ANNA lepotuoli

895,00 

(11 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 65 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 105 cm
Istumasyvyys: 50 cm
Istumakorkeus: 44 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Lepotuoli on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Das-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Suosittu Anna-lepotuoli on tyylikäs 50-lukua henkivä nojatuoli, joka sopii helposti sohvan kaveriksi olohuoneeseen. Voit täydentää lepotuolin myös siihen kuuluvalla rahilla. Tuolissa on mukava niskatyyny, joka tukee hyvin päätä.

Katso Anna-lepotuolin 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme lepotuolin omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
65 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
105 cm
Istumasyvyys
50 cm
Istumakorkeus
44 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

ANNA lepotuoli, kotimainen

Suosittu Anna-lepotuoli on tyylikäs 50-lukua henkivä nojatuoli, joka sopii helposti sohvan kaveriksi olohuoneeseen. Voit täydentää lepotuolin myös siihen kuuluvalla rahilla. Tuolissa on mukava niskatyyny, joka tukee hyvin päätä. Lepotuolista on myös saatavana seniorinojatuoli, jossa on korkeampi selkänoja ja istumakorkeus.

Lepotuolin runko

Puuseppämme valmistavat tämän lepotuolin rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Nojatuolin jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen. Kotimaisen laadun takeeksi myönnämme tälle kotimaiselle nojatuolille 20 vuoden runko- ja joustintakuun.

Anna lepotuolin istumakorkeus on 44 cm ja tuolin kokonaiskorkeus 112 cm. Nojatuolin käsinojan leveys vakiomittaisena on 8 cm.

Lepotuolin pehmusteet

Lepotuolin istuintyynyn täytteenä on HR50-vaahtomuovia ja vanua. Selkätyynyn pehmusteena on HR25-vaahtomuovia ja vanua.

Lepotuolin verhoilu

Anna-lepotuoli on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen nojatuoli (Light). Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita verhoilu myös useista muista nahka- ja kangasvaihtoehdoista.

Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla nojatuolin kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Lepotuoli osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi lepotuolin myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin Klarnalla tai Paytrailillä ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Vantaan, Keravan ja Helsingin myymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita. Myymälässä saat avuksesi ammattitaitoisen henkilökuntamme, jonka kanssa voit sopia helposti tuotteen tarkat ominaisuudet.

Valmistusmaa

Suomi

Mitat

65 cm x 85 cm

Leveys

65 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

105 cm

Istumakorkeus

44 cm

Istumasyvyys

50 cm

Väri

Das 52 Dark Grey, Das 5 Sand, Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Pehmusteet

Istuintyyny: HR50 vaahtomuovi + 200 g vanu
Selkätyyny: HR25 vaahtomuovi + 200 g vanu

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

 1. Kaikki pelitti hienosti. Tehtiin, mitä sovittiin. Tavarat tuotiin meidän ja koko uuden kerrostalon asukkaiden muuttohen yhteydessä. Pojat siisteissä asuissa ja olivat avuliaita ja ystävällisiä. Tuotteetkin ovat upeita. Kiitos.

  Kimmo

 2. Olen erittäin tyytyväinen tuoleihin

  Erkki Pajamäki

 3. Tuoli on vielä tässä vaiheessa vähän niinkuin “koekäytössä”. Tämän hetkisen kokemuksen perusteella loistava valinta.

  Anonyymi

 4. Laadukkaasti tehty (tuotteen uudelleenverhoilu)

  Susan

 5. Tuotteet tilausten mukaiset, täsmällinen ja juoheva toimitus.

  Osmo

 6. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen sekä toimitukseen.

  Terttu

 7. Keravalla asioidessani henkilökunta oli asiantuntevaa sekä erittäin ystävällistä. Toimitus tuli etuajassa josta infottiin hyvin. Kotiinkuljetuksen pojat erittäin ystävällisiä. Ihan parasta palvelua ja niin hyvä tuoli.

  Marja

 8. Satu Peltola

 9. Erikoistoivomukset ja pyynnöt toteutettiin hyvin, asiakaspalvelu 10+ niin myymälässä, puhelimessa kuin toimituksissa. Aikataulut pitivät sovitusti. Palvelusta ei jäänyt mitään uupumaan. Voin suositella kaikille, jotka ovat ostamassa Suomalaisia huonekaluja itselleen pitkäaikaiseen käyttöön “Isältä-pojalle)

  Blomberg Tomi

 10. Kotiinkuljetuspalvelu erinomaista, sohvat tuotiin sisään, kysyttiin asennuspaikat, avattiin muoveista sekä laitettiin huopatossut paikalleen ja lopuksi vietiin roskat mukana.

  Anonyymi

 11. Sohva on hyvä. Rahi ei ihan vastannut odotuksia. Sitä ei ollut myymälässä nähtävänä, ja yllätyin siitä, että se on aika kova ja puu tuntuu kankaan läpi. Palvelu myymälässä oli erinomaista.

  Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.