Ale!

HAVU 3 istuttava sohva, Stark

2 204,00  2 755,00 

(32 tuotearviota)

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 216 cm
Syvyys: 96 cm
Korkeus: 82 cm
Istumasyvyys: 59 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Stark-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 51 % PES, 34 % PO, 15 % CO
Hankauskesto: 50 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva.Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Stark on eläväpintainen, hieman jämäkkä, mutta sileäntuntuinen ja erittäin kestävä verhoilukangas. Tyylikäs Stark luokitellaan Easycare-kankaaksi, joka valmistetaan kestävistä ja sileistä kuiduista, joiden ansiosta kangas on luonnostaan vesipestävä ja helposti puhdistettava. Stark on Oeko-Tex ja Reach-sertifioitu kangas, johon ei ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita ja siksi se on turvallinen ja vastuullinen valinta. Stark-kangas sopii hyvin allergikoille, lapsiperheisiin sekä lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ansiosta.

Stark on vahva kangas, joka sopii erinomaisesti huonekalujen ja irtopäällisten verhoiluun. Kankaalla on erinomainen valonkesto ja kosteutta hylkivä koostumus, minkä puolesta se soveltuu käytettäväksi myös katetuilla terasseilla ja valoisissa tiloissa.

Stark-kangas valmistetaan Euroopassa.

3 istuttavassa Havu-sohvassa yhdistyy ylellinen istuinpehmeys ja selkeälinjaiset raamit. Sohva on verhoiltu Stark-kankaalla, joka on helppohoitoinen Easycare-kangas. Voit valita sohvaan kokonaan irrotettavan verhoilun, jolloin sohvan puhtaanapito on vaivatonta tai väriä voi vaihtaa kausittain. Katso sohvan 3D-kuva.

Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta suoraan kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
216 cm
Syvyys
96 cm
Korkeus
82 cm
Istumasyvyys
59 cm
Istumakorkeus
45 cm

Kangasnäytetilaus STARK

Tilaa kangasnäyte

HAVU 3 istuttava sohva, Stark

3 istuttava Havu-sohva hurmaa siroudellaan ja keveydellään, mutta se on samalla myös muhkea ja hieman boheemi.

Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet. Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun. Havu-sohvassa on reilu syvyys 96 cm istumasyvyyden ollessa 59 cm. Havu-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.

Sohvan verhoilu

Kolmen istuttava Havu-sohva on verhoiltu eläväpintaisella, mutta erittäin kestävällä Stark-kankaalla. Stark-kangas koostuu 51 % polyesterista, 34 % polyolefiinista ja 15 % puuvillasta. Tämä verhoilukangas erittäin pitkäkestoinen Easy Care® -kangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Kangas hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivatonta pitää puhtaana. Hankauskesto kankaalle on 50 000 Martindalea.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.

Sohvatyynyt

Selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennonHöyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynyjen sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Höyhentyynyt tulevat virolaiselta tehtaalta, jossa höyhenmateriaali puhdistetaan ja allergiatestataan. Tehdas myös huolehtii, että kaikissa höyhenmateriaalin käsittelyvaiheissa toimitaan säädösten mukaisesti.

3-istuttava Havu-sohva on helppo pitää puhtaana, sillä sen istuin- ja selkätyynyissä on irroitettavat päälliset, jotka voi pestä pesukoneessa. Sohva on mahdollista tilata myös kokonaan irrotettavalla verhoilulla, joka on kiinni rungossa huomaamattomalla tarrakiinnityksellä. Selkätyynyt voi myös kääntää tarvittaessa.

Irtopäällinen

Voit valita irrotettavat päälliset koko sohvaan. Selkä- ja istuintyynyt ovat aina vakiona irrotettavat sekä vesipestävät.

