HAVU rahi

670,00 

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 96 cm
Syvyys: 75 cm
Korkeus: 45 cm jalan kanssa

Stark-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 51 % PES, 34 % PO, 15 % CO
Hankauskesto: 50 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva.Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Stark on eläväpintainen, hieman jämäkkä, mutta sileäntuntuinen ja erittäin kestävä verhoilukangas. Tyylikäs Stark luokitellaan Easycare-kankaaksi, joka valmistetaan kestävistä ja sileistä kuiduista, joiden ansiosta kangas on luonnostaan vesipestävä ja helposti puhdistettava. Stark on Oeko-Tex ja Reach-sertifioitu kangas, johon ei ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita ja siksi se on turvallinen ja vastuullinen valinta. Stark-kangas sopii hyvin allergikoille, lapsiperheisiin sekä lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ansiosta.

Stark on vahva kangas, joka sopii erinomaisesti huonekalujen ja irtopäällisten verhoiluun. Kankaalla on erinomainen valonkesto ja kosteutta hylkivä koostumus, minkä puolesta se soveltuu käytettäväksi myös katetuilla terasseilla ja valoisissa tiloissa.

Stark-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Havu-rahi on monikäyttöinen huonekalu olohuoneeseen. Rahin avulla sohvaryhmästä saa yhdisteltyä erilaisia ja muunneltavia kokonaisuuksia aina tilanteen mukaan. Havu-rahin avulla voit muuntaa 3:n istuttavan Havu-sohvan divaanisohvaksi. Rahissa on irrotettavat päälliset, mikä helpottaa sen puhtaana pitoa tai väriä voi vaihtaa kausittain. Irtopäällinen on kiinni rungossa huomaamattomalla tarrakiinnityksellä. Rahin tyynyn päällisessä on vetoketju.

Katso Havu-rahin 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme rahin omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
96 cm
Syvyys
75 cm
Korkeus
45 cm jalan kanssa

Kangasnäytetilaus STARK

Tilaa kangasnäyte

HAVU rahi, kotimainen

Kotimainen Havu-rahi sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Nosta jalat rahin päälle levähtämään, kun katselet televisiota, luet kirjaa tai muutoin haluat rentoutua. Rahi toimii myös istumapaikkana tai sohvapöytänä. Havu-rahi on verhoiltu Stark-kankaalla, joka on helppohoitoinen ja kestävä verhoilukangas.

Havu-rahin verhoilu on helposti irrotettavissa rahin rungosta. Irtopäällinen on kiinni rungossa huomaamattomalla tarrakiinnityksellä. Rahin tyyyn päällisessä on vetoketju. Kokonaan irrotettavan verhoilun avulla rahi on helppo pitää puhtaana ja se on ekologinen ja edullinen keino piristää sisustusta.

Rahin pehmusteet

Havu-rahin pehmusteena käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta

Rahin verhoilu

Rahi on verhoiltu kestävällä Stark-kankaalla, joka koostuu 51 % polyesterista, 34 % polyolefiinista ja 15 % puuvillasta. Tämä verhoilukangas on erittäin pitkäkestoinen Easy Care® -kangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Kangas hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivatonta pitää puhtaana. Hankauskesto kankaalle on 50 000 Martindalea.
Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Rahin jalat

Rahissa on mustat 18 cm korkeat metallijalat. Korkeat jalat tuovat sisustukseen ilmavuutta ja helpottavat myös siivoamista.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Valikoimastamme löytyy mm. pyöreä rahi monessa koossa, kuution mallinen rahi ja rahi säilytystilalla.

Havu-mallisto koostuu moduleista, ja myymälässä modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Havusta on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Valmistamme raheja myös mittatilauksena, jolloin pääset vaikuttamaan rahin mittoihin, pehmusteisiin, verhoiluun ja jalkoihin. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

96 cm x 75 cm

Leveys

96 cm

Syvyys

75 cm

Korkeus

45 cm jalan kanssa

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Irtopäällinen

Havu-sohvassa on vakiona irrotettavat päälliset.

Jalka

Musta metalli

Takuu

20 vuoden runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HAVU rahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Rahin runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen rahin rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään vanupehmusteet.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle rahille 20 vuoden runkotakuun.

Rahin leveys on 96 cm, syvyys 75 cm ja korkeus jalkojen kanssa 45 cm.

Rahin verhoilu

Rahi on verhoiltu kestävällä Stark-kankaalla, joka koostuu 51 % polyesterista, 34 % polyolefiinista ja 15 % puuvillasta. Tämä verhoilukangas on erittäin pitkäkestoinen Easy Care® -kangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Kangas hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivatonta pitää puhtaana. Hankauskesto kankaalle on 50 000 Martindalea.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.

Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.