APOLLO matala lepotuoli

1 205,00 

(3 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 68 cm
Syvyys: 79 cm
Korkeus: 87 cm
Istumasyvyys: 50 cm
Istumakorkeus: 47 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Lepotuoli on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Das-kangas valmistetaan Euroopassa.

Apollo-lepotuoli on siro, mutta samalla trendikäs tuoli, joka sopii pienempäänkin olohuoneesen tai työhuoneeseen. Apollo-tuolissa on tyylikäs muotoilu sekä korkea istuinmukavuus. Lepotuoli on verhoiltu Das-kankaalla, joka tekee lepotuolista ryhdikkään. Lepotuolin moderni viisihaarainen ristikkojalka pitää tuolin hyvin tasapainossa.

Katso Apollo-lepotuolin 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme lepotuolin omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
68 cm
Syvyys
79 cm
Korkeus
87 cm
Istumasyvyys
50 cm
Istumakorkeus
47 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

APOLLO matala lepotuoli, kotimainen

Apollo-lepotuoli on siro, mutta samalla trendikäs tuoli, joka sopii pienempäänkin olohuoneesen tai työhuoneeseen. Apollo-tuolissa on tyylikäs muotoilu sekä korkea istuinmukavuus. Lepotuoli on verhoiltu Das-kankaalla, joka tekee lepotuolista ryhdikkään. Lepotuolin moderni viisihaarainen ristikkojalka pitää tuolin hyvin tasapainossa. Lepotuolista on saatavilla myös tuoli korkeammalla selkänojalla ja kallistuvalla mekanismilla.

Lepotuolin tyynyt

Apollo-lepotuolin istuintyynyjen täytteeksi olemme valinneet HR50-vaahtomuovin. HR50-vaahtomuovitäyte tekee istuintyynystä jämäkän, jotta se pysyy ryhdikkäänä vielä vuosienkin jälkeen. Selkätyynyn pehmusteena käytämme HR25-vaahtomuovia, joka viimeistelee tuolin jämäkkyyden ja tekee tuolista todella mukavan ja tukevan istua. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Lepotuolin verhoilu

Matala Apollo-lepotuoli on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen nojatuoli (Light).

Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Lepotuolin runko

Puuseppämme valmistavat tämän lepotuolin rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Lepotuolin jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen. Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme tälle kotimaiselle nojatuolille 20 vuoden runkotakuun. Apollossa on moderni, viisihaarainen musta ristikkojalka. Tuoliin on saatavilla elegantti Apollo jalkarahi.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomen sisällä. Lisäpalveluna voit tilata samalla sohvan kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen. Suurimmassa osassa Suomea onnistuu myös vanhan sohvan poisvienti, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle.

Lepotuoli osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi lepotuolin myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Lepotuolista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina:

Valmistusmaa

Suomi

Väri

Das 52 Dark Grey, Das 5 Sand, Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Leveys

68 cm

Syvyys

79 cm

Korkeus

87 cm

Istumasyvyys

50 cm

Istumakorkeus

47 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Pehmusteet

Istuintyynyt: HR 50 vaahtomuovi + 200 g vanu
Selkätyynyt: HR 25 + 200 g vanu

Jalka

Musta ristikkojalka

Jalan väri

Musta

Jalan materiaali

Metalli, viisihaarainen ristikkojalka

Takuu

20 vuoden runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

 1. Hyviä, jämäköitä tuoleja

  Anonyymi

 2. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja olen niihin hyvin tyytyväinen. Palvelu kaikinpuolin erinomaista. Ihanaa kun kalusteet puretaan paketeista ja asetellaan paikoilleen. Ja laitetaan huopapalatkin jalkojen alle, täydellistä 👌

  Anonyymi

 3. Aivan ihana laadukas lepotuoli jonka verhoilun sain itse valita. Toimitus tapahtui juuri niin kuin toivoin eli neljässä viikossa. Kaikki sujui upeasti.

  Ulla

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.