HEAVY pyöreä rahi 50 cm, Velvety

277,00 

(1 tuotearvio)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 50 cm
Korkeus: 40 cm

Velvety-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 91 % PES, 9 % CO
Hankauskesto: 200 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva.Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki silitys max 150 astetta, piirroskuva.Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.Pesumerkki kemiallinen vesipesu eli emulsiopesu, piirroskuva.

Velvety on samettia muistuttava, ihanan pehmeä ja helppohoitoinen verhoilukangas. Velvety-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Velvety-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Pyöreä Heavy-rahi, joka soveltuu esimerkiksi väripilkuksi lastenhuoneeseen tai muihin tiloihin, joissa on tarvetta pienelle rahille. Nosta jalat rahin päälle levähtämään, kun katselet televisiota, luet kirjaa tai muutoin haluat rentoutua.

Katso Heavy-rahin 3D-kuvat eri sävyissä:

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
50 cm
Korkeus
40 cm

Kangasnäytetilaus VELVETY

Tilaa kangasnäyte

HEAVY pyöreä rahi 50 cm, Velvety

Kotimainen pyöreä Heavy-rahi, joka soveltuu esimerkiksi väripilkuksi lastenhuoneeseen tai muihin tiloihin, joissa on tarvetta pienelle rahille. Nosta jalat rahin päälle levähtämään, kun katselet televisiota, luet kirjaa tai muutoin haluat rentoutua. Rahi sopii myös istumapaikaksi. Pyöreä Heavy-rahi rahi on verhoiltu Velvety-kankaalla, joka on samettimaisen pehmeä, hieman hohtava ja erittäin kestävä verhoilukangas. Rahi on helppo pitää puhtaana, sillä sen verhoilu on irrotettavissa ja pestävissä. Verhoilukangas on myös käsitelty likaahylkiväksi. Verkkokaupassamme on valittavissa viisi kaunista sävyä.

Rahin pehmusteet

Rahissa on vaahtomuovitäyte (E23), jota päällystää vanutoppaus.

Rahin verhoilu

Pyöreä Heavy-rahi 50 cm on helppohoitoinen, sillä sen verhoilu on irrotettavissa ja pestävissä. Verhoilukangas on myös käsitelty likaahylkiväksi.
Velvety-kangas koostuu polyesteristä (91 %) ja puuvillasta (9 %). Tämä verhoilukangas on miellyttävän pehmeä ja helppohoitoinen jokaiseen talouteen. Kangasta on helppo pyyhkiä pelkällä vedellä tai tekstiilinpesuaineella. Hankauskesto kankaalle on jopa 200 000 Martindalea. Verhoilukangas kattaa siis helposti kotikäyttöön vaadittavan rajan.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.
Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Rahin runko

Pyöreän Heavy-rahin rungossa käytetään massiivipuuta ja koivuvaneria ja se valmistetaan Finsoffien omalla sohvatehtaalla Keravalla.
Pyöreän Heavy-rahin halkaisija on 50 cm ja sen korkeus on 40 cm.

Tämä kotimainen rahi on valmistettu Keravan sohvatehtaallamme. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myönnämme rahille 20 vuoden runkotakuun.

Rahin jalat

Rahissa on 2,5 cm korkea musta muovijalka.
Voimme valmistaa pyöreän Heavy-rahin myös suuremmassa koossa.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •
Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.
Valikoimastamme löytyy mm. pyöreä rahi monessa koossa, kuution mallinen rahimonikulmainen rahi ja rahi säilytystilalla.

Valmistamme raheja myös mittatilauksena, jolloin pääset vaikuttamaan rahin mittoihin, pehmusteisiin, verhoiluun ja jalkoihin. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Valmistusmaa

Suomi

Leveys

50 cm

Korkeus

40 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jalka

2,5 cm korkea musta muovijalka

Takuu

20 vuoden runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

  1. Tilasin säilytysrahin, jonka kansi ja alaosa ovat Kvadratin Divina-kangasta, kansi violettia ja alaosa oranssia. Kangasvalikoima on kiitettävän laaja ja valinnanvaraa on vaikka kuinka, oli mieleinen verhoilu sitten Lauritzon, Nevotex tai Kvadrat. Käsiraha-osamaksumenettely toimii eli saman tien ei tarvitse maksaa koko hintaa vaan tietyn vähimmäisprosentin. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat laadukasta huonekalustetta omanmakuisella monipuolisella värivalikoimalla.

    Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Rahin runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen rahin rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle rahille 20 vuoden runkotakuun.

Rahin verhoilu

Pyöreä rahi on verhoiltu Velvety-kankaalla, joka koostuu polyesteristä (91 %) ja puuvillasta (9 %). Tämä verhoilukangas on miellyttävän pehmeä ja helppohoitoinen jokaiseen talouteen. Kangasta on helppo pyyhkiä pelkällä vedellä tai tekstiilinpesuaineella. Hankauskesto kankaalle on jopa 200 000 Martindalea. Sohvakangas kattaa siis helposti kotikäyttöön vaadittavan rajan.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita rahin verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.