TARJOUS!

Jenkkisänky 140×200 cm Classic

1 522,00 
1 218,00 

(1 tuotearvio)

3-7 arkipäivää

Leveys: 140 cm
Syvyys: 200 cm
Korkeus: 57 cm (ilman petauspatjaa)

Quinn-kangas, sävy tummanharmaa
Koostumus: 100 % PES
Hankauskesto: 25 000 martindale

Uusimme sänkymallistoa myymälöissämme! Nyt varastoerä sänkyjä edullisesti heti mukaan Keravan tehtaanmyymälästä tai kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Vastaavan tuotteen hinta uutena tilauksesta valmistettuna 1522 €.

Classic-jenkkisänky 140×200 cm, jonka joustinpatjaa kääntämällä voi vaikuttaa sängyn pehmeyteen. Voit valita sängyn kovuuden kahdesta vaihtoehdosta: medium tai hard.

Hintaan sisältyy 6,5 cm paksu profiloitu vaahtomuovi-petauspatja, jonka verhoiluna on valkoinen joustokangas sekä 13 cm korkeat jalat wengen sävyssä. Vuoteella on 10 vuoden joustin- ja runkotakuu.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus

Jenkkisänky 140×200 cm Classic, varastoerä

Uusimme sänkymallistoa Helsingin, Vantaan ja Keravan myymälöissämme! Nyt varastoerä sänkyjä edullisesti heti mukaan Keravan tehtaanmyymälästä tai kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Jenkkisänky 140×200 cm Classic laadukkaalla ja monen makuun sopivalla jousituksella. Sängyn alarunko muodostuu sälepohjaisesta koivu/havu puukehyksestä, jonka pinnalla on pehmeyttä antava vaahtomuovikerros. Rungon päällä jenkkisängyssä on joustinpatja, joka koostuu jousistosta ja lampaanvillapehmusteesta.

Vastaavan tuotteen hinta uutena tilauksesta valmistettuna 1522 €.

Hintaan sisältyy 6,5 cm paksu profiloitu vaahtomuovi-petauspatja, jonka verhoiluna on valkoinen joustokangas sekä 13 cm korkeat jalat wengen sävyssä.

Voit valita sängyn kovuuden kahdesta vaihtoehdosta:
1. medium
2. hard

Jousitus ja runko

Varastoerän sängyissä on valittavissa kaksi eri joustinpatjan jäykkyysasteetta; medium (keskijäykkä) tai hard (jäykkä). Joustinpatjan jousituksena on pocket-jousisto (250 jousta/m²). Pocket-taskutetussa jousituksessa kaikki jouset on pakattu erillisiin kangaspusseihin. Kaikki jouset toimivat täten erikseen, toisistaan riippumatta. Tällainen ergonominen jousisto seuraa parhaiten nukkujan kehon muotoja, tukien kehoa mahdollisimman hyvin.

Joustinpatjan voi kääntää mieleiselle puolelleen, sillä sen toinen puoli on jäykempi ja toinen pehmeämpi. Jäykemmän puolen pehmusteena on lampaanvilla (200 g/m²) ja puuvillahuopa (1300 g/m² + 600 g/m²) ja pehmeämmällä puolella miellyttävän joustava 3 cm paksu vaahtomuovi. Joustinpatjan päällinen on helppohoitoinen, sillä sen pystyy irrottamaan helposti vetoketjun avulla. Vuoteella on 10 vuoden joustin- ja runkotakuu. Jenkkisängyn patjoissa käytetyt materiaalit vastaavat kansainvälistä Öko-Tex 100 -standardia. Materiaalit eivät sisällä ihmisille haitallisia aineita ja ne on valmistettu ympäristöystävällisesti. Sängyn tukeva runko on valmistettu havupuusta.

Petauspatja

Hintaan sisältyy 6,5 cm paksu profiloitu vaahtomuovi-petauspatja, jossa on verhoiluna valkoinen joustokangas. Petauspatjan päällinen on erittäin helppohoitoinen, sillä sen pystyy irrottamaan helposti vetoketjun avulla. Aloe-vera -geelillä käsitelty vaalea joustokangas on pehmeää ja keholle ystävällistä ja vähentää stressiä.

Verhoilu

Jenkkisänky on verhoiltu laadukkaalla tummanharmaalla Quinn-kankaalla. Kangas on kestävä ja laadukas huonekalukangas. Koostumus 100 % PES (Polyesteri)

Jalat

Sängyssä on puiset 13 cm korkeat kantikkaat kartiojalat, sävynä wenge (lähes musta).

Sänky osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla tai Paytrailin maksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sängyn kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sängyn poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

 • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Varastoerä Classic-jenkkisänkyä on saatavilla koossa:
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm

120-140 cm leveät Classic-jenkkisängyt koostuvat yhdestä alarungosta, 160-180 cm leveät kahdesta rungosta.

Mitat

140 cm x 200 cm

Leveys

140 cm

Syvyys

200 cm

Korkeus

57 cm (ilman petauspatjaa)

Väri

Quinn 8044088 Tummanharmaa

Jalan väri

Wenge

Petauspatjan väri

Valkoinen

Kovuusaste

Medium, Hard

Kangas

Quinn

Kankaan materiaali

100 % polyesteri

Runko

Massivikoivu

Runko korkeus

26 cm

Jousisto

150 mm Pussijousi

Jousia / m2

250 kpl / m2

Joustinpatja

Käännettävä patja – Toinen puoli kovempi ja toinen pehmeämpi

Joustinpatjan sisus

Koteloitu vaahtomuovilla sekä täytemateriaaleilla. Patjan täytemateriaalina on lampaanvillaa (200 g / m²), puuvillahuopaa (1300 g / m²)

Petauspatja

Profiloitu vaahtomuovi+ joustokangas.

Petauspatjan korkeus

6,5 cm

Petauspatjan päällinen

Joustokangas

Petauspatjan pesu

Ei voi pestä. Suositellaan ostamaan petauspatjan suoja.

Jalan materiaali

Puu

Jalka

Kantikas, alaspäin kapeneva.

Jalan korkeus

13 cm

Jalan kiinnitys

Pyörittämällä kiinni

Takuu

10 vuoden joustin- ja runkotakuu

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Sängynpääty

Myydään erikseen

Toimitus

Toimitetaan 3:ssa paketissa. Jalat erikseen.

  1. Alkoi natista jo 3 viikon kuluttua, pitää korjata.

    Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.