Ale!

DAVOS 3 istuttava vuodesohva

1 860,00  2 325,00 

(12 tuotearviota)

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 206 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 85 cm
Istumasyvyys: 55 cm
Istumakorkeus: 44 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Das-kangas valmistetaan Euroopassa.

Davos-vuodesohva on tyylikäs vuodesohva, joka sopii mainiosti ryhtinsä vuoksi myös olohuoneen sohvaksi. Vuodesohvasta avautuu kaksi erillistä vuodetta, mikä mahdollistaa helposti nukkumapaikan vain yhdelle henkilölle. Katso vuodesohvan 3D-kuva.

Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
206 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
85 cm
Istumasyvyys
55 cm
Istumakorkeus
44 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

DAVOS 3 istuttava vuodesohva, kotimainen

Davos-vuodesohva on tyylikäs vuodesohva, joka sopii mainiosti ryhtinsä vuoksi myös olohuoneen sohvaksi. Vuodesohvasta avautuu kaksi erillistä vuodetta, mikä mahdollistaa helposti nukkumapaikan vain yhdelle henkilölle. Davoksen muotokieli on viimeistelty kauniisti sivullepäin kaartuvilla käsinojilla, jotka ovat hieman pyöreät.

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi, mikä mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Alden-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm.

Vuodesohvan verhoilu

Davos-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on ruskea (Sand), harmaa (Flax), tumman harmaa (Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).
Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Vuodemekanismi

Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Kokonaisleveys vuoteilla on 166 x 194 cm.

Vuodsohvan jalat

Vuodsohvassa on klassiset puiset 10 cm korkeat jalat, joihin voit valita sävyksi joko tammen, wengen tai pähkinän.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla vuodetuolin kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi vuodesohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Mallista on saatavana 2:n ja 3:n istuttava vuodesohva, vuodetuoli, vuodekulmasohva ja vuodedivaani. Vuodeleveyden voit valita useasta eri leveydestä. Tarvittaessa valmistamme sohvan edullisesti myös erikoismitoin.

Valmistusmaa

Suomi

Vuodekoko

166 cm x 194 cm

Leveys

206 cm

Syvyys

85 cm

Väri

Das 5 Sand, Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Jalan väri

Pähkinä, Tammi, Wenge

Korkeus

85 cm

Istumakorkeus

44 cm

Istumasyvyys

55 cm

Käsinojan leveys

20 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyynyt: HR35 + vanu
Selkätyynyt: HR25 + vanu

Jalan materiaali

Puu

Jalan korkeus

10 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

6-8 viikkoa

 1. Juuri haluamme sohva, jämäkkä, vuoteen saa kätevästi ja helposti käyttöön. Toimitus sovitun mukainen ja toimittaja pojalta erinomainen palvelu.

  Heljä

 2. Jämäkkä ja hyvä istua. Ylitti odotukset. Erityiskiitos toimittajille, jotka kantoivat sohvan sisälle, näyttivät miten mekanismi toimii ja veidät pakkausmateriaalit mennessään.

  Anonyymi

 3. Mieleisen sohvan sain asiantuntevalla esittelyllä ja kotiinkuljetus valmiiksi asennettuna mallikkaasti. Onnellinen sohva kuluttaja.

  Tuula

 4. Homma toimi erittäin hyvin ja tuotteet A1

  petro sirola

 5. Hyvä ja todella toimiva vuodesohva.Jo kolmas vuodesohva Finsoffalta.Ensimmäinen ostettu 27.4.1995 alkuperäiseltä(vanha nimi) HM-kalusteelta.Käytössä edelleen.Siinä alkaa nyt verhoilukangas olla hieman kulunut ja uudelleen verhoilu ja tarvittaessa korjailukin kuulemma onnistuu.Finsoffassa on hyvä istua sekä myöskin nukkua.Imurointi onnistuu hyvin sohvan alta,mikä on myös tärkeää.

  Raili Saari

 6. Sain toivomani muutoksen ja kaikki toimi hyvin. (Asiakkaan sohvan uudelleenverhoilu)

  Anonyymi

 7. Ostin vuodesohvan verkkokaupassa ’sokkona’ , koeistumatta, kangasta livenä näkemättä. Olin nähnyt samanmallisen sohvan Huvila- ja Huussi -ohjelmassa, ja silloin päätin, että ostan Finnaoffalta hyvän suomalaisen vuodesoffan meillekin – ja netissä nähtyäni tein pikaiset kaupat mökiltä käsin, jäin jännittyneenä odottamaan – ja mikä upea sohva se onkaan! Hyvä ja napakka istua, vieraat kehuivat myös sohvasta tehtyä sänkyä – ja mikä parasta, koko tuplasohvaa ei tarvitse levittää sängyksi vaan voi laittaa sinkkusängyn jättäen toisen puolen sohvaksi. Nappiostos, teiltä haetaan sohvat jatkossakin, ja suomalaista tottakai!

  Anonyymi

 8. hyvä nukkua sekä napakka istua

  Teija

 9. Laadukas,toimiva pikkusohva myös varavuoteena.(2 istuttava)

  Soile

 10. Olen hyvin tyytyväinen ostoksiini

  Anja Lindström

 11. Myyjä palveli todella ystävällisesti, miellytttävä kokemus, tuotteet vastaavat odotuksia.

  Anonyymi

 12. Liikkeessä palvelu oli erittäin hyvää eikä myyjää tarvinnut hakea tiskin takaa niin kuin monessa liikkeessä tarvitsee (näpyttelemässä kännykkää). Hän auttoi meitä löytämään meille soffat ylä- ja alakertaan.

  Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa.

Davos-vuodesohva on varustettu laadukkaalla suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 166 x 194 cm. Sohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Vuodesohvan verhoilu

Davos-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on ruskea (Sand), harmaa (Flax), tumman harmaa (Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.