kotimainen 3-istuttava Aina vuodesohva toinen vuode auki levitettynä, tuotekuva viistosti kuvattuna.

AINA 3 istuttava vuodesohva

2 300,00 

(28 tuotearviota)

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Leveys: 186 cm
Syvyys: 85 cm
Korkeus: 85 cm
Istumasyvyys: 55 cm
Istumakorkeus: 44 cm

Das-kangas
Kankaan pesu: 40 ºC
Materiaali: 50 % PP, 31 % PES, 19 % CO
Hankauskesto: 36 000 Martindale
Pesumerkki 40 vesipesu, piirroskuva. Pesumerkki valkaisu kielletty, piirroskuva. Pesumerkki silitys kielletty, piirroskuva. Pesumerkki kemiallinen pesu tetrakloori-eteenillä, piirroskuva.

Vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla Das-kankaalla. Das on rakenteeltaan jämäkämpi kangas, mikä antaa huonekaluille ryhdikkyyttä käytössä. Kankaassa on mukana struktuuria, mutta silti se on mukavantuntuinen iholla. Das-kangas sopii hyvin lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin sen helpon puhdistettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Tahrat voi vaivatta puhdistaa kankaasta kostealla rätillä tai miedolla saippualiuoksella, ja kankaan saa myös pestä pesukoneessa. Kankaalla on tiivis pinta, joka kestää kulutusta eikä sen vuoksi nukkaannu herkästi.

Das-kangas valmistetaan Euroopassa.

Tilaa kangasnäyte

Kolmen istuttava Aina-vuodesohva sopii siron kokonsa vuoksi vierashuoneeseen tai kesämökille. Vuodesohva on varustettu tuplamekanismilla, joka mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle.

Katso Aina-vuodesohvan 3D-kuvat eri sävyissä:

Valmistamme vuodesohvan omalla tehtaallamme Keravalla ja toimitamme sen veloituksetta kotiisi.

Maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu.

 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Tehty Suomessa

Mitat

Leveys
186 cm
Syvyys
85 cm
Korkeus
85 cm
Istumasyvyys
55 cm
Istumakorkeus
44 cm

Kangasnäytetilaus DAS

Tilaa kangasnäyte

AINA 3 istuttava vuodesohva, kotimainen

Aina on hyvä vuodesohva nukkua sekä istua ja sen linjakkaat muodot kestävät aikaa. Sohva säilyttää käytössä ryhtinsä, minkä takia se sopii hyvin myös olohuoneen sohvaksi. Helppokäyttöinen jousitettu tuplamekanismi mahdollistaa tukevan vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Kokonaisleveys vuoteilla on 166 x 194 cm. Aina-vuodesohvan ryhdikkyyttä ja yksityiskohtaisuutta korostavat istuin- ja selkätyynyjen sekä käsinojien kapat ja saumat.

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Aina-vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi, mikä mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Aina-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm. Vuodesohvan käsinojan vakioleveys on 10 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön. Selkätyynyissä käytetään HR25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Vuodesohvan verhoilu

Aina-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).
Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Vuodemekanismi

Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi. Helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuoteiden yhteiskoko on 166×194 cm.

Sohvan jalat

Verkkokaupassa vuodesohvaan on valittavissa 10 cm korkeat kantikkaat jalat. Jalkojen väreinä joko pähkinä, wenge tai tammi.

Ilmainen toimitus

Verkkokauppatuotteillamme on ilmainen kotiinkuljetus. Lisäpalveluna voit tilata samalla vuodesohvan pakkausjätteiden poisviennin sekä tuotteen käyttökuntoon laittamisen ja vanhojen kalusteiden poisviennin.

Sohva osamaksulla

Voit hankkia unelmiesi vuodesohvan myös osamaksulla. Verkkokaupassa jaat oston helposti osiin ja myymälöissä voit kysyä henkilökunnalta osamaksuvaihtoehdoista.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Etkö löytänyt mieleistäsi? Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöistämme löydät verkkokauppaamme suuremman valikoiman erilaisia ja erikokoisia tuotteita.

Aina rakentuu moduleista, ja myymälässä sen modulipaloista voidaan kasata helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Mallista on saatavilla valmiina kokonaisuuksina verkkokaupan vuodesohvan lisäksi:

Vuodesohva voidaan valmistaa myös erikoismitoin. Helsingin, Vantaan ja Keravan huonekalumyymälöissä asioidessasi pääset näkemään lukemattomat kangas- ja nahkavaihtoehdot ja jalkamallit sekä testaamaan erilaisia täytevaihtoehtoja.

