Ale!

BOHO avodivaanisohva, Sacco

2 818,00 
2 254,40 

(4 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 257 cm
Syvyys: 107 cm
Korkeus: 79 cm
Istumasyvyys: 65 cm
Istumakorkeus: 46 cm

Sacco-kangas
Kankaan pesu: 30 ºC
Materiaali: 88 % PP, 15 % PES, 5 % CO
Hankauskesto: 80 000 Martindale
Pesumerkki 30 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen vesipesu eli emulsiopesu, piirroskuva.Pesumerkki rumpukuivaus kielletty, piirroskuva.Pesumerkki Kemiallinen pesu kielletty, piirroskuva.

Sacco on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Sacco-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella.

Sacco-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Ihanan muhkea Boho-avodivaanisohva on olohuoneen katseenvangitsija. Sohva on verhoiltu jämäkällä Sacco-kankaalla, jossa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Boho-sohvassa on irrotettavat päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaana pitoa tai sohvan väriä voi vaihtaa kausittain.

Voit tilata sohvan oikea- tai vasenkätisenä:
Oikea = Divaani on edestä katsottuna oikealla puolella ja sohvalla istuttaessa vasemmalla.
Vasen = Divaani on edestä katsottuna vasemmalla puolella ja sohvalla istuttaessa oikealla.

Katso Boho-sohvan 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme sohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
257 cm
Syvyys
107 cm
Korkeus
79 cm
Istumasyvyys
65 cm
Istumakorkeus
46 cm

Kangasnäytetilaus SACCO

Tilaa kangasnäyte

BOHO avodivaanisohva, Sacco

Kotimainen Boho-avodivaanisohva on kodin katseenvangitsija. Sen leveät käsinojat, pehmeät kulmat ja huolelliset tikkaukset tuovat sisustukseen tyylikästä pohjoismaista seesteyttä. Boho-sohva on tilattavissa verkkokaupasta viidessä eri sävyssä. Boho-sohvassa on irrotettavat päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaana pitoa.

Runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa. Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme Boho-sohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Tyynyt

Boho-sohvien selkätyynyjen pehmusteena käytetään pehmeää HR25-vaahtomuovia, joka kuitenkin tekee sohvalle ryhdikkään ilmeen. Istuintyynyn täytteenä on ERX55-vaahtomuovi, joka on pehmeä istua, mutta ei lössähdä käytössä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Verhoilu

Boho-avodivaanisohva on verhoiltu Sacco-kankaalla. Sacco-kangas koostuu polypropeenista (88 %), polyesteristä (15%) ja puuvillasta (5 %). Tämä verhoilukangas on erittäin kestävä sekoitekangas, jolle on ominaista helppopuhdistettavuus (30 ºC). Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata Sacco-kankaasta ilmaiset näytepalat kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi! Boho-sohvassa on irrotettavat päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaana pitoa.

Jalat

Boho-sohvassa on muoviset mustat matalat jalat.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sohvan poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi sohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnan tai Paytrailin maksutavoilla ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Boho on modulisohva, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Sohvamallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

257 cm x 107 cm

Leveys

257 cm

Syvyys

107 cm

Korkeus

79 cm

Istumakorkeus

46 cm

Istumasyvyys

65 cm

Käsinojan leveys

33 cm

Käsinojan muoto

Pehmennetty kantikas

Kätisyys

Oikea: Divaani oikealla edestä katsottuna, Vasen: Divaani vasemmalla edestä katsottuna

Kangas

Sacco (88 % PP, 15 % PES, 5 % CO)

Kankaan hankauskesto

80 000 Martindale

Kankaan pesu

Vesipesu 30 ºC. Käännä päälliset nurinpäin ennen pesua ja pe ne väljässä vedessä. Päälliset kannattaa pukea tyynyjen päälle aavistuksen kosteina.

Irtopäällinen

Boho-sohvassa on vakiona irrotettavat päälliset.

