Ale!

HELSINKI avokulmasohva, Outlet

5 990,00  8 785,00 

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Leveys: 301 cm
Syvyys: 93 cm
Korkeus: 80 cm
Istumasyvyys: 61 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Copenhagen-nahka

Aniliininahka jossa valmiiksi patinoitunut pinta tuo tyylikkyyttä.

Keravan tehtaanmyymälän mallikappale edullisesti heti mukaan tai ilmaisella kotiinkuljetuksella 3-7 arkipäivää.

Kotimainen tilava HELSINKI avokulmasohva aidolla Copenhagen-nahalla verhoiltuna. Sohva on valmistettu omalla tehtaallamme Keravalla. Sohvalla on 20 vuoden runko- ja joustintakuu. Istuintyynyillä 10 vuoden kimmoisuustakuu.

3D-kuva

Varastossa

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Helsinki-avokulmasohva, Copenhagen, kotimainen

Kotimainen nahkainen avokulmasohva Helsinki tuo tyyliä olohuoneeseen. Sohvassa yhdistyy moderni muotoilu, tarkat yksityiskohdat ja sirot linjat. Skandinaavisen tyylinsä ja 1960-luvulta inspiraationsa hakenut Helsinki-malli on suunniteltu erään asiakkaamme toiveiden pohjalta. Malli päätyi valikoimaamme sen herättämän kiinnostuksen ansiosta.

Suosittelemme tämän sohvan oston yhteydessä hankkimaan nahan hoitoon nahanhoitosetin aniliininahalle. Pakkauksesta löytyy puhdistusaine, öljypohjainen hoitoaine, joka suojaa ja eheyttää nahkaa, sekä puhdistusliinoja.

Outlet-osastomme nahkainen avokulmasohva on verhoiltu suositulla konjakinvärisellä nahalla. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita verhoilu myös lukemattomista muista nahka- ja kangasvaihtoehdoista.

Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun. Helsinki-sohvassa on reilu syvyys 93 cm istumasyvyyden ollessa 61 cm. Divaaniosan syvyys on 213 cm. Helsinki-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm. Divaani edestä katsottuna vasen.

Sohvan tyynyt

Helsinki-sohvan selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja pallokuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennon. Höyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynyjen sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja pallokuidun sekoitus. Selkätyynyt on mahdollista kääntää tarvittaessa. Höyhentyynyt tulevat virolaiselta tehtaalta, jossa höyhenmateriaali puhdistetaan ja allergiatestataan. Tehdas myös huolehtii, että kaikissa höyhenmateriaalin käsittelyvaiheissa toimitaan säädösten mukaisesti.

Nahkasohvan verhoilu

Tämä nahkainen avokulmasohva on verhoiltu laadukkaalla Copenhagen-aniliininahkalla. Aniliininahka värjätään läpikuultavalla värjäysaineella eli peittävää väriä tai viimeistelyä ei ole nahan pinnassa, jolloin nahan pinnassa olevat pintajuovat, merkit ja nahan alkuperäinen martiointi (pintakuviointi) ovat aidosti näkyvissä. Aniliininahka on nahoista ylellisin, pehmein ja paksuin. Sitä on käsitelty vain vähän ja sen pinta on huokoista.

Sohvan jalat

Tyylikkäät metalliset 18 cm korkeat jalat viimeistelevät Helsinki-avokulman ilmeen. Kelkkajalkojen värivaihtoehtoina musta tai harmaa. Tehtaanmyymälässä tähän nahkaiseen avokulmasohvaan on valittavissa myös muita jalkavaihtoehtoja.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Valmistusmaa

Kotimainen

Leveys

301 cm

Syvyys

93 cm

Korkeus

80 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

61 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: vaahtomuovia, jota ympäröi koteloitu höyhenen ja pallokuidun sekoitus
Selkätyyny: koteloitu höyhenen ja pallokuidun sekoitus

Jalan korkeus

18 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

3-7 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HELSINKI avokulmasohva, Outlet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.