 cm paksu vaahtomuovi. Joustinpatjan päällinen on helppohoitoinen, sillä sen pystyy irrottamaan helposti vetoketjun avulla. Vuoteella on 10 vuoden joustin- ja runkotakuu. Jenkkisängyn patjoissa käytetyt materiaalit vastaavat kansainvälistä Öko-Tex 100 -standardia. Materiaalit eivät sisällä ihmisille haitallisia aineita ja ne on valmistettu ympäristöystävällisesti. Sängyn tukeva runko on valmistettu havupuusta.

Petauspatja

Hintaan sisältyy 6,5 cm paksu profiloitu vaahtomuovi-petauspatja, jossa on verhoiluna valkoinen joustokangas. Petauspatjan päällinen on erittäin helppohoitoinen, sillä sen pystyy irrottamaan helposti vetoketjun avulla. Aloe-vera -geelillä käsitelty vaalea joustokangas on pehmeää ja keholle ystävällistä ja vähentää stressiä.

Verhoilu

Jenkkisänky on verhoiltu laadukkaalla tummanharmaalla Quinn-kankaalla. Kangas on kestävä ja laadukas huonekalukangas. Koostumus 100 % PES (Polyesteri)

Jalat

Sängyssä on puiset 13 cm korkeat kantikkaat kartiojalat, sävynä wenge (lähes musta).

Sänky osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sängyn myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin maksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sängyn kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan tuotteen poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

 • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

120-140 cm leveät Classic-jenkkisängyt koostuvat yhdestä alarungosta, 160-180 cm leveät kahdesta rungosta.

Mitat

160 cm x 200 cm

Leveys

160 cm

Syvyys

200 cm

Korkeus

67 cm ( sis. petauspatja sekä jalat)

Väri

Quinn 8044088 Tummanharmaa

Jalan väri

Wenge

Kovuusaste

Medium/Medium, Medium/Hard

Kangas

100 % Polyesteri

Runko

Puu

Jousisto

Pussijousi

Jousia m2

250

Joustinpatja

Käännettävä patja – Toinen puoli kovempi ja toinen pehmeämpi

Joustinpatjan sisus

Koteloitu vaahtomuovilla sekä täytemateriaaleilla. Patjan täytemateriaalina on lampaanvillaa (200 g / m²), puuvillahuopaa (1300 g / m²)

Petauspatja

Profiloitu vaahtomuovi + joustokangas. Korkeus 6,5 cm

Petauspatjan päällinen

Joustokangas

Jalka

Kantikas, alaspäin kapeneva

Jalan materiaali

Puu

Jalan korkeus

13 cm korkea kartiojalka

Takuu

10 vuoden joustin- ja runkotakuu

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Sängynpääty

Myydään erikseen

Valmistusmaa

Viro

  1. Palvelu oli ok mutta rehellisyyttä toivoisimme. Kerrottiin että sänky valmistettu Suomessa, vaikka oli Virosta. Ei olisi vaikuttanut osto päätökseen. Pitkän odottelun 7viikkoa
    Saatiin sänky mutta petaria oli unohtunut sitä odotettiin viikko
    Sänky onneksi hyvä. Olisi hyvä kertoa asiakkaalle että näin kauan menee. Niin ei asiakas hermostu. Luvattu 4viikossa.

    Liisa ja Reijo

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.