Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Tiia Lehtinen

Irtoverhoilu on ollut ihan mainio sijoitus

Tiia Lehtinen on pitkäaikainen asiakkaamme, joka on ihastunut Trend-sohvaan ja sen vaihtopäällisiin. Sohvaa ostaessa Tiiaa kiinnosti erityisesti päällisten pesumahdollisuus, mutta hän on sittemmin innostunut piristämään kodin sisustusta irtopäällisten avulla.

”Kyllästyn todella helposti. Siksi on kiva, kun pääsee vaihtelemaan sohvan väriä. Vaikuttaa niin paljon muuhun kodin ilmeeseen.”

Olemme valmistaneet Tiialle jo kolmet eriväriset irtopäälliset. Sohvan alkuperäinen verhoilu oli eläväpintaista harmaata kangasta ja kaikki seuraavat irtopäälliset on tehty sametista. Väreistä löytyy kirkkaan pinkkiä, neutraalimpaa harmaata ja voimakkaan oranssia. Tällä hetkellä valmistuksessa on violetin väriset irtopäälliset – samettia nekin. Ehtona kankaalle on vesipestävyys ja voimakkaat värit sekä samettipinta vaikuttavat miellyttävän Tiiaa. Hän on teetättänyt samalla myös koristetyynyjä samasta kankaasta.

Tiia vaihtaa päälliset keskimäärin kolme kertaa vuodessa. Hän kokee, että päällisten vaihto-operaatio sujuu helposti ja se muuttuu vaihto vaihdolta vaivattomammaksi, kun hommaan tottuu. Tiian Trend-sohvassa on neljä moduulia, joissa kaksi tyynyä eli päällisten vaihtojumpassa käsittelyssä on aina neljä runkoa ja kahdeksan tyynyä.

Tiia suojaa sohvan päälliset suihkutettavan verhoilusuojan avulla. Hän vinkkaa pesemään irtopäälliset heti käytön jälkeen, viikkaamaan ne huolellisesti ja säilömään väljään laatikkoon.

”Olen ollut todella tyytyväinen kankaisiin ja saamaani palveluun. Tällaiselle innokkaalle ja nopeasti kyllästyvälle sisustajalle sohvan värin vaihtaminen on helppo tapa muuttaa kodin ilmettä. Enää en voisi kuvitellakaan ostavani kiinteästi verhoiltua sohvaa, tuntuu jopa hullulta. Miksi pitäisi semmoista tehdä?”

Trend-sohva pinkillä kankaalla verhoiltuna ja lattialla valkomustaraitainen matto, sisustuskuva.

Mallistossamme oleva Trio on kuin Trend, mutta hieman kapeammalla käsinojalla. Kokonaan irrotettava verhoilu on vakiona lisäksi Duo-, ja Boss-sohvissa ja se on saatavilla myös Havu-, ja Kanerva-sohviimme. Irrotettavan verhoilun avulla sohvat on erittäin helppo uudistaa ja pitää puhtaana, sillä sohvan kaikki päälliset saa kätevästi irrotettua. Uusien päällisten ompelu onnistuu helposti ja vaivattomasti ilman, että sohvaa tarvitsee käyttää tehtaallamme. Jokaisesta Finsoffien valmistamasta sohvasta tallennetaan mitat ja kaavat omaan tiedostoonsa, jolloin tietoihin voi palata vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää