Ale!

AINA kulmavuodesohva

2 962,40  3 703,00 

(22 tuotearviota)

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Leveys: 261 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 90 cm
Istumasyvyys: 55 cm
Istumakorkeus: 44 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Aina-kulmavuodesohva on laadukas vuodesohva, jonka divaaniosuus mahdollistaa nukkumisen jopa kolmelle henkilölle. Vuodedivaanin alta löytyy myös säilytystilaa vuodevaatteille. Valmistamme vuodesohvan omalla tehtaallamme Keravalla.

3D-kuva

Tilaa kangasnäyte
 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
261 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
90 cm
Istumasyvyys
55 cm
Istumakorkeus
44 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

AINA kulmavuodesohva, kotimainen

Kotimainen Aina-kulmavuodesohva on isompi vuodesohva säilytyslaatikolla. Aina on hyvä vuodesohva nukkua tai istua ja sen linjakkaat muodot kestävät aikaa. Sohva säilyttää käytössä ryhtinsä, minkä takia se sopii hyvin myös olohuoneen sohvaksi.

Sohvan runko

Tämä laadukas vuodesohva on varustettu suomalaisella jousitetulla tuplamekanismilla. Helppokäyttöinen mekanismi ja divaaniosa mahdollistavat vuoteet yhdelle, kahdelle tai jopa kolmelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 166×194 cm, Divaanissa kolmas nukkumapaikka 83×203 cm. Divaaniosan alta löytyy kätevä säilytystila vuodevaatteille!
Aina-sohvan syvyys on 85 cm ja istumasyvyys 55 cm. Divaanin syvyys on 205 cm. Aina-sohvan käsinojan leveys vakiomittaisena on 10 cm.

Valitse kätisyys tilatessasi:
Vasen = Divaani on edestä katsottuna vasemmalla puolella ja sohvalla istuessa oikealla.
Oikea = Divaani on edestä katsottuna oikealla puolella ja sohvalla istuessa vasemmalla.

Vuodesohvan tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön.

Selkätyynyissä käytetään EP25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Recticel Oy:n tehtaalta.

Vuodesohvan verhoilu

Aina-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on ruskea (Sand), harmaa (Flax), tumman harmaa (Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light). Aina-vuodesohvan päälliset eivät ole irroitettavissa. Sohvan on helppo puhdistaa kuitenkin tekstiilipesurilla.

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Vuodemekanismi

Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 166×194 cm.

Sohvan jalat

Verkkokaupassa vuodetuoliin on valittavissa 10 cm korkeat kantikkaat jalat. Jalkojen väreinä joko pähkinä, wenge tai tammi.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla vuodetuolin kasauksen ja pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi vuodesohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Aina rakentuu moduleista, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Mallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina verkkokaupan vuodesohvan lisäksi:

Vuodesohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin. Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöissä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Vuodekoko

166 cm x 194 cm

Mitat

Kätisyys oikea: 261 cm x 205 cm
Kätisyys vasen: 205 cm x 261 cm

Leveys

261 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

90 cm

Istumakorkeus

44 cm

Istumasyvyys

55 cm

Käsinojan leveys

10 cm

Väri

Das 5 Sand, Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyynyt: HR35 + vanu
Selkätyynyt: HR25 + vanu

Jalan materiaali

Koivu

Jalan korkeus

10 cm

Kätisyys

Vasen, Oikea

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

6-8 viikkoa

 1. Kaikki niinkuin sovittiin, niin tuote kuin palvelukin. Kiitoksia !

  Anonyymi

 2. Todella hieno, tyylikäs ja toimiva vuodesohva. Myymälässä oli loistava palvelu ja toimitus sujui hienosti.

  Heidi

 3. Aiempi sohvamme on hankittu teiltä, emmekä siitä olisi halunneet välttämättä luopua, mutta isompi asunto toi mahdollisuuden divaanisohvalle. Vanhakin siis ollut loistava: tyylikäs, kestävä, pysynyt jämäkkänä / sohvatyynyt eivät ole venähtäneet käytössä. Myymälässä saimme hyvää, asiantuntevaa ja kärsivällistä palvelua vaikka itse puntaroimme pitkään vaihtoehtoja. Päädyimme budjetin reilusti ylittäneeseen sohvaan, mutta ei ole kaduttanut!

  Anonyymi

 4. Saatu palvelu finsoffa myymälässä ylitti kaikki odotukset. asiakaspalvelu ole kertakaikkisen moitteetonta ja miellyttävää ja myyjänne erottuvat todellakin edukseen. Etenkin Sini-Minttu ansaitsee bonuksen tai vuoden myyntihenkilö palkinnon. Hänen lähestymisensä asiakasta kohtaan ja psykologinen silmä palvella asiakasta on häikäisevän hyvä! Risto on myös kova myyntimies ja erittäin hyvällä asenteella liikenteessä. Artolle terveisiä että hänellä on kaksi todellista helmeä käsissään ja pidä heistä huolta nimittäin näille myyjille on varmasti kysyntää muuallakin.

  Anonyymi

 5. Palvelu erinomainen asiantuntevuudessaan ja ystävällisyydessään sekä ostotilanteessa että kotiinkuljetuksen yhteydessä

  Anonyymi

 6. Täydellinen. Etsin pitkään laadukasta, napakkaa sohvaa. Olen tosi tyytyväinen. Palvelu oli myös parempaa kuin muissa liikkeissä joista yritin aiemmin etsiä sohvaa.Arvostan hyvää palvelua!

  Anonyymi

 7. Ok

  Anonyymi

 8. Olen todella tyytyväinen kaikkeen: kotimaisuus, hyvä tuote, saatu palvelu hyvää ja toimitus ajallaan sekä ystävällistä ja asiantuntevaa

  Anonyymi

 9. Hyvä tuote ja palvelu jälleen, ei siis ensimmäinen sohvaostos Finsoffilta.

  Anonyymi

 10. Erinomaista asiakaspalvelua: asiantuntevaa ja ystävällistä. Laadukas tuote. Helppo asiointi ja toimiva kotiinkuljetus. Suosittelen!

  Anonyymi

 11. Palvelu liikkeessä oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Toimitusajankohta-arvio piti paikkansa ja toimitus asennuksineen sujui mutkattomasti. Sohva on ulkonäöllisesti laadukkaasti tehty ja mekanismit avautuvat vaivattomasti. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä uuteen sohvaamme. Kaupanpäällisenä hotellilahjakortti oli mieluinen lisä ostokseen.

  Elina

 12. Saimme alusta loppuun erinomaista palvelua. Kiitos 🙂 Olen jo suositellut teitä.

  Tanja

 13. Täydellinen, jo toinen sohva kotiimme. Meillä myös teiltä pärjänny, ja on hyvä!

  Anonyymi

 14. Kangasta jouduttiin odottelemaan pitkään mutta palvelu oli hyvää ja tuote vastasi odotuksia kun saimme sen

  Mira

 15. Täydellinen sohva tarpeisiimme, erinomainen toiminnallisuus, viimeistely ja materiaalien laatu. Ystävällinen ja erittäin asiantunteva palvelu sekä myymälässä että kotikuljetuksessa.

  Hannu

 16. Jouko palveli meitä ammattitaidolla ja huumorilla. Sohvasta tuli loistava. Erittäin positiivista, että sohvamalleja voi tuunata asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan.

  Riitta

 17. Divaanivuodesohva AINA.Tuote on hyvän näköinen ja siinä on hyvä ja mukava istua ja tarvittaessa nukkua. Vuodemekanismi on erinomainen ja etuna on, että voi vain avata toisen vuodeosan, jos ei halua tai tarvitse molempia avata. Kulmatyynyssä oli pieni vekki, joka korjattiin asiallisesti ja viivyttelemättä. Erinomainen palvelu tehtaalla ja myynnissä.

  Anonyymi

 18. Hyvä istua, hyvän näköinen, kätevä vuodesohvamekanismi. Ei tarvitse avata molempia vuoteita jos ei ole tarvetta

  Anonyymi

 19. Laadukas ja kaunis tuote. Todella hyvä palvelu

  Anonyymi

 20. Tuotteet todella laadukkaita ja vastasivat toiveitamme. Kuljetus ja esille laitto sujui nopeasti ja silti hyvin 🙂

  Jukka

 21. Toimitus tapahtui juuri niin kuin se sovittiin.

  Vesa Lampinen

 22. Sohva on todella laadukas ja vuodemekanismi on todella helppo käyttöinen ja tukeva. Kuljetus ja sohvan kasaaminen sujuivat aikataulun mukaisesti. Jokaisessa palvelutilanteessa arvostettiin asiakasta.

  Kimmo

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Aina-kulmavuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Helppokäyttöinen mekanismi ja divaaniosa mahdollistavat vuoteet yhdelle, kahdelle tai jopa kolmelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 261 x 205 cm. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Aina-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm. Vuodesohvan käsinojan vakioleveys on 10 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön.

Selkätyynyissä käytetään EP25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä.
Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Recticel Oy:n tehtaalta.

Vuodesohvan verhoilu

Aina-kulmavuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on ruskea (Sand), harmaa (Flax), tumman harmaa (Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.