Valmistusmaa

Suomi

Vuodekoko

166 cm x 194 cm

Leveys

186 cm

Syvyys

85 cm

Korkeus

85 cm

Istumakorkeus

44 cm

Istumasyvyys

55 cm

Käsinojan leveys

10 cm

Väri

Das 52 Dark Grey, Das 5 Sand, Das 50 Light, Das 51 Grey, Das 55 Black, Das 7 Flax

Runko

Massiivipuu / koivuvaneri

Jouset

NoSag-teräsjousi

Pehmusteet

Istuintyyny: HR35 vaahtomuovi + vanu
Selkätyyny: HR25 vaahtomuovi + vanu

Jalka

Pähkinä, Tammi, Wenge

Jalan materiaali

Koivu

Jalan korkeus

10 cm

Takuu

20 vuoden jousi- ja runkotakuu

Toimitusaika

4-6 viikkoa

 1. Erinomainen palvelu kaupassa ja kuljetuksen lähettämisessä. Arvosta erityisesti kotiinkuljetusta

  Anonyymi

 2. Siististi tehty ja hyvän näköinen. Hyvä istua. Vuode on hyvä ja helppo avata sekä hyvä nukkua, ei natise eikä rutise

  Tuula

 3. Hyvä nukkua, hyvä mekanismi ja oikein tukeva sohva

  Virve

 4. Laadukas vuodesohva, hyvä myös istua. Asiakaspalvelu huippuluokkaa alusta loppuun asti.

  Anonyymi

 5. Erinomainen palvelu, laadukkaat tuotteet, kotiinkuljetus saumatonta ja erinomainen kommunikointi. Suosittelen!

  Ulla

 6. Molemmat tuotteet ovat ensiluokkaisia. Olen todella tyytyväinen hankintoihini.
  Sohvaan tehtiin muutoksia. Niihin sain asiantuntevaa opastusta. Toimitukset toimivat sovitusti ja pakkausroskat kuljettaja vei mukanaan. Voin suositella Finsoffien tuotteita ja palveluita lämpimästi.

  Pirjo Lassila

 7. Loistavaa palvelua – ei tyrkytetty, mutta kerrottiin eri vaihtoehdoista. Myös erikoismittoja oli saatavilla, mielestäni kohtuullisella hinnalla. Kotiinkuljetus tunnin tarkkuudella, hienoa!!! Ja tuote koottuna sekä paikalleen nostettuna.
  Kaikkia upea kokonaisuus!!!

  Arto Laitinen

 8. Erinomainen ja nopea asiakaspalvelu. Laadukas sohva, hyvät materiaalit. Kotimaisuus suuri plussa. Samoin se, että verkkokaupan tilauksiin kuului kotiinkuljetus myös syrjäkylille saakka, josta lähimpään sohvakauppaan olisi satojen kilometrien matka.

  Anonyymi

 9. Vastannut odotuksia. Alussa tuoksu aika voimakas.

  Anonyymi

 10. Sain aivan loistavaa palvelua tummahiuksiselta herrasmieheltä myymälässä. Hän oli asiantunteva, kohtelias ja ystävällinen. Lisäksi saimme sohvan nopeasti. Sohva on todella hyvä, ei mitään moitittavaa. Sen toimittaneet henkilöt olivat tehokkaita, ystävällisiä ja huomaavaisia. Lämmin kiitos kaikille meitä palvelleille. Tulemme asioimaan liikkeessänne toistekin.

  Kirsi

 11. Kävimme katsomassa sohvaa Porttipuiston myymälässä ja saimme erittäin hyvää palvelua. Kiitos Selma Valonen! Tuote toimitettiin kotiimme nopeammin, kuin mitä toimitusajaksi oli luvattu, sohva kannettiin paikoilleen ja roskatkin vietiin pois. Kaiken kaikkiaan erinomaista palvelua.

  Anonyymi

 12. Teillä hyvä palvelu ja laadukkaat tuotteet, myöskin milloin mahdollista, suosimme kotimaista!

  Pirjo

 13. Saimme myyjältä erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

  Anja

 14. Anonyymi

 15. Tähänmennessä on vaikuttanut hyvältä ja tuote on laadukas

  Beatrice

 16. Tarvitsimme vuodesohvan ja suuntasimme Keravan myymälään. Saimme siellä asiantuntevaa palvelua Timo Ritosalolta, ja sen jälkeen kaupat oli helppo tehdä. Kaikki luvatut asiat pitivät paikkansa. Toimitus saapui kotiin minuutilleen, ja nuoret kohteliaat herrasmiehet purkivat sohvan paketista alta aikayksikön ja veivät pakkausmuovit yms. mennessään. Olemme asioineet Finnsoffat-liikkeissä aiemminkin ja kokemuksemme perusteella voimme lämpimästi suositella yritystä.

  Anne

 17. Huolellisesti valmistettu laadukas tuote. Tuo iloa sisustukseen. Kaupantekotilaisuudessa myyjä Riku Honkanen oli asiantunteva ja ystävällinen.

  Kari

 18. Mårten Ullberg

 19. Napakka ja laadukas…taas voi nauttia soffailusta!

  Sari

 20. 2- ja 3-istuttavat Aina vuodesohvat ovat keränneet kiitosta vierailta ja ohuella petauspatjalla kokemus vielä paranee huomttavasti. Toimivat myös hienosti ihan “normi” sohvana.

  Anonyymi

 21. Ilmainen kuljetus kakkoskotiimme Itä-Suomeen. Vastaanottaja kiitti erityisesti ystävällistä ja hyvää palvelua ja myös sitä, että kuljettaja vei pakkausmateriaalit mennessään.

  Anonyymi

 22. Sohva juuri sellainen kuin halusinkin. Sohvan kotiinkuljettajat kympin arvoisia, parempia ei varmaan löydy. Myyjä asiantunteva ja miellyttävä, mutta myyjiä oli liian vähän. Meinasin jo lähteä pois, mutta sitten myyjä tuli auttamaan. Sama myyjä yritti palvella kahta asiakasta yhtä aikaa ja se vähän häiritsi.

  Sirpa

 23. Palvelu oli asiantuntevaa ja miellyttävää. Sohva on erittäin hyvä istua ja nukkua.

  Anonyymi

 24. Tuote on odotusten mukainen ja laadukas.

  Anonyymi

 25. Tuotteet korkealaatuisia ja erittäin hyvin/siististi tehtyjä . Palvelu ammattitaitoista ja ystävällistä . Kotiin toimitus aikataulussa . Kalusteet kannettu paikoilleen , poistettu suojapakkaukset kalusteista ja viety ”roskat” pois .
  Opastettu ja tarkastettu että moottorisängyt toimivat moitteettomasti ja kerrottu takuusta .
  Erittäin hyvää palvelua ! Suosittelen .

  Anonyymi

 26. Hyvä työn laatu ja materiaali. Asiakaslähtöinen palvelu liikkeessä. Toimitus luvattuun aikaan ja iloiset ja palvelualttiit kuljettajat. Esittelivät suoja ja peruspaketin ilman pyyntöä. Voin suositella käyntiä Finnsoffat liikkeessä.

  Anonyymi

 27. Loistava “mummosoffa”, jossa on mukava istua ja nousta vaivattomasti ylös.

  Anonyymi

 28. Oikein hyvä, olen hyvin tyytyväinen ostokseeni.

  Anonyymi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuodesohvan runko

Puuseppämme valmistavat Aina-vuodesohvan rungon massiivipuusta ja koivuvanerista Keravalla – omalla sohvatehtaallamme. Vuodesohvassa on laadukas suomalainen jousitettu tuplamekanismi, mikä mahdollistaa vuoteen avaamisen joko yhdelle tai kahdelle nukkujalle. Vuodesohvan jousitukseen olemme valinneet kestävän NoSag-jousen ja vuodeosuus on tehty kokonaan metallirunkoon. Näin ollen on nukkuessa paras mahdollinen tuki.

Kotimaisen laadun takeeksi Finsoffat myöntää tälle kotimaiselle vuodesohvalle 20 vuoden runko- ja joustintakuun. Aina-vuodesohvan syvyys on 85 cm istumasyvyyden ollessa 55 cm. Vuodesohvan käsinojan vakioleveys on 10 cm.

Vuodesohvan tyynyt

Vuodesohvan istuintyynynä käytetään laadukasta HR35-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja istuintyynyn pinnassa oleva vanu antaa pintapehmeyttä. HR35-vaahtomuovi on kovuudeltaan perusjämäkkä ja sen ansiosta vuodesohva sopii loistavasti toistuvaan käyttöön.

Selkätyynyissä käytetään HR25-vaahtomuovia, joka on tukeva istua ja pitää tyynyn aina ryhdikkäänä, eikä se vaadi pöyhimistä. Vaahtomuovityynyt tulevat Kouvolasta Carpenter Engineered Foams Oy:n tehtaalta.

Aina-vuodesohvan ryhdikkyyttä ja yksityiskohtaisuutta korostavat istuin- ja selkätyynyjen sekä käsinojien kapat ja saumat.

Vuodesohvan verhoilu

Aina-vuodesohva on verhoiltu laadukkaalla ja pesunkestävällä (40 ºC) Das-kankaalla, joka koostuu (50 %) polypropeenista, (31 %) polyesteristä ja (19 %) puuvillasta. Verkkokaupassa valittavanasi on vaalean ruskea (Sand), vaalean harmaa (Flax), harmaa (Grey), tumman harmaa (Dark Grey), musta (Black) tai valkoinen sohva (Light).

Ylempänä olevasta painikkeesta voit tilata ilmaiset kangasnäytteet kotiisi nähdäksesi, mikä sävy sopii parhaiten sisustukseesi. Myymälässä asioidessasi sinun on mahdollista valita sohvan verhoilu myös lukemattomista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Olemme valinneet verkkokauppaamme kahdeksan klassista ja keskenään hivenen erilaista vakiokangasta, joissa valittavissa useampi värivaihtoehto. Kaikkiin valmistamiimme sohviin voit verkkokaupan kankaiden lisäksi valita verhoilun useista kangas- tai nahkavaihtoehdoista.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa sohvaa, pystymme räätälöimään sen sinun makusi ja tilasi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan huonekalutehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Vieraillessasi Helsingin, Vantaan tai Keravan myymälöissä saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. kokeilla sohvien istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään parhaan ja juuri sinulle sopivan sohvan valinnassa.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.

Tutustu vinkkeihin ja oppaisiin