Ale!

HELSINKI divaanisohva

2 568,80  3 211,00 

Myymälätuote

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 241 cm
Syvyys: 93 cm. Divaaniosa 156 cm
Korkeus: 80 cm
Istumasyvyys: 61 cm
Istumakorkeus: 45 cm

Hinta laskettu Das-kankaalla verhoillulle sohvalle, kuvan mukaisella kokoonpanolla: Käsinoja 8 cm + moduli 225 cm (2 tyynyä + divaanityyny) + käsinoja 8 cm.

Modernia muotoilua, tarkkoja yksityiskohtia ja siroja linjoja korostava Helsinki on mallistomme puhutteleva suosikki.

Mitat

Leveys
241 cm
Syvyys
93 cm. Divaaniosa 156 cm
Korkeus
80 cm
Istumasyvyys
61 cm
Istumakorkeus
45 cm

HELSINKI divaanisohva, kotimainen

Kotimainen divaanisohva Helsinki tuo tyyliä olohuoneeseen. Sohvassa divaanin puolta pystyy vaihtamaan kätevästi vain tyynyjä siirtämällä. Muuton yllättäessä tai sisustuksen järjestystä vaihtaessa sohva saadaan siis muuntumaan uuteen järjestykseen sopivaksi. Sohvassa tiivistyy moderni muotoilu, tarkat yksityiskohdat ja sirot linjat. Skandinaavisen tyylinsä ja 1960-luvulta inspiraationsa hakenut Helsinki-malli on suunniteltu erään asiakkaamme toiveiden pohjalta. Malli päätyi valikoimaamme sen herättämän kiinnostuksen ansiosta. Helsinki-divaanisohva on valmistettu laadukkaista materiaaleista.

Sohvatyynyt

Istuintyynyjen pehmusteeksi voi valita korkealaatuisen koteloidun höyhentyynyn tai kylmävaahtotyynyn. Koteloidun höyhen (kuvassa) istuintyynyn sydämenä on HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja pallokuidun sekoitus. Kylmävaahtotyyny tunnetaan korkeasta laadustaan, joustavuudestaan ja erinomaisesta sivutuestaan. Se tarjoaa maksimaalisen istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohti sohvaa istut. Tyyny ei vaadi pöyhintaa tai ojentelua.  Myönnämme istuintyynyille jopa 10 vuoden kimmoisuustakuun.

Selkätyynyjen pehmusteeksi voi valita koteloidun höyhentyynyn tai Ecosoft-vanu tyynyn. Höyhentyyny (kuvassa) on aina muokattavissa uudelleen muotoonsa, ja käytössä on huomioitava, että höyhentyynyä tulee pöyhiä säännöllisesti, jotta tyynyn muoto palautuu. Laadukas ja ekologinen Ecosoft-vanu on valmistettu 100 % kierrätysmateriaaleista. Tyynyn spiraalikuitusekoite on koteloitu kahteen eri kerrokseen, minkä ansiosta tyyny pysyy helpommin ryhdissään.

Divaanisohva on helppo pitää puhtaana, sillä sen istuintyynyissä ja selkätyynyissä on irrotettavat sohvan päälliset, jotka voi pestä kotona pesukoneessa.

Sohvan runko

Tämän kotimaisen divaanioshvan runko valmistetaan massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen. Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme sohvalle myös 20 vuoden runko- ja joustintakuun.
Helsinki-sohvassa on reilu syvyys 93 cm istumasyvyyden ollessa 61 cm. Divaanin syvyys on 160 cm. Helsinki-sohvan käsinojan leveys vakiokokoisena on 8 cm.

Sohvan jalat

Divaanisohvassa on modernit 3 cm leveät ja 18 cm korkeat kartionmuotoiset puujalat. Korkeat jalat tuovat sisustukseen ilmavuutta ja helpottavat myös sohvan alta siivoamista. Myymälöissä tähän divaaniin on valittavissa myös muita jalkavaihtoehtoja, kuten pyöreät tai kantikkaat metallijalat kromin, harmaan tai mustan värisenä. Myös muita puun sävyjä on valittavissa.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Helsinki on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Sohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin ja vakiokokoisesta käsinojasta poiketen. Vantaan, Keravan ja Helsingin huonekalumyymälässä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

241 cm x 156 cm

Leveys

241 cm

Syvyys

93 cm. Divaaniosa 156 cm

Korkeus

80 cm

Istumakorkeus

45 cm

Istumasyvyys

61 cm

Käsinojan leveys

8 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: Sandellan kylmävaahto tai HR35-vaahtomuovi, jota päällystää koteloitu höyhenen ja pallokuidun sekoitus
Selkätyyny: Ecosoft-vanu tai koteloitu höyhenen ja pallokuidun sekoitus

Jalka

Harmaa, Musta

Jalan korkeus

18 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu
10 vuoden kimmoisuustakuu istuintyynyille

Toimitusaika

6-8 viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HELSINKI divaanisohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.