Ale!

ANNA seniorituoli

895,00 
716,00 

(2 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 65 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 112 cm
Istumasyvyys: 50 cm
Istumakorkeus: 48 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Seniorituoli on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi

Das-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Suosittu Anna seniorituoli yhteinäisillä puisilla käsinojilla ja jaloilla. Anna-seniorimallin istumakorkeus on 48 cm ja tuolin kokonaiskorkeus 112 cm. Suurempi istumakorkeus helpottaa paljon tuolilta pois nousemista. Tuolissa on mukava niskatyyny, joka tukee hyvin päätä.

Katso Anna-seniorituolin 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme seniorituolin omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

  • Ilmainen kotiinkuljetus
  • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
65 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
112 cm
Istumasyvyys
50 cm
Istumakorkeus
48 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

ANNA seniorituoli, kotimainen

Haluamme parantaa kodin viihtyvyyttä toimivilla kalusteilla. Seniorikalusteet on suunniteltu vastaamaan ikääntyneiden käyttäjien erityistarpeita. Anna seniorituolissa on korkeampi selkänoja sekä istumakorkeus, mikä helpottaa istuutumista sekä ylösnousua. Voit täydentää seniorinojatuolin myös siihen kuuluvalla seniorituolin rahilla. Tuolissa on mukava niskatyyny, joka tukee hyvin päätä

Runko

Puuseppämme valmistavat tämän seniorituolin rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Nojatuolin jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen. Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme tälle kotimaiselle nojatuolille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Anna Seniori-mallin istumakorkeus on 48 cm ja tuolin kokonaiskorkeus 112 cm. Nojatuolin käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.

Pehmusteet

Anna-seniorituolin istuintyynyn täytteenä on HR50-vaahtomuovia ja vanua. Selkätyynyn pehmusteena on HR25-vaahtomuovia ja vanua.

Verhoilu

Anna-seniorituoli on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen nojatuoli (Light). Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita verhoilu myös useista muista nahka- ja kangasvaihtoehdoista.

Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla nojatuolin kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Seniorituoli osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi nojatuolin myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla tai Paytrailillä ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

Anna-tuolin istuimeen on saatavana myös kosteussuoja 66 € lisähinnalla. Kosteussuoja voi olla hyödyllinen ominaisuus senioreille.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

65 cm x 85 cm

Leveys

65 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

112 cm

Istumakorkeus

48 cm

Istumasyvyys

50 cm

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Pehmusteet

Istuintyyny: HR50 vaahtomuovi + 200 g vanu
Selkätyyny: HR25 vaahtomuovi + 200 g vanu

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

  1. Erittäin hyvä istua ja tukeva. Tehtaalla tehtiin haluamamme muutokset.

    Maija

  2. Hyvä tuoli kovaan tarpeeseen miehen kokoiselle naiselle. Ainoa, jossa oli tarpeeksi pitkä selkä. Istuinkorkeus sopiva pitkälle ja ei niin terveelle kropalle. Tukeva istua, hyvät käsinojat auttaa tuolista nousemisessa. Hyvä kangasvalikoima joista valittuna kaunis ja ei niin arka “kuusenvihreä”…en muista oikeaa värin nimeä.

    Marjut

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alin hinta 30 päivän aikana: 716,00 
Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.