Modulien kiinnitys

Krokotiilikiinnikkeillä kiinnitys kulmapalaan

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Istuintyynyt

ERX55-vaahtomuovi + 400 g vanu

Selkätyynyt

HR25EP-vaahtomuovi + 400 g vanu

Istuinpehmeys

Pehmeä

Istuintuntuma

Rento

Tyynyjen hoito

Suosittelemme säännöllistä imurointia

Jalka

Musta

Jalan materiaali

Muovi

Jalan väri

Musta

Jalan korkeus

3,5 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitus

Toimitetaan 2:ssa paketissa. Jalat erikseen.

Toimitusaika

4-6 viikkoa

 1. Sohva on juuri mitä tilattiin. Haluttiin laadukas, jämäkkä ja helposti puhdistettava löhöilysohva, sellaisen saimme.
  Olemme tyytyväisiä koko toimitusprosessiin ostosta kotiinkuljetukseen sekä tuotteeseen.

  Anu

 2. Erittäin laadukas sohva. Palvelu kokonaisuutena uskomaton

  Emmi

 3. Mukava istua ja tyylikäs, saimme myös hyvää palvelua.

  Anonyymi

 4. Aivan upeaa palvelua. Myyj tiesi kaiken myytävistä tuotteista. Hän oli ystävällinen ja palvelualtis.
  Tuotteet olivat juuri niin priimaa kuin olin toivonut ja odottanutkin.
  En voisi olla tyytyväisempi.
  Hyvästä kannattaa maksaa vähän enemmän.

  Inke

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alin hinta 30 päivän aikana: 2 254,40 
Etkö löytänyt verkkokaupastamme sopivaa sohvakokonaisuutta?

Kokoa suunnitteluohjelmamme avulla Boho-sohva toiveidesi mukaisesti yhdistelemällä erilaisia moduleita. Suunnitteluohjelma mahdollistaa helposti räätälöidyn kokonaisuuden, sillä voit valita moduulipaloista juuri sinulle sopivan kokoonpanon, olipa kyse sitten nojatuolista tai kulmasohvasta. Valitse haluamasi verhoilu ja väri vakiokankaistamme. Käytä suunnitteluohjelman AR-ominaisuutta nähdäksesi, miltä sohva näyttäisi omassa olohuoneessasi ennen ostopäätöstä.

Suunnittele oma BOHO sohva
Oranssi boho avodivaanisohva, jossa divaanin puoli oikealla puolella edestä päin katsottuna. Sohvan edessä vaalea pyöreä rahi.
Oranssi boho avodivaanisohva eri suunnista. Sohvassa divaanin puoli oikealla puolella edestä päin katsottuna. Sohvan edessä vaalea pyöreä rahi.
Sohvan runko

Puuseppämme valmistavat tämän kotimaisen sohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Kun runko on valmis, siihen kiinnitetään kestävät NoSag-jouset, vanupehmusteet sekä Finsoffat-huopa.

Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme Boho-avodivaanisohvalle 20 vuoden runkotakuun ja joustintakuun.

Sohvan tyynyt

Boho-sohvien selkätyynyjen pehmusteena käytetään pehmeää HR25-vaahtomuovia, joka kuitenkin tekee sohvalle ryhdikkään ilmeen.

Istuintyynyn täytteenä on ERX55-vaahtomuovi, joka on pehmeä istua, mutta ei lössähdä käytössä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Sohvan verhoilu

Boho-avodivaanisohva on verhoiltu Sacco-kankaalla. Sacco-kangas koostuu polypropeenista (88 %), polyesteristä (15%) ja puuvillasta (5 %). Tämä verhoilukangas on erittäin kestävä sekoitekangas, jolle on ominaista helppopuhdistettavuus (30 ºC). Boho-sohvassa on vakiona irrotettavat päälliset, mikä helpottaa sohvan puhtaana pitoa.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata Sacco-kankaasta ilmaiset näytepalat kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi!

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin