Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Seppo Allonen

Finsoffien työn jälki on ollut erittäin hyvää

Seppo Allosen kodista Järvenpäässä ja Hämeenlinnan kesämökiltä löytyy Finsoffien toimittamia sohvia ja lepotuoleja. Ystävällinen palvelu ja laaja mallisto ovat saaneet hänet tekemään tilauksen Finsoffilta jo kolme kertaa.

“Finsoffilla on toimiva systeemi ja heiltä saa hyvää palvelua”, yrityksestään hiljattain eläkkeelle siirtynyt Allonen kertoo. Vaikka Seppo on käynyt katsomassa tarjouksia sohvista muualtakin, on hän päätynyt jo kolme kertaa tilaamaan tuotteita juuri Finsoffilta. Kotoa ja kesämökiltä löytyy yhteensä kaksi sohvaa, kaksi lepotuolia ja yksi vuodesohva. Vuodesohva on osoittautunut käteväksi ja toimivaksi ratkaisuksi esimerkiksi lastenlasten tullessa kyläilemään kesämökille. Sohvat ovat olleet hyviä istua, eivätkä kankaat mene löysiksi, hän kuvailee. Seppo kertoo tuotteiden toimituksen sujuneen aina hyvin ja niiden aikataulujen puitteissa, jotka on sovittu. Tuotteiden toimitusaika kaikissa tilauksissa on ollut noin kolme, neljä viikkoa. Finsoffien työn jälki on ollut erittäin hyvää ja hinta-laatusuhde on tikissä”

Erityistä kiitosta Finsoffat saavat kalusteiden hyvästä istumamukavuudesta. Lisäksi kalusteiden kankaat ovat pitäneet ryhtinsä hyvin, eikä istumisen jälkiä tuotteissa näy. Entisenä yrittäjänä Alloselle on tärkeää Finsoffien kotimaisuus. Hän on ollut tyytyväinen myös Finsoffien laajaan kangasvalikoimaan, josta löytyy vaihtoehtoja useampaan makuun.

“Ehdottomasti suosittelen – ja olenkin jo suositellut – Finsoffia! He toimivat luotettavasti ja heillä on hyvälaatuisia tuotteita.”

Lue lisää