Sohvan jalat

Havu 3-istuttavassa sohvassa on modernit 18 cm korkeat metallijalat. Korkeat jalat tuovat sisustukseen ilmavuutta ja helpottavat myös sohvan alta siivoamista.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Havu on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan tai Finsoffat Helsinki -myymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja. Katso Havu-sohvan modulipalat

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

216 cm x 96 cm

Leveys

216 cm

Syvyys

96 cm

Korkeus

82 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

59 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Väri

Stark 607, Stark 334, Stark 499, Stark 511, Stark 514, Stark 602, Stark 618

Kangas

Stark (51 % Polyesteri, 34 % Polyoleofin, 15 % Puuvilla)

Kankaan pesu

40 ºC vesipesu

Kankaan hankauskesto

50 000 Martindale

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyynyjen sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.
Selkätyynyjen täytteenä on koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Tyynyjen hoito

Sohvatyynyjen olemus on rento. Pöyhimällä tyynyn saa takaisin muotoonsa.

Tyynyjen päälliset

Irroitettavissa ja mahdollista laittaa pesuun

Jalka

Musta metalli

Jalan materiaali

Metalli

Jalan korkeus

18 cm

Jalan kiinnitys

Pyöritetään kiinni

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

6-8 viikkoa

Toimitus

Toimitetaan kasattuna. Jalat erikseen.

 1. Hyvä, asiantunteva palvelu ja joustavuus. Tuote vaikuttaa laadukkaalta!

  Anonyymi

 2. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu heti kun astuttiin liikkeeseen sekä sohvan toimitukseen asti. Sohvan valinnassa sekä kankaissa autettiin ja ei ollut painostusta ostaa. Saimme Vantaan liikkeessä erittäin hyvää palvelua, kiitos siitä! Sohva on juuri sellainen minkä halusimme.

  Roosa Aaltonen

 3. Loistava palvelu liikkeessä. Kaikki sohvat, ominaisuudet, kankaat jne käytiin läpi. Sohva tuli luvatun aikataulun mukaisesti ja on juuri sellainen mikä oli hakusessa: Hyvännäköinen, laadukas, hyvä istua ja oleilla. Olemme todella tyytyväisiä!

  Kimmo Viitanen

 4. Janne

 5. Elämämme sohvat! Muutama viikko sitten saapuivat huomattavasti ennen sovittua aikaa huippulaadukkaat Havu-sohvat.Sohvat tuovat upean uuden ilmeen valoisaan tupakeittiöömme. Niissä on myös ihana löffäillä, tykätään älyttömästi leveästä istuinosasta. Palvelu oli asiallista ja ystävällistä ja todella kivat pojat toivat sohvat paikan päälle, asensivat kohdalleen ja veivät pahvit mennessään.

  Minna

 6. Palvelu liikkeessä oli hyvää ja sohva saapui runsaasti etuajassa. Sohvan laatu on ollut hyvä ja kokemus kaiken kaikkiaan todella positiivinen.

  Anonyymi

 7. Palvelu liikkeessä oli hyvää. Kävimme mm. Ulkona katsomassa kankaita, jotta sain oikean kuvan kankaan väristä. Sohva tuli luvattua toimitusaikaa nopeammin. Valitettavasti sohvassa oli väärä kangas, joten odotan uutta sohvaa sovitulla kankaalla. Tästä aiheutui kuitenkin minulle turhaa vaivaa, mm. Liikkeessä käyntiä toiselta paikkakunnalta.

  Sohva on kuitenkin juuri sellainen jota olin etsinyt. Siinä on hyvä istua ja ”löhöillä”. Hyvä valinta ja tilasin vielä rahinkin.

  Johanna

 8. Todella hyvää asiakaspalvelua ja meidän kanssa oltiin kärsivällisiä kun päätöksen tekeminen oli välillä haastavaa. Sohva ja nojatuoli tehtiin meille räätälöitynä. Toimitus oli nopeaa. Olemme todella tyytyväisiä ostoksesta. Suosittelen lämpimästi asioimaan finsoffalla.

  Susanna

 9. Erittäin ystävällinen palvelu, ja toimitus paljon odotettua nopeammin, kiitos!

  Anonyymi

 10. Sohva on erittäin laadukas ja näyttävä. Palvelu erinomaista!! Sohva kannettiin sisään, jalat kiinnitettiin paikalleen ja pakkausmuovit vietiin mennessään. Täydellistä 🙂

  Marja

 11. Anonyymi

 12. Kaunis ja laadukas sohva. Asiakaspalvelulle erityiskiitos!

  Liisi

 13. Aivan loistava palvelu ja ihana sohva! Sain sohvan sellaisilla spekseillä, jotka sopivat meille, eikä ollut pakko ottaa juuri kuvaston mukaista tuotetta. Laadukkuus näkyy ja tuntuu sohvassa, koko perhe on erittäin tyytyväinen.

  Sonja Nousiainen

 14. Sohva on hyvä, palvelu aivan huippua! Myyjä osasi kertoa mm kankaista laajasti toisin kuin missään muualla kilpailijoilla. Sohvan räätälöinti onnistui mutkitta ja myyjä jaksoi olla ystävällinen, vaikka veivasimme tilaustamme tovin. Myös tehtaalla ja kuljetuksessa asiakaspalvelu oli poikkeuksellisen hyvää. Asiakas tietää mitä ostaa kun hyvä myyjä tietää mitä myy ja näin on Finsoffilla. Yksinkertaista, mutta valitettavan harvinaista. (Havu modifioituna)

  Riitta

 15. Anonyymi

 16. Sohva on kaikin puolin juuri meille sopiva, näyttää hyvältä ja mukava käytössä. Erinomainen palvelu myymälässä (Kerava), toimitus luvatussa ajassa ja myös kuljetuspalvelu erinomaista.

  Anonyymi

 17. Mahtava palvelu liikkeessä ja ostotapahtumassa. Hyvälaatuinen ja tyylikäs sohva. Juuri sellainen kuin pitikin.

  Suvi

 18. 4,5/5. Saimme juuri sellaisen sohvan, kun tultiin hakemaankin. Havu sohva omilla mitoilla ja kaikki päälliset mahdollista ottaa pois ja pestä. Myös tyynyjen vetoketjut oli hienosti mietitty, niin että tyyny on oikeasti mahdollista ottaa pois ja laittaa takaisin ilman vetoketjun rikkoutumista.

  Marjaana

 19. Marja Keinänen

 20. Sohvalla on mukava istua, erittäin pehmeä.

  Annu

 21. Sohvat ovat täydelliset. Mukavat istua, kauniin näköiset sekä vaikuttavat elämää kestäviltä. Sohvat tulivat ajallaan ja sovitusti. Kuljettajat kantoivat sisään saakka ja veivät roskat mukanaan. Palvelu oli kaupasta loppuun saakka loistavaa kaikin puolin.

  Tiia

 22. Kävimme katsomassa tuotteita sekä tehtaan- että Porttipuiston myymälöissä. Myyjät olivat sitoutuneita, ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä molemmissa paikoissa. Näin ostajana ei tullut minkäänlaista painostamisen tunnetta vaan tuotteet esiteltiin asiantuntevasti ja päätöksen tekeminen jäi puhtaasti asiakkaalle. Miellyttävä tuote löytyi, Havu-sohva, ja Finsoffat toi sen kotiimme kerrostalon seitsemänteen kerrokseen ilmaiseksi kampanjan mukaisesti. Olemme pitäneet ostamastamme sohvasta kovasti. Erityisesti sen laadusta, ulkonäöstä ja suomalaisuudesta. Uskomme sohvan olevan käytössämme pitkään. Nykyisenlaisena, uudelleen päällystettynä tai vaikkapa modifioituna.

  Anonyymi

 23. Erinomaista laatua. Untuvatäytteinen pehmuste on vaatinut oman totuttelunsa, mutta sohva tarjoaa totuttelun jälkeen täydellisesti tukevuutta ja sopivasti pehmeyttä. Suosittelen.

  Jari

 24. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun.

  Anonyymi

 25. Asiantunteva myyjä, toimitusaika arvioitua lyhyempi ja kotiinkuljetuksen kavereilla mahtava asiakaspalvelu! Sohva on aivan ihana, pisteet kotiin!

  Laura

 26. Hieno ja hyvän tuntuinen sohva. Myymälässä ei ollut näytillä kyseistä sohvaa nahkaverhoiltuna, mutta myyjän avustuksella löydettiin hyvä ruskean värinen nahkaverhoilu ja lopputulos oli vielä postiivinen yllätys.

  Anonyymi

 27. Sohvan tuoneet henkilöt jättivät uuden asunnon oveen jäljet. Asiasta huomautettiin mutta eivät pahoitelleet…!

  Anonyymi

 28. Aivan ihana sohva, ensin pelästyin, että oli liian suuri kun se tuotiin pieneen olohuoneeseen, mutta kivasti asettui lopuksi, kun saimme kodin valmiiksi sisustettua. Kiitos eritoten palvelusta, oli alusta loppuun asti ystävällistä ja joustavaa palvelua.Kotiin kuljetuskin oli minuutin tarkasti ilmoitettu, vaikka toimitus olikin kauemmaksi. Kiitos siitäkin ystävällisille pojille.

  Helena Valjakka-Mäenpää

 29. Tuote on laadukas ja mittatilaustyönä tehty olohuoneeseemme. Palvelu oli hyvää sekä myymälässä että kotiin tuodessa. Myyjälle hyvät pisteet aktiivisuudesta.

  Anonyymi

 30. Sohvani on aivan ihana kokonaisuudessaan. Kuitenkin pyysin kangasta joka soveltuu sekä lapsi- että koiraperheeseen, mutta tämä kangas imee oikein koirankarvat joten sen takia on pettymys. Kun pyytää että saisi kankaan joka ei ”syö” kaikki karvat niin nyt saan jokatoinen päivä imuroida myös sohvan, ja koirat eivät edes saa tulla sohvalle vaan karvat kulkee ainoastaan vaatteiden mukana.

  Anonyymi – Stella-kangas

 31. Palvelu liikkeessä oli ystävällistä. Liikkeessä otettiin huomioon tarpeemme ja esiteltiin useampia eri hintaluokan sohvia. Tuotteen toimitus tapahtui sujuvasti ja saimme sitä mitä halusimme. Olemme olleet täysin tyytyväisiä tuoteeseen ja saamaamme palveluun.

  Anonyymi

 32. Ystävällinen palvelu ja selkeä tiedotus toimituksen etenemisestä.

  Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset sekä vanupehmusteet.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Havu-sohvassa on reilu syvyys 96 cm istumasyvyyden ollessa 59 cm. Havu-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.

Sohvan tyynyt

Havu-sohvan selkätyynyjen täytteenä käytetään korkealaatuista koteloitua höyhenen ja polyesterikuidun sekoitusta, joka tekee sohvasta ylellisen pehmeän ja rennonHöyhentyynyn käytössä tulee huomioida säännöllisen pöyhimisen tarve, jotta tyyny pysyy muodossaan. Istuintyynyjen sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja polyesterikuidun sekoitus.

Höyhentyynyt tulevat virolaiselta tehtaalta, jossa höyhenmateriaali puhdistetaan ja allergiatestataan. Tehdas myös huolehtii, että kaikissa höyhenmateriaalin käsittelyvaiheissa toimitaan säädösten mukaisesti.

Sohvan verhoilu

Kolmen istuttava Havu-sohva on verhoiltu eläväpintaisella, mutta erittäin kestävällä Stark-kankaalla. Stark-kangas koostuu 51 % polyesterista, 34 % polyolefiinista ja 15 % puuvillasta. Tämä verhoilukangas erittäin pitkäkestoinen Easy Care® -kangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Kangas hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivatonta pitää puhtaana. Hankauskesto kankaalle on 50 000 Martindalea